Anketa: Ktorú vianočnú ponuku mobilných operátorov považujete za najlepšiu?

Ivan Repka (39): „U mňa vedie ponuka O2"

U mňa vedie jednoznačne ponuka O2. Nemusím čakať, kým pretelefonujem svoje voľné minúty. S každým druhým mesačným poplatkom za 1 Sk s DPH ušetrím bez ohľadu na to, koľko pretelefonujem. Úspora za mesačný poplatok je jednoduchá a zaručená zľava, s ktorou môžem počítať. Ak pretelefonujem viac, ušetrím ešte aj na druhej časti ponuky, pretože za každú druhú minútu zaplatím len jednu korunu vrátane DPH. A to všetko sa týka všetkých sietí v SR, po celý deň, každý deň v týždni.

Martin O. (20): „Vianočná akcia O2 je pre mňa výhodná"

Porovnal som si všetky vianočné ponuky a najviac sa mi páči O2. Ja si vyberám mesačný paušál podľa toho, koľko minút v priemere pretelefonujem za mesiac. No a v paušáli O2 Pre mňa mám oveľa viacej voľných minút za nižší mesačný poplatok, než som bol zvyknutý u môjho doterajšieho operátora. Navyše, vďaka funkcii Vždy výhodnejšie mám istotu, že ak svoje minúty neprevolám, poplatok sa mi zníži. Ale vianočná akcia O2 je pre mňa výhodná aj vtedy, ak pretelefonujem viac, lebo každá druhá minúta ma bude stáť len jednu korunu.

Eva Švôňavská (56): „Rozhodla som sa pre O2 Voľnosť Mini"

„Rozhodla som sa, že si vezmem akciový paušál O2 Voľnosť Mini. Telefón nepotrebujem, syn mi dá svoj, pretože už má nový. Zdá sa mi to veľmi výhodné, lebo zaplatím len 99 Sk mesačne. Budem mať 25 voľných minút a deti mi môžu kedykoľvek zavolať, dokonca aj keď ja už vyčerpám svoj limit na telefonovanie. Ale keby bolo treba, môžem si limit kedykoľvek zvýšiť dobíjacím kupónom. A účty budem mať celý čas pod kontrolou, takže nehrozí žiadne nepríjemné prekvapenie na konci mesiaca.

Vianočná ponuka O2 - viac informacií tu!

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.