Poistenie pri hypotekárnom úvere by malo byť samozrejmosťou

Rastúci trh s nehnuteľnosťami spôsobil, že na Slovensku máme už niekoľko rokov boom hypotekárnych úverov. Rastúce sú i požiadavky klientov, aj preto sa banky snažia ponúkať nielen štandardné úvery, ale vždy aj niečo navyše. ČSOB Finančná skupina poskytuje niekoľko možností financovania lepšieho bývania - hypotéku, spotrebiteľský úver zabezpečený nehnuteľnosťou alebo úver od stavebnej sporiteľne. Ak ste si už vybrali spôsob financovania bývania, ktorý najlepšie spĺňa vaše požiadavky, nemalú pozornosť si zaslúži aj poistenie. Obavy z rizík, ako sú vykradnutie, povodeň či dokonca požiar, ktorým je vystavené využívanie nového bývania, sú prirodzené. A je len správne, ak si ich človek uvedomuje.

Poistenie navyše

V ČSOB môžu klienti využiť komplexné poistenie Domos Kompakt. V jednej zmluve možno získať nielen poistenie rodinného domu alebo bytu, ale i zmierniť dosahy rizík poistením domácnosti, zodpovednosti za škodu z držby nehnuteľnosti a zodpovednosti fyzických osôb a z držby zvierat.

O tom, že osožné môže byť poistenie domácnosti aj nehnuteľnosti, hovoria nasledujúce príklady: ak víchrica poškodí strechu, ide o poistenie nehnuteľnosti, ak sa pri tom zničí nábytok, vzťahuje sa na to poistenie domácnosti. Ak v rámci komplexného poistenia klient uzavrie aj poistenie zodpovednosti za škodu, poistí sa napríklad aj pre prípad, že náhodou vytopí susedov. Toto poistenie je určené presne pre prípady, keď spôsobíte škodu niekomu v bežnom živote alebo prevádzkou domácnosti a postihnutý požaduje náhradu. Vzťahuje sa to aj na škodu, ktorú spôsobí inej osobe domáce zviera.

Aktuálne informácie o poistení Domos Kompakt získate na infolinke 0850 111 303 alebo internetovej stránke www.csobpoistovna.sk. Navštíviť môžete aj ktorúkoľvek pobočku ČSOB alebo sa informujte na infolinke 0850 111 777 a www.csob.sk .

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch