Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

VOLKSBANK Slovensko podporuje podnikateľov aj v čase zhoršenej hospodárskej situácie

VOLKSBANK Slovensko, a. s., od 11. mája 2009 poskytuje podnikateľom úver na podporu podnikania s rýchlou zárukou Slovenskej záručnej a rozvojovej banky.

Tieto typy úverov sú určené na podporu podnikateľských subjektov v súčasných zložitých hospodárskych podmienkach, keď dochádza k poklesu dopytu a odbytu, následným problémom vo financovaní podnikateľských aktivít a aj k zhoršeniu platobnej disciplíny.

Úvery sú automaticky poskytované spolu s rýchlou zárukou Slovenskej záručnej a rozvojovej banky vo výške 55 % z výšky úveru. Sú určené na financovanie bežných prevádzkových výdavkov ako aj menších investícií do zariadení, technológii, rekonštrukcie nehnuteľností až do výšky 340 000 EUR a so splatnosťou až do 7 rokov. V krátkom čase bude maximálna výška úveru zvýšená až na 1 mil. EUR.

Úver môžu získať aj podnikatelia, ktorí nemajú potrebné zabezpečenie na poskytnutie úveru. Klient o úver žiada vo VOLKSBANK Slovensko a aj ďalej komunikuje len s touto bankou, čo mu uľahčuje a zjednodušuje administratívnu procedúru pri poskytovaní financovania.

VOLKSBANK Slovensko poskytuje tento typ úverov na základe Zmluvy o spolupráci medzi VOLKSBANK Slovensko, a.s., a SZRB v nadväznosti na Memorandum o spolupráci medzi finančnými inštitúciami vlastnenými štátom, Slovenskou bankovou asociáciou a Ministerstvom financií SR, ktoré bolo podpísane 15.1.2009 v záujme udržania stability finančného trhu SR a zmiernení dopadov celosvetovej finančnej krízy s cieľom zabezpečiť plynulé financovanie podnikateľskej sféry na Slovensku.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.