MasterCard spúšťa vernostný program pre držiteľov zlatých kariet

Majitelia zlatých platobných kariet MasterCard môžu vďaka novému programu MasterCard Elite získať rad benefitov a zliav v značkových obchodoch z oblasti módy, cestovania, elektroniky, voľného času či spotrebného tovaru.

S programom MasterCard Elite môžete ušetriť aj stovky eur

„Ponuka stálych benefitov a zliav je medzi držiteľmi platobných kariet veľmi žiadaná. Výhody, ktoré so sebou program MasterCard Elite prináša, predstavujú jedinečnú možnosť, ako pri nakupovaní ušetriť. Vzhľadom k tomu, že podobné programy už niekoľko rokov úspešne fungujú v mnohých vyspelých krajinách, očakávame, že záujem o ne prejaví aj slovenská klientela,“ uvádza Milan Laitl, obchodný riaditeľ MasterCard Europe pre Slovensko.

Vernostný program MasterCard Elite predstavuje súbor služieb, odmien, zliav a ďalších výhod spojených s každodenným nakupovaním. Na využitie benefitov je potrebné, aby držiteľ karty zaplatil za nákupy v jednom z obchodov zapojených do partnerskej siete programu. V súčasnom období je do programu zapojených celkovo 11 slovenských obchodníkov: Bepon, Golden Point, Športpro, cestovná kancelária ESO Travel, domáce potreby a spotrebiče Potten & Pannen, Electro Expert (Sony Center a Galéria Samsung), Ephotoshop.sk; hotely Kempinski, Vone.sk, Golem Health Club a Zen Asian Wellness. Ich počet sa bude naďalej zvyšovať. Ponuka benefitov má rôznu formu; zákazník môže získať napríklad percentuálnu zľavu, zľavu formou dva za cenu jedného alebo 2+1 produkt zdarma.

V týchto dňoch rozosielajú vybrané slovenské banky držiteľom zlatých kariet MasterCard tzv. welcome pack. V ňom nájdu užívatelia nielen brožúru so zoznamom a informáciami o sieti partnerských obchodov, ale tiež identifikačnú kartu programu MasterCard Elite, s ktorou sa musia pri nákupe preukázať, aby bolo možné zľavu uplatniť.

Na stránkach www.eliteprogram.sk sa môžu členovia programu registrovať a získať tak prístup k ďalším benefitom, ako napr. voľné vstupenky na film Princ z Perzie alebo 50 % zľavu na vstupenky na Majstrovstvá sveta Superbikov a FIA WTCC – Majstrovstvá sveta cestovných vozidiel v Brne.

Ako sa stať členom programu MasterCard ELITE?

1. Požiadajte v jednej z nižšie uvedených bánk o vydanie prestížnej karty MasterCard (Gold, Platinum alebo Word). Banky zapojené do programu: Poštová banka, a.s., Československá obchodná banka a.s., Dexia banka Slovensko a.s., Slovenská sporiteľňa, a. s., OTP Banka Slovensko, a.s., VOLKSBANK Slovensko, a. s., UniCredit Bank Slovakia a. s.

2. Požiadajte v banke o zaradenie do MasterCard ELITE programu.

3. Členská kartička MasterCard ELITE programu Vám potom bude zaslaná poštou.

4. Môžete využívať všetky výhody programu MasterCard ELITE.

Viac informácií o programe, registrácii a zoznam obchodov nájdete na www.eliteprogram.sk.

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.