Ako vybrať správneho operátora pre firmu?

obrazok_2.jpg Podnikateľské prostredie je veľmi dynamické, a preto sa firmy musia neustále prispôsobovať novým okolnostiam. V takých podmienkach rozhodujú o úspechu aj detaily, napr. voľba operátora. Ako si ale vybrať toho správneho?

Prispôsobovať sa musí paušál, nie Vy Každý mesiac voláte inak. Niekedy voľné minúty prevoláte, inokedy nie. Preto je dobré mať paušál, ktorý flexibilne reaguje na to, koľko voláte. Paušály O2 Pre firmu sú presne také. Ak miniete všetky voľné minúty, automaticky telefonujete za výhodnejšiu cenu. Naopak, ak Vám voľné minúty zostanú, znížime Vám poplatok za mesačný paušál.

Výhodná komunikácia v rámci firmy, aj s Vašimi obchodnými partnermi Pri výbere operátora musíte dať pozor na to, aby bolo s paušálom výhodné volať nielen v rámci firmy, ale aj mimo nej. O2 ponúka komplexné riešenie. S paušálmi O2 Pre firmu voláte so svojimi kolegami v sieti O2 len za 1 Sk/min. (bez DPH). Do ostatných sietí voláte za jednotnú cenu pre všetkých operátorov v rámci SR aj ČR. Okrem toho zaplatíte počas 2 rokov za 6 mesačných paušálov len 1 Sk (bez DPH).

Zrozumiteľná ponuka O2, na rozdiel od ostatných operátorov, ponúka zákazníkom vždy jednoduché, zrozumiteľné ponuky. Paušály O2 Pre firmu Vám prinesú jednoznačné benefity, ktorých prínos pre Vašu firmu si dokážete sami ľahko spočítať.

Riešenie aj pre Vašich blízkych Všetky výhody, ktoré paušály O2 Pre firmu ponúkajú, si môžete užívať aj so svojou rodinou a priateľmi. Každý deň a každú hodinu si tak užijete volania za výhodnú cenu 1 Sk/min. (bez DPH).

Paušály O2 Pre firmu si môžete aktivovať jednoducho na predajných miestach O2, na www.sk.o2.com alebo na bezplatnej zákazníckej linke 0800 02 02 02.

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.