Platíte len za to, čo naozaj prevoláte

Bez povinného mesačného paušálu a bez chytákov

Prečo platiť zbytočne veľa?

Autor: Ladislav Laurinčík

FÉROVO - Chceli by ste platiť naozaj len za to, čo prevoláte? Túto možnosť prináša nová ponuka O2 Fér, vďaka ktorej nemusíte platiť žiadny povinný mesačný paušál.

O2 Fér znamená jednoduché volanie bez skrytých poplatkov, chytákov alebo nevýhodných zmlúv s dvojročnou viazanosťou.

Žiadne povinné mesačné poplatky

Zákazníci mobilných operátorov si zvykli na to, že každý mesiac musia zaplatiť minimálne výšku svojho paušálu. To platí aj v prípade, ak neprevolajú svoje „voľné", teda predplatené minúty. Za minútu volania tak často vlastne zaplatia viac. Ponuka O2 Fér úplne ruší povinné mesačné poplatky. Zákazník zaplatí výhodnú cenu 4 Sk (0,133 €), ale len za tie minúty, ktoré naozaj prevolá. Je to jednoduché - ak prevolá menej, príde mu nižšia faktúra.

Bez chytákov

Niektorí operátori účtujú svojim zákazníkom vyššie ceny za volania počas dňa a cez pracovný týždeň. Ponuka O2 Fér však zákazníkom ponúka jasné ceny a istotu, že vždy vedia, za čo platia. (rt)

Viac informácií

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.