Jazykové kurzy na Malte: Termíny sa zapĺňajú rýchlo

Chcete prežiť nemožné - more, slnko, dovolenku, či prázdniny a jazykový pobyt v jednom? Aj vďaka silnej korune sú takéto pobyty populárnejšie a lacnejšie.

Chcete prežiť nemožné - more, slnko, dovolenku,  či prázdniny a jazykový pobyt v jednom? Aj vďaka silnej korune sú takéto pobyty populárnejšie a lacnejšie.

503_small.jpg

Záujem o cudzie jazyky u dospelých na Slovensku z roka na rok stúpa. Ľudia si uvedomujú, že cudzie jazyky sú nevyhnutnosťou nielen v práci, ale i v súkromnom živote. Či ste kdekoľvek na dovolenke skoro všade sa dohovoríte anglicky. Je to svetový jazyk číslo jedna. Takisto rodičia si uvedomujú nevyhnutnosť, aby ich deti ovládali cudzí jazyk na patričnej úrovni a dobre zmaturovali.

Pre študentov a dospelých je najpopulárnejšia Malta

5529small.jpgDestinácia číslo jeden je Malta, na ktorej je oficiálnym jazykom angličtina. Podľa riaditeľa agentúry Jazykové Pobyty, ktorá je oficiálnym partnerom najväčšej jazykovej organizácie na svete EF na Slovensku, Mag. Martina Voleka: „Až 50 % našich klientov sa rozhodlo tento rok ísť na Maltu. Malta je populárna preto, lebo väčšina pracujúcich dospelých je nútená absolvovať jazykový pobyt počas dovolenky. Doobeda navštevujú našu klimatizovanú školu v St. Julians a poobede už oddychujú zdarma v našom Beach Klube, len pár minút peši od školy."

Bližšie informácie o zľavách na Maltu, alebo na iné destinácie ako napr. Anglicko a USA nájdete na: www.jazykovepobyty.sk

Hlavné dôvody prečo poslať dieťa v lete na jazykový pobyt

Jazykový pobyt v zahraničí je ideálnou formou aby si dieťa cez prázdniny oddýchlo a zároveň rozšírilo aj svoje jazykové schopnosti. Ak  chceme, aby sa naše deti uplatnili v pracovnom živote, boli úspešné a akceptované svojim okolím, musia v dnešnom globálnom svete hovoriť aspoň dvoma cudzími jazykmi. Aj keď sa úroveň vyučovania cudzích jazykov neustále zlepšuje, je vedecky dokázané, že jazyk sa najľahšie a najefektívnejšie učí tam, kde sa ním hovorí.  Ku koncu školského roka je to aj najlepší darček za dobré vysvedčenie, alebo motivácia aby sa v ďalšom roku zlepšili v cudzom jazyku.

241small.jpg

Čo je dôležité pri výbere agentúry?

Dôležitý fakt pri výbere agentúry je aj možnosť voľby medzinárodnej skupiny, čím sú deti nútenejšie viac komunikovať v cudzom jazyku a spoznajú kopec priateľov z celého sveta. Podľa Norberta Kokavca, produktového manažéra v Jazykových Pobytoch:  „Ďalší dôvod pre rodičov je, či agentúra zabezpečuje skupinového vedúceho, ktorý je počas celého pobytu k dispozícii deťom, čo zvyšuje ich bezpečnosť. To si môže dovoliť len silná agentúra."

Bližšie informácie, ako i katalóg o jazykových pobytoch v zahraničí zdarma získate na:

Infolinka: 02/5245 1175
Email:  sme@jazykovepobyty.sk

Web:   www.jazykovepobyty.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.