Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Internet a reklama 2009 - posledná šanca

TREND konferencia Internet a reklama sa priblížila na vzdialenosť niekoľkých dní a dnes vyprší posledná príležitosť registrovať sa.

TREND konferencia Internet a reklama sa priblížila na vzdialenosť niekoľkých dní a dnes  vyprší posledná príležitosť registrovať sa. Ak sa chcete zúčastniť najdôležitejšieho fóra pre online biznis na slovenskom trhu, urobte tak v priebehu dnešného dňa. Registrovať sa môžete na www.trendkonferencie.sk,  všetko, čo k tomu potrebujete, nájdete na stránke konferencie. Nezabudnite vo formulári napísať kto Vám konferenciu odporučil, postaráte sa mu tak o zľavu.

Na Internet a reklama 2009:

• vystúpi aj Brad McCormick, ktorý budoval úspešnú agentúru vďaka dobrému odhadu rastúceho významu spoločenských webov
  • celé dopoludnie sa budeme venovať novým trendom v komunikácii, vrátane diskusie predstaviteľov sociálnych sietí a komunitných webov zo Slovenska
  • k téme komunikácie sa vrátime v poslednej štvrtine programu predstavením príkladov úspešných kampaní
  • medzitým sa zapojíme do diskusie o slovenskom online biznise s jeho kľúčovými osobnosťami

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line