Všetko najlepšie od O2!

Prichádza to najlepšie z ponuky O2

Bratislava, 22. júla 2008

obr02.jpgTie najlepšie akcie a najvýhodnejšie ceny zo svojej ponuky prináša teraz O2 pre všetkých nových zákazníkov. Ktorúkoľvek z výhodných akciových ponúk, ktoré O2 prinieslo od Vianoc 2007, si tak môžu vybrať aj tí, ktorí to v čase uvedenia ponuky na slovenský trh nestihli.

„Vybrali sme tie najlepšie ponuky, ktoré O2 doteraz pripravilo pre svojich zákazníkov. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre niektorú z nich, získajú zároveň aj možnosť aktivovať si výhodný letný roaming v 11 letných dovolenkových destináciách so zľavou až 50 % z eurotarify. Pri tomto širokom výbere už nie je dôležité, či je leto alebo zima, jediným kritériom je výhodnosť akciových ponúk pre konkrétneho zákazníka," uviedol René Parák, hovorca spoločnosti Telefónica O2 Slovakia.

To najlepšie od O2

Pri kúpe paušálu O2 Pre mňa si zákazníci môžu vybrať akciovú ponuku s dvojnásobkom voľných minút alebo zaplatiť len polovicu mesačného poplatku. Môžu sa však rozhodnúť aj pre každý druhý paušál za 1 Sk alebo pre ponuku volaní, SMS a MMS cez víkendy za 1 Sk. Zákazníci, ktorí si kúpia O2 Kartu s programom O2 Narovinu, môžu využiť akciovú ponuku SMS za 1 Sk spolu s každou druhou minútou rovnako len za 1 Sk. Navyše, všetci noví aj súčasní zákazníci O2 si môžu aktivovať výhodný letný roaming v najatraktívnejších letných destináciách.

500 Sk za prenesenie čísla

Zákazník, ktorý si prenesie svoje číslo od iného operátora k O2 a využije niektorú z akciových ponúk predplatených programov, získa kredit 500 Sk formou zľavy z faktúry. Ponuka platí pre všetky paušály O2 Pre mňa.

Zľava až 50 % z eurotarify pri volaniach v roamingu

Prichádzajúce volania už od 4,80 Sk/min s DPH a odchádzajúce volania už od 9,80 Sk/min s DPH, to je aktuálna letná roamingová ponuka O2. Zľava 50 % z ceny volaní v roamingu platí rovnako pre zákazníkov paušálov aj predplatených O2 Kariet až v 11 najobľúbenejších letných destináciách slovenských dovolenkárov. Za jednorázový poplatok iba 49,- Sk s DPH si môže výhodnú ponuku letného roamingu aktivovať každý zákazník O2. Atraktívna letná roamingová akcia platí až do 12. septembra 2008.

Ďalšie informácie

Podrobné informácie o rozšírenej letnej ponuke O2 získajú zákazníci na internetovej stránke www.sk.o2.com, v ktorejkoľvek značkovej predajni O2, v sieti partnerských predajní alebo na zákazníckej linke 949.

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.