Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

VOLKSBANK Slovensko podporuje podnikateľov aj v čase zhoršenej hospodárskej situácie

VOLKSBANK Slovensko, a. s., od 11. mája 2009 poskytuje podnikateľom úver na podporu podnikania s rýchlou zárukou Slovenskej záručnej a rozvojovej banky.

Tieto typy úverov sú určené na podporu podnikateľských subjektov v súčasných zložitých hospodárskych podmienkach, keď dochádza k poklesu dopytu a odbytu, následným problémom vo financovaní podnikateľských aktivít a aj k zhoršeniu platobnej disciplíny.

Úvery sú automaticky poskytované spolu s rýchlou zárukou Slovenskej záručnej a rozvojovej banky vo výške 55 % z výšky úveru. Sú určené na financovanie bežných prevádzkových výdavkov ako aj menších investícií do zariadení, technológii, rekonštrukcie nehnuteľností až do výšky 340 000 EUR a so splatnosťou až do 7 rokov. V krátkom čase bude maximálna výška úveru zvýšená až na 1 mil. EUR.

Úver môžu získať aj podnikatelia, ktorí nemajú potrebné zabezpečenie na poskytnutie úveru. Klient o úver žiada vo VOLKSBANK Slovensko a aj ďalej komunikuje len s touto bankou, čo mu uľahčuje a zjednodušuje administratívnu procedúru pri poskytovaní financovania.

VOLKSBANK Slovensko poskytuje tento typ úverov na základe Zmluvy o spolupráci medzi VOLKSBANK Slovensko, a.s., a SZRB v nadväznosti na Memorandum o spolupráci medzi finančnými inštitúciami vlastnenými štátom, Slovenskou bankovou asociáciou a Ministerstvom financií SR, ktoré bolo podpísane 15.1.2009 v záujme udržania stability finančného trhu SR a zmiernení dopadov celosvetovej finančnej krízy s cieľom zabezpečiť plynulé financovanie podnikateľskej sféry na Slovensku.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nová služba v Pezinku – bezplatný zber elektroodpadu

Staré spotrebiče vám zadarmo odvezieme z adresy vášho bydliska.

Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie

Rastie v stovkách percent ročne.

V mlieku už nie sme sebestační. Čo sa musí zmeniť?

Kedysi sme mlieko vyvážali, teraz je to naopak.