Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

VOLKSBANK Slovensko podporuje podnikateľov aj v čase zhoršenej hospodárskej situácie

VOLKSBANK Slovensko, a. s., od 11. mája 2009 poskytuje podnikateľom úver na podporu podnikania s rýchlou zárukou Slovenskej záručnej a rozvojovej banky.

Tieto typy úverov sú určené na podporu podnikateľských subjektov v súčasných zložitých hospodárskych podmienkach, keď dochádza k poklesu dopytu a odbytu, následným problémom vo financovaní podnikateľských aktivít a aj k zhoršeniu platobnej disciplíny.

Úvery sú automaticky poskytované spolu s rýchlou zárukou Slovenskej záručnej a rozvojovej banky vo výške 55 % z výšky úveru. Sú určené na financovanie bežných prevádzkových výdavkov ako aj menších investícií do zariadení, technológii, rekonštrukcie nehnuteľností až do výšky 340 000 EUR a so splatnosťou až do 7 rokov. V krátkom čase bude maximálna výška úveru zvýšená až na 1 mil. EUR.

Úver môžu získať aj podnikatelia, ktorí nemajú potrebné zabezpečenie na poskytnutie úveru. Klient o úver žiada vo VOLKSBANK Slovensko a aj ďalej komunikuje len s touto bankou, čo mu uľahčuje a zjednodušuje administratívnu procedúru pri poskytovaní financovania.

VOLKSBANK Slovensko poskytuje tento typ úverov na základe Zmluvy o spolupráci medzi VOLKSBANK Slovensko, a.s., a SZRB v nadväznosti na Memorandum o spolupráci medzi finančnými inštitúciami vlastnenými štátom, Slovenskou bankovou asociáciou a Ministerstvom financií SR, ktoré bolo podpísane 15.1.2009 v záujme udržania stability finančného trhu SR a zmiernení dopadov celosvetovej finančnej krízy s cieľom zabezpečiť plynulé financovanie podnikateľskej sféry na Slovensku.

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.