Osviežte si život

Hľadáte v tieto začínajúce letné dni osvieženie? Čo tak zaobstarať si napríklad perfektnú klimatizáciu alebo oživiť kuchyňu novou kuchynskou linkou? Nevadí, že s nimi váš rozpočet práve nepočíta. Nenechajte sa odradiť a kúpte si to, čo ste si zamilovali na prvý pohľad. Dáme vám návod, ako na to.

Čo tak využiť bezúčelový úver?

Nová kuchyňa a osviežujúca klimatizácia môžu byť vaše už zajtra - aj keď na ne práve nemáte potrebnú hotovosť. Ak sa chcete tešiť z vecí, ktoré ste si zamilovali, ale na ktoré práve nemáte dosť peňazí, výborným riešením je využiť napríklad bezúčelový úver. S rýchlym Bezúčelovým úveromTB z Tatra banky môžete mať vašu srdcovku doma už do 24 hodín, a to bez zbytočných starostí spojených s financovaním a navyše aj bez dokladovania príjmu. Stačí mať príjem zo zamestnania, podnikania alebo dôchodku a dokonca nemusíte byť ani klientom banky. Tatra banka vám vyplatí celú sumu bezprostredne po schválení úveru a vami vyhliadnutá láska môže byť už len a len vaša.

Bez dokladovania, bez ručiteľa a bez obmedzení

Ak sa rozhodnete pre rýchly Bezúčelový úverTB, v Tatra banke ho môžete získať aj bez dokladovania príjmu a účelu použitia. Ak ste klientom Tatra banky s príjmom poukazovaným na účet minimálne 6 mesiacov, na vybavenie Bezúčelového úveruTB bez zabezpečenia nepotrebujete žiadny doklad o príjme. V závislosti od požadovanej výšky úveru môžu úver bez dokladovania príjmu získať aj noví klienti banky. Bezúčelový úverTB možete mať aj bez ručiteľa. Podľa výsledku hodnotiaceho modelu a požadovanej výšky úveru vie Tatra banka pridať do úverového vzťahu aj spoludlžníka, prípadne ručiteľa. S Bezúčelovým úveromTB zabezpečeným finančnými prostriedkami máte šancu dokonca čerpať aj vyšší úver, a to až do výšky 25 miliónov Sk. Zvoľte si výšku úveru, deň splátky, vyberte si z ponúkanej dĺžky splácania úveru a keď vám to váš rodinný rozpočet dovolí, môžete úver splatiť predčasne.

Môžem si to dovoliť?

Ak sa bojíte, že vaša vysnívaná zmena bude stáť príliš veľa, svoj vlastný úver si môžete veľmi jednoducho namodelovať na stránke www.tatrabanka.sk. Zistíte tak výšku vašich mesačných splátok podľa toho, ako dlho chcete úver splácať. Na stránke Tatra banky nájdete aj konkrétne modelové príklady, ktoré vám určite pomôžu pri rozhodovaní.

Ak teda práve nemáte dostatok peňazí na to, o čom snívate už dlhší čas, nenechajte sa odradiť a povedzte svojej vysnívanej láske áno. Vďaka Tatra banke si odteraz môžete dovoliť všetko, čo vás osloví.

Viac na www.tatrabanka.sk

Bratislava dostane o rok nový mestský bulvár

Hlavné mesto SR Bratislava spolu s investorom HB Reavis pokračuje v revitalizácii ulice Mlynské nivy.

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018