Ako vybrať správneho operátora pre firmu?

obrazok_2.jpg Podnikateľské prostredie je veľmi dynamické, a preto sa firmy musia neustále prispôsobovať novým okolnostiam. V takých podmienkach rozhodujú o úspechu aj detaily, napr. voľba operátora. Ako si ale vybrať toho správneho?

Prispôsobovať sa musí paušál, nie Vy Každý mesiac voláte inak. Niekedy voľné minúty prevoláte, inokedy nie. Preto je dobré mať paušál, ktorý flexibilne reaguje na to, koľko voláte. Paušály O2 Pre firmu sú presne také. Ak miniete všetky voľné minúty, automaticky telefonujete za výhodnejšiu cenu. Naopak, ak Vám voľné minúty zostanú, znížime Vám poplatok za mesačný paušál.

Výhodná komunikácia v rámci firmy, aj s Vašimi obchodnými partnermi Pri výbere operátora musíte dať pozor na to, aby bolo s paušálom výhodné volať nielen v rámci firmy, ale aj mimo nej. O2 ponúka komplexné riešenie. S paušálmi O2 Pre firmu voláte so svojimi kolegami v sieti O2 len za 1 Sk/min. (bez DPH). Do ostatných sietí voláte za jednotnú cenu pre všetkých operátorov v rámci SR aj ČR. Okrem toho zaplatíte počas 2 rokov za 6 mesačných paušálov len 1 Sk (bez DPH).

Zrozumiteľná ponuka O2, na rozdiel od ostatných operátorov, ponúka zákazníkom vždy jednoduché, zrozumiteľné ponuky. Paušály O2 Pre firmu Vám prinesú jednoznačné benefity, ktorých prínos pre Vašu firmu si dokážete sami ľahko spočítať.

Riešenie aj pre Vašich blízkych Všetky výhody, ktoré paušály O2 Pre firmu ponúkajú, si môžete užívať aj so svojou rodinou a priateľmi. Každý deň a každú hodinu si tak užijete volania za výhodnú cenu 1 Sk/min. (bez DPH).

Paušály O2 Pre firmu si môžete aktivovať jednoducho na predajných miestach O2, na www.sk.o2.com alebo na bezplatnej zákazníckej linke 0800 02 02 02.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?

Firmy, pri ktorých sa nemusíte obávať dvojakej kvality potravín

Značka nie je všetko. Rozhoduje chuť.

Klima efekt bez klimatizácie

Budovy utesňujeme stále viac a viac. Ale aké to má pre nás následky?

S novou optikou máte v Poprade rýchlosť a kvalitu zaručenú

Reč nie je o predajni s okuliarmi, ale technológii, s ktorou môžete naplno využívať všetky prednosti super rýchleho internetu.