Ružový miláčik pre každú ženu

Spoločnosť Conan, s.r.o., výhradný importér GPS Garmin pre Slovensko, s radosťou oznamuje, že v tomto období oficiálne uviedla na slovenský trh navigačné zariadenie zn. Garmin s produktovým označením nüvi 250 pink.

Spoločnosť Conan, s.r.o., výhradný importér GPS Garmin pre Slovensko, s radosťou oznamuje, že v tomto období oficiálne uviedla na slovenský trh navigačné zariadenie zn. Garmin s produktovým označením nüvi 250 pink. Nezameniteľná ružová metalíza v spojení so špičkovým GPS zariadením je ideálnym darčekom pre Vašu nežnejšiu polovičku.

Tento najnovší model z obľúbenej série prístrojov nüvi, ponúka štýlový, ultra tenký dizajn vyhotovenia spolu s integrovaným vysokocitlivým GPS prijímačom, ktorý sa perfektne hodí do kabelky.

Zariadenie disponuje štandardne dostupnou funkciou automatického výpočtu trasy k zvolenému cieľu "turn-by-turn", čo poskytuje jednoducho obslužnú navigáciu vo veľmi priaznivej cene - dostupná pre každého. Tento model navigačného zariadenia je dostupný v konfigurácií s predinštalovanou mapou územia Európy - City Navigator NT Europe a najpodrobnejšou mapou územia Slovenska - Slovakia Roads, pre dokonalú navigáciu k adresným bodom a bodom záujmu POI (romantické reštaurácie, hotely, športové a obchodné centrá, butiky a pod.).

Hlasová navigácia a ovládacie menu prístroja je samozrejme v slovenčine, čo je už nakoniec pre Garmin štandard. Užívateľské rozhranie prístroja: ovláda sa cez plne farebný dotykový displej - ideálne použitie pre každodennú navigáciu.

Okrem navigačných funkcií je dostupných množstvo užitočných nástrojov pre použitie. Prehliadač obrázkov formátu JPEG, svetový čas a dostupné časové zóny s grafickým zobrazením, prevod jednotiek, prevod meny, kalkulačka a pod. Okrem vstavanej vnútornej pamäte (predinštalované mapy), poskytuje zariadenie rozšírenie prostredníctvom slotu na pamäťové karty formátu SD, napr. pre dodatočne nahrávané mapové produkty z edície MapSource® alebo voliteľné príslušenstvo akým je Garmin Travel GuideTM (Cestovný sprievodca).

Nüvi 250 pink je jednoducho pre chlapov až príliš dobrá.

black_case.jpgTechnické parametre:

Vlastnosti a parametre produktu:

• Kompaktný, ultra-tenký dizajn prístroja ( po použití stačí zasunúť do vrecka )
  • Vysoko-citlivý GPS prijímač s podporou WAAS/EGNOS
  • Hlasová navigácia ( po križovatkách ) v slovenčine (dostupné tiež svetové jazyky)
  • Svetlý, QVGA farebný displej s uhlopriečkou 89 mm; rozlíšenie 320 x 240 bodov; s bielym podsvietením adotykovou obrazovkou.
  • Nüvi 250: 1,5GB internej pamäte prístroja s predinštalovanou mapou územia Európy - City Navigator NT Europe + cestná digitálna mapa územia Slovenska
  • Dostupných cca 150 MB pre dohrávanie mapových detailov
  • Predinštalovaná databáza rýchlostných kamier s „upozornením" ( V. Británia, Francúzsko, Španielsko, Benelux)
  • Vstavaný „cestovný kit" obsahuje prehliadač obrázkov (JPEG), svetový čas, menový a mierkový prevodník, kalkulačka
  • Dostupný slot na pamäťové karty SD
  • Nastaviteľná ikona automobilu - umožňuje zmenu ikony vozidla, dostupné ikony na stiahnutie http://www.garmin.com/vehicles/ napr. ružový športiak princess
  • Prostredie navigácie 3-D, alebo „letecký" pohľad 2-D
  • Rozmery zariadenia 96,5 x 200 x 20 mm
  • Hmotnosť 148 gramov
  • Vstavaná lítiová batéria
  • Výdrž batérie: 4 - 5 hodín v závislosti od použitia
  • Štandardom robustný prísavkový držiak pre jednoduché nastavenie a rýchle uvoľnenie
  • Jednoduché pripojenie k PC, USB rozhranie, poskytuje prístup k pevnému disku prístroja a k slotu na SD karty priamo z PC
  • S programom „POI loader", môžu užívatelia jednoducho vytvaráť (v PC) upozornenia na približujúce sa zóny (školy, rýchlostné kamery a pod.). Vytvárať užívateľské body záujmu (POI body) a ešte oveľa viac *

Obsah balenia:

Prísavkový držiak do automobilu, napájací kábel do automobilu, adhézny disk na palubovku (pre prípad možnosti upevnenia zariadenia na palubovku namiesto na sklo), luxusné ružové kožené púzdro, manuál v slovenskom jazyku.

Cena zariadenia: 7.490 Sk s DPH

CONAN, s.r.o.

CONAN, s.r.o. je výhradným importérom GPS zariadení Garmin pre Slovensko. Je to najdlhšie pôsobiaca spoločnosť na slovenskom trhu v oblasti distribúcie GPS. Zaoberá sa aj vývojom vlastných mapových produktov, ktoré pravidelne aktualizuje. V prípade akýchkoľvek otázok je Vám k dispozícii skúsený kolektív na bezplatnom čísle 0800 135 000 alebo na hotline@garmin.sk

garmin_blk.jpg

Pre ďalšie informácie kontaktujte:

Ing. Milan Zvara

041/700 29 00

zvara@garmin.sk

www.garmin.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.