Podnikáte? Elektronické platby môžete mať zadarmo

Flexibiznis účet od VÚB prináša podnikateľom a firmám neobmedzený počet elektronicky zadaných jednorazových platieb v rámci banky. Ak účet využívate len zriedka, banka vám ho pripravila len za 2,50 eur mesačne. Novinkou je aj poistenie platieb.

Ku každému flexibiznis účtu v cene aspoň 4,50 eur si môžete aktivovať bezplatné jednorazové elektronické prevody v rámci banky. ,,Podnikatelia a firmy tak môžu odteraz prostredníctvom služieb elektronického bankovníctva realizovať platobný styk v rámci VÚB bez poplatkov a v neobmedzenom počte,“ povedala Ľubica Foltánová, produktový stratég VÚB banky. Bezplatné prevody je možné zadávať prostredníctvom služieb Internet banking, Internet banking Plus, Mobil banking a Kontakt.

Ak patríte k drobným živnostníkom, VÚB banka nezabúda ani na vás. Ako stvorený je pre vás flexibiznis účet len za 2,50 eur mesačne. Do tejto sumy si môžete zahrnúť služby ako internet banking, debetnú platobnú kartu, povolené prečerpanie či elektronický výpis.

Práceneschopnosť dokáže skomplikovať život každému. O čo je to ťažšie, keď patríte k podnikateľom, ktorých biznis je postavený na jednom či dvoch ľuďoch. Prekonať tieto ťažkosti vám aspoň z časti pomôže poistenie platieb pri dlhodobej PN. Poisťovňa vám vtedy vyplatí priamo na váš flexibiznis účet mesačne 166 eur. Tie môžete použiť na úhradu napríklad nájomného či faktúr za telefón.

Súčasťou flexibiznis účtu od VÚB banky je unikátna podnikateľská úverová linka. Tá vám uľahčí prístup k úverom už po pol roku podnikania. Získať môžete predschválený úver až do 35 000 eur s 50 %-nou zľavou z poplatku za jeho poskytnutie. A to všetko bez predkladania finančných výkazov, len na základe vašej aktivity na účte.

Toto všetko ponúka flexibiznis účet od VÚB – štvornásobný držiteľ Zlatej mince a jediný podnikateľský účet, ktorého zloženie neurčuje banka, ale vy sami. Ten svoj si môžete poskladať na www.flexibiznisucet.sk .

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.