Ako financovať nové bývanie

Pekné nové bývanie - to je vážna matematika. Kto si chce kúpiť nový byt alebo prerobiť ten starý, isto dobre zvažuje všetky možnosti, ako to celé zaplatiť, aby si mohol čo najskôr vydýchnuť. Nielen od ťažkého počítania a hľadania tajných rezerv počas stavebných prác, či úprav. Ale aj neskôr - počas dní a týždňov, keď si treba nové bývanie už len pekne vychutnávať.

Na financovanie bývania odporúčame využiť Variohypotéku od ČSOB, vďaka ktorej vám na radosti po uprataní neporiadku po stavbároch zostane v rodinnom rozpočte viac voľných peňazí.

Menšie splátky

Variohypotéka umožňuje klientovi namiešať si podľa vlastných potrieb ten správny kokteil. Môže si ju vyskladať z kombinácií zhruba dvoch stoviek účelu úveru, a využiť až 40-ročné splácanie. Vďaka tomu môže podstatne znížiť svoje mesačné splátky.

Kupujete starší byt a potrebujete vymeniť bytové jadro a prerobiť kúpeľňu? S Variohypotékou to ide ľahko. Samozrejmosťou je, že z tohto úveru možno peniaze použiť aj na zariadenie, čo by klasická hypotéka neumožňovala.

Nie navždy

V ČSOB možno hypotéku splatiť predčasne a bez poplatkov vždy, keď banka prehodnocuje podľa trhových podmienok úrokovú sadzbu. To robí po uplynutí doby fixácie, ktorú si klient dohodne pri podpise zmluvy. Kto si zvolí ročnú fixáciu sadzby, možnosť splatenia bez poplatku bude mať každý rok. Je len na klientovi, pre akú fixáciu sa rozhodne. Okrem toho - po tridsiatich rokoch splácania môže hypotéku splatiť predčasne kedykoľvek bez koruny navyše.

Ušetrené investovať

Nie je ťažké predstaviť si, čo všetko sa dá s peniazmi ušetrenými v bežnom rozpočte vďaka nižším splátkam Variohypotéky urobiť. Možno ich vložiť napríklad aj do stavebného sporenia, s ktorým klient získa štátnu prémiu. Ročne sú to dve tisícky navyše. Po uplynutí doby sporenia možno nasporené peniaze použiť napríklad na predčasné splatenie hypotéky. V prípade potreby je k dispozícii výhodný stavebný úver.

Navyše, do konca mája získate Variohypotéku bez poplatku za poskytnutie!

Ak potrebujete konkrétnu radu, navštívte ktorúkoľvek pobočku ČSOB, alebo sa informujte na infolinke 0850 111 777 a www.csob.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Štýlové osvetlenie do obývačky: Rozhoduje i to, ako žijete

Do veľkého priestoru patria veľké lampy, aby obohatili interiér a nestratili sa v ňom.

PSK Aréna stavia základy pre kvalitný a moderný hokej

Štadión poskytuje priestor pre všetkých nadšencov ľadových športov už od tých najmenších.

Maurícius: Slnečná dovolenka v zime

Exotický ostrov Maurícius je aj v zime zárukou príjemnej dovolenky.

Podnikajte vo vlastnom blízko historického centra

Štýlové a pritom praktické priestory umiestnené v lukratívnej časti Košíc.