Tri čarovné slovíčka? Výnos a vyššia bezpečnosť

„Chcem mať dobrú šancu pravidelne získať výnosy vyššie ako na peňažných účtoch. Nechcel by som zažiť vysoké kolísanie napr. 15 alebo 20 percent. A ani nemám čas sa sám o tú investíciu starať..." Tak znelo prianie jedného z našich klientov, ktorý v roku 2009 uvažoval o investíciách do ...

„Chcem mať dobrú šancu pravidelne získať výnosy vyššie ako na peňažných účtoch. Nechcel by som zažiť vysoké kolísanie napr. 15 alebo 20 percent. A ani nemám čas sa sám o tú investíciu starať..." Tak znelo prianie jedného z našich klientov, ktorý v roku 2009 uvažoval o investíciách do podielových fondov. Mať šancu zarábať viac ako na sporiacich účtoch a pritom v noci pokojne spať umožňuje v súčasnosti slovenským klientom moderná investičná stratégia, ktorú sme si s dovolením vypožičali od ING luxemburského privátneho bankovníctva.

V čom je tento fond výnimočný?
Nový konzervatívny ING Multifond Aktiv V5 ponúka vyššiu úroveň bezpečia proti poklesom a investuje s cieľom zarábať ročne  +2 % nad sadzbu peňažného trhu. Preto sa hodí do každého burzového počasia. „Tento fond v podstate zakryje jedným kabátom päť druhov investícií tak, ako by mali vyzerať jednotlivé vrstvy v stabilnejšom osobnom majetkovom portfóliu. Väčšina aktív zostáva vždy v bezpečných obligáciách či peňažných nástrojoch. Menšia časť portfólia potom smeruje do výnosnejších a kolísavejších investícií, napr. akcií, nehnuteľností, zlata, ropy a ďalších, na ktoré bežný klient spravidla nedosiahne," hovorí Róbert Bohyník, predseda predstavenstva ING Investment Management.

Pre koho je vhodný?
ING Multifond Aktiv V5 môže predstavovať prvú skúsenosť s investovaním pre klientov, ktorí majú doposiaľ svoje úspory len na bankových účtoch. Po podobnom „bezpečnejšom" eurovom fonde tiež volalo stále viac slovenských konzervatívnych klientov, ktorým vysoké kolísanie na akciovom trhu pre ich vlastné peniaze nevyhovuje.

Čo je ešte dobré vedieť o ING Multifonde Aktiv V5?
Vstupné a výstupné poplatky sú nulové, spätné získanie peňazí nie je limitované žiadnou výpovednou lehotou a čím skôr sa klienti rozhodnú investovať, tým viac získajú - prostriedky určené k prvej investícii sú pri uložení v ING úročené zvýhodnenou sadzbou o 1 % p.a. vyššou než ponúka ING Konto. A čo je teda potrebné urobiť? Stačí zdarma uzavrieť zmluvu s poradcom ING a potom všetko jednoducho zadať v internetovom bankovníctve. Viac informácií nájdete na www.ing.sk alebo zistíte na našej bezplatnej linke 0850 111 464.

Upozornenie na riziká: S investovaním sú spojené niektoré riziká. Minulé výnosy nie sú zárukou výnosov budúcich. Hodnota investície môže kolísať a nie je zaručená návratnosť investovanej sumy. Všetky dôležité informácie týkajúce sa uvedeného fondu, a to vrátane výhod a rizík spojených s investíciou do tohto fondu sú k dispozícii v prospekte zverejnenom na www.ing.sk.

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.

Chcete investovať a zároveň sporiť s 3% úrokom?

Využite Kombiprodukt a získajte najvýhodnejší úrok na trhu