Keď úsmev vyhráva

Chcete v lete fotiť novým fotoaparátom alebo filmovať výbornou kamerou? Stačí jediný úsmev a hodnotná výhra môže byť vaša. Neveríte? Kliknite na www.usmievajtesa.sk, zapojte sa do niektorej z 5 súťažných kategórií a vyhrajte so Sony.

mg_2055.jpg

Čo, kde, ako

Kliknite na www.usmievajtesa.sk, vytvorte si konto, pošlite „usmievavé" fotky a videá a vyhrajte. Súťaží sa v 5 kategóriách a v každej z nich čaká na výhercu hodnotná odmena:

Najbláznivejší party úsmev: Sony Cyber-shot DSC-T70 (+foto)

Najkrajší detský úsmev: Sony Cyber-shot DSC-H10 (+foto)

Profi foto na tému „Úsmev" : Sony Alfa A700 (+foto)

Video na tému najbláznivejšia party: Sony Handycam HDR-SR11(+foto)

Video na tému najroztomilejší detský úsmev: Sony Handycam HDR-SR11(+foto)

Kto vyhrá?

Víťazom sa stane fotka s najväčším počtom hlasov. Hlasuje sa do polnoci 15.6. a každý návštevník môže udeliť jeden hlas v každej kategórii. Ak chcete hrať o hodnotné ceny, zmobilizujte všetkých priateľov a známych a hlasujte čo to dá. Ani hlasujúci pritom neprídu skrátka: jeden z nich dostane ako cenu fototaparát Sony Cyber-shot DSC-W170 (+foto).

cx60340_style_s.jpg

Popisy produktov

Sony Cyber-shot DSC-T70

S lifestylovým T70 sa staneš hviezdou každého večierka. Kovový foťák, tenký len 2 cm v sebe skrýva výborné parametre, ale najmä má patent na fotenie ľudí a úsmevov na ich tvárach. S T70 tvoja zbierka úsmevov prudko porastie.

Sony Cyber-shot DSC-H10

Fotoaparát so super silným 15x optickým zoomom ako stvorený pre rodinné fotky a cestovanie. Priblíži a zachytí každý detail a zobrazí ho na veľkom LCD displeji či vo vysokom rozlíšení na obrazovke televízora.

Sony Alfa A700

Najlepšia Sony zrkadlovka s profesionálnymi funkciami vám umožní fotiť na najvyššej úrovni. 12-megapixlové rozlíšenie, vyspelý CMOS snímač, rýchla uzávierka, čip na redukciu šumu a mnoho ďalších detailov sa stará o dokonalé fotky.

Sony Handycam HDR-SR11

Špičková kamera vám umožní natočiť vo vysokom rozlíšení 7 hodín videa na 60 GB pevný disk. Dokonale nahradí aj fotoaparát vďaka 10-mnegapixlovému rozlíšeniu a detekcii tvárí.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.