Banka už pol roka odmeňuje desaťtisíce ľudí

Od minulej jesene Slovenská sporiteľňa každý mesiac odmeňuje za platby kartou všetkých majiteľov Osobných účtov. Využívať ich tak môžu za poplatok, ktorého výšku sami ovplyvňujú. Tisíce ľudí malo k dispozícii účet spolu so službami a transakciami aj celkom zadarmo.

S Osobným účtom sa dajú využívať bankové služby pohodlne a za jednu cenu. Umožňujú to Internetbanking, Telephonebanking, Mobilbanking a na požiadanie aj povolené prečerpanie. Z platobných transakcií je to zasa možnosť vykonávať neobmedzený počet bezhotovostných platobných príkazov a inkás, platiť kartou či používať bankomaty Slovenskej sporiteľne a Erste Group. Prehľad o financiách a vyššiu bezpečnosť pri používaní účtu zaručuje mesačný výpis a SMS správa po každom obrate na účte.

Ďalšou výhodou Osobného účtu je to, že jeho majiteľom slúži bez poplatku viac ako 660 bankomatov Slovenskej sporiteľne na Slovensku a ďalších takmer 5 000 bankomatov Erste Group v zahraničí. Ušetriť sa tak dá najmä pri nákupoch či na dovolenke v Českej republike, Rakúsku, Maďarsku, Chorvátsku, Rumunsku, Srbsku či na Ukrajine. Ešte väčší význam to má pre tých, ktorí v uvedených štátoch pracujú alebo študujú.

Počet klientov s Osobným účtom neustále rastie. „S novým účtom sme vyšli v ústrety všetkým, ktorí aktívne využívajú bankové služby a nechcú sa pri tom obmedzovať ani počítať, koľko čo v banke stojí. Takto majú k dispozícii všetko, čo potrebujú, za cenu, ktorú dokážu sami ovplyvniť. Finančnú odmenu za platby kartou im automaticky každý mesiac pripíšeme na účet. Za pol roka, odkedy je tento účet v ponuke, mesačný poplatok za jeho využívanie neplatili tisíce klientov.“ povedal Štefan Panenka zo Slovenskej sporiteľne.

Za zmenu účtu vedeného v Slovenskej sporiteľni na nový Osobný účet sa neplatí. Presun bežného účtu z inej banky je bezproblémový, pretože pri tom banky navzájom spolupracujú.

Noerr advised on WebSupport deal

Noerr Slovakia is pleased to announce its new department “Digital Business”

Čo sa stalo s mojimi úsporami v druhom pilieri?

Kombinácia zasielania povinných ročných výpisov a koncoročnej situácie na akciových trhoch vystrašila sporiteľov v druhom pilieri.

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.