Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Vyskúšajte si obchodovanie na finančných trhoch a odíďte na vlastnom Porsche

Zaujíma vás obchodovanie na finančných trhoch, ale nemali ste možnosť si ho vyskúšať na nečisto? Máte jedinečnú možnosť bezplatne sa registrovať do druhého ročníka slovensko-českej súťaže X-Trade Brokers Cup 2009 a hrať o hodnotné ceny.

Zaujíma vás obchodovanie na finančných trhoch, ale nemali ste možnosť si ho vyskúšať na nečisto? Máte jedinečnú možnosť bezplatne sa registrovať do druhého ročníka slovensko-českej súťaže X-Trade Brokers Cup 2009 a hrať o hodnotné ceny.

Cieľom súťaže je čo najviac zhodnotiť virtuálny vklad 10 000 EUR prostredníctvom obchodovania na finančných trhoch za štyri týždne končiace sa 30. októbra. Súťažiaci budú môcť obchodovať prostredníctvom kontraktov na vyrovnanie rozdielov menové páry, komodity, akciové indexy ako aj jednotlivé akcie. Kontrakty na vyrovnanie rozdielov umožňujú obchodníkom zhodnocovať prostriedky tak pri raste ako aj pri poklese kurzu investičného nástroja a navyše umožňujú aj znásobovať zisky, ale aj straty. Obchodovať budú môcť súťažiaci odkiaľkoľvek z počítača prostredníctvom investičnej platformy XTB-Trader, alebo z mobilného telefónu prostredníctvom platformy XTB-Trader Mobile. Pre víťaza súťaže je pripravený luxusný automobil Porsche Cayman, naprázdno neobídu ani súťažiaci, ktorí dosiahnu najvyššie zhodnotenie v priebehu jednotlivých týždňov, pre najlepšieho týždenného obchodíka a týždennú obchodníčku z každej krajiny je pripravené multimediálne zariadenie PDA. Súťaž je vhodná tak pre investičných nováčikov ako aj profesionálov, ukazujú to aj skúsenosti z minulého ročníka, kedy vyhrala osoba bez akýchkoľvek predchádzajúcich skúseností z oblasti finančných trhov. Častokrát totiž pri investovaní nerozhoduje maklérska licencia, ale intuícia, odvaha a rýchly úsudok. Aj napriek tomu však máme pre nováčikov, ale aj pokročilých pripravené bezplatné školenia, v rámci ktorých ich náš personál uvedie do problematiky obchodovania na finančných trhoch. Súťaž bude prebiehať od 5. do 30. októbra, už od pondelka 14. septembra sa však môžu záujemcovia o súťaž registrovať a nesúťažne si otestovať svoje obchodné stratégie a zručnosti. Zúčastniť sa súťaže môže každý občan slovenskej a českej republiky, ktorý dovŕšil vek 18 rokov. Neváhajte a registrujte sa na stránkach www.xtb.sk, správne investičné rozhodnutia, priaznivé trendy a šťastnú voľbu nástroja a načasovania praje spoločnosť X-Trade Brokers.

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.

Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v Thajsku?

Otestovali sme hotely, služby a pláže na Phukete, Krabi, Khao Lak a v Bangkoku.

Noc divadiel má okrúhle výročie a je v znamení Nežnej revolúcie

Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s hercami a herečkami a iné zážitky.