Podnikáte? Elektronické platby môžete mať zadarmo

Flexibiznis účet od VÚB prináša podnikateľom a firmám neobmedzený počet elektronicky zadaných jednorazových platieb v rámci banky. Ak účet využívate len zriedka, banka vám ho pripravila len za 2,50 eur mesačne. Novinkou je aj poistenie platieb.

Ku každému flexibiznis účtu v cene aspoň 4,50 eur si môžete aktivovať bezplatné jednorazové elektronické prevody v rámci banky. ,,Podnikatelia a firmy tak môžu odteraz prostredníctvom služieb elektronického bankovníctva realizovať platobný styk v rámci VÚB bez poplatkov a v neobmedzenom počte,“ povedala Ľubica Foltánová, produktový stratég VÚB banky. Bezplatné prevody je možné zadávať prostredníctvom služieb Internet banking, Internet banking Plus, Mobil banking a Kontakt.

Ak patríte k drobným živnostníkom, VÚB banka nezabúda ani na vás. Ako stvorený je pre vás flexibiznis účet len za 2,50 eur mesačne. Do tejto sumy si môžete zahrnúť služby ako internet banking, debetnú platobnú kartu, povolené prečerpanie či elektronický výpis.

Práceneschopnosť dokáže skomplikovať život každému. O čo je to ťažšie, keď patríte k podnikateľom, ktorých biznis je postavený na jednom či dvoch ľuďoch. Prekonať tieto ťažkosti vám aspoň z časti pomôže poistenie platieb pri dlhodobej PN. Poisťovňa vám vtedy vyplatí priamo na váš flexibiznis účet mesačne 166 eur. Tie môžete použiť na úhradu napríklad nájomného či faktúr za telefón.

Súčasťou flexibiznis účtu od VÚB banky je unikátna podnikateľská úverová linka. Tá vám uľahčí prístup k úverom už po pol roku podnikania. Získať môžete predschválený úver až do 35 000 eur s 50 %-nou zľavou z poplatku za jeho poskytnutie. A to všetko bez predkladania finančných výkazov, len na základe vašej aktivity na účte.

Toto všetko ponúka flexibiznis účet od VÚB – štvornásobný držiteľ Zlatej mince a jediný podnikateľský účet, ktorého zloženie neurčuje banka, ale vy sami. Ten svoj si môžete poskladať na www.flexibiznisucet.sk .

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.