Zdravší zamestnanec, spokojnejšia firma

Aj takto by sa dal charakterizovať narastajúci záujem firiem - zamestnávateľov o zdravotne orientované benefity pre svojich zamestnancov. Vo väčších slovenských mestách sa v rozličných spoločnostiach stáva samozrejmosťou celoročná zdravotná starostlivosť v súkromnom zdravotníckom centre, príspevok na masáže či revitalizačné pobyty. Takéto benefity sú žiadané samotnými zamestnancami a firmy ich majú v obľube, pretože im pomáhajú znižovať mieru ochorení zamestnancov a zároveň znižujú čas, ktorý ich zamestnanec musí tráviť návštevou lekára.

Sloganom Všetko pre zdravších zamestnancov uviedla Union zdravotná poisťovňa, a. s., jedinečný zdravotne orientovaný zamestnanecký program výhod. Jeho hlavným benefitom je flexibilita umožňujúca zamestnávateľom poskladať a skombinovať si skladbu programu podľa vlastnej potreby. Výhody sú rozdelené do troch tematických skupín a každá firma si môže individuálne vybrať, čo jej najviac vyhovuje. Vitamínové balíčky, firemný lekár, kúpeľná starostlivosť a dni zdravia sa od začiatku spustenia programu zaradili medzi najpopulárnejšie a najžiadanejšie benefity. Spoločnosti však za významný prínos považujú aj uľahčenie administratívy spojenej so zdravotným poistením zamestnancov, ktoré v rámci programu získavajú automaticky.

jablka.jpg

Čoraz viac ľudí sa zaujíma o svoje zdravie, ale často nevedia kde začať a boja sa, že im návšteva lekára zaberie neraz celý deň. Deň zdravia vo firme je vítanou formou podujatia pre zamestnancov, v rámci ktorého si môžu dať zamestnanci zmerať tlak, pulz, tuk, cholesterol a poradiť sa o zlepšení zdravotného stavu a úprave životného štýlu zadarmo a bez cestovania a čakania. Aj toto je jedna z výhod, ktoré Union zdravotná poisťovňa, a. s., môže v rámci programu pre zamestnancov priniesť vašej firme. Starostlivosť o zdravie zamestnancov sa oplatí a mala by byť samozrejmosťou.

www.unionzp.sk

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.