Garantovaný bonus môže byť váš

Blíži sa euro, čo s úsporami

Stále častejšie nás obklopujú informácie o blížiacom sa prechode slovenskej koruny na euro. Mnohí už vedia, že pokiaľ ide o úspory, najjednoduchšie bude vložiť ich ešte v tomto roku na nejaký bankový účet a všetko ostatné, čo sa týka zmeny korunových úspor na úspory v eurách, už netreba riešiť, automaticky sa o to postará banka.

Čo by mal však každý starostlivo zvážiť je to, kam sa oplatí peniaze uložiť? Možností je viacero. T Pozornosti tých, ktorí uvažujú ekonomicky, a teda očakávajú zo svojich vkladov aj istý zisk, by nemal uniknúť BONUS VKLAD 2+ a BONUS VKLAD 3+. Ide o dve absolútne novinky v ponuke špecializovanej bankovej inštitúcie Wüstenrot stavebná sporiteľňa, a.s.

Podstatný je výnos

BONUS VKLAD 2+ je sporenie, pri ktorom Wüstenrot stavebná sporiteľňa poskytne k základnému úroku 2% ročne ešte garantovaný úrokový bonus 4% p.a. na vklady uskutočnené počas prvých 12 mesiacov od účinnosti zmluvy. Celkový nominálny výnos tak po 2 rokoch dosiahne 8%.

V prípade sporenia BONUS VKLAD 3+ môže dosiahnuť výnos 12% za 3 roky. A to vďaka 2% úročeniu vkladov počas každého z troch rokov plus garantovanému úrokovému bonusu 6% p.a. na vklady uskutočnené počas prvých 12 mesiacov od účinnosti zmluvy.

Cenná výhoda

Navyše, táto akciová ponuka je zaujímavá tiež tým, že poplatky sú znížené na minimum v porovnaní so štandardnými podmienkami platnými v stavebnej sporiteľni. V praxi to znamená, že kto sa rozhodne využiť práve túto formu zhodnotenia svojich vkladov, zaplatí minimálny fixný poplatok za uzavretie zmluvy a výrazne znížený ročný poplatok za vedenie účtu.

Kto získa najviac

Obe akciové novinky sú najvhodnejšie pre zhodnotenie investície od 30 tis. Sk vyššie. Kto neuvažuje o čerpaní medziúveru alebo stavebného úveru má úrokový bonus vo výške 4% alebo 6% garantovaný, a tým aj možnosť dosiahnuť celkový výnos 8% (za 2 roky), resp. 12% (za 3 roky).

Máte to isté

● garantovaný nominálny výnos bez rizika,

● vysoká ochrana vkladov,

● automatická zmena SKK úspor na EURO úspory,

a to všetko v jednom. Vlastne v dvoch zaujímavých produktoch hodných nielen povšimnutia, ale najmä investovania. BONUS VKLAD 2+ a BONUS VKLAD 3+ sú k dispozícii od júna 2008 na predajných miestach Wüstenrot stavebnej sporiteľne.

Teraz je ten pravý čas

Na zaujímavú ponuku netreba čakať až do konca roka, môže prísť aj na začiatku leta. A občas sa naozaj vyplatí neodkladať na zajtra to, čo je možné urobiť už dnes, napríklad zabezpečiť si garantovaný nominálny výnos bez stresu.

Bližšie informácie, kontakty: www.wustenrot.sk

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.