Sobota, 7. december, 2019 | Meniny má Ambróz

Platíte len za to, čo naozaj prevoláte

Bez povinného mesačného paušálu a bez chytákov

Prečo platiť zbytočne veľa?

Autor: Ladislav Laurinčík

FÉROVO - Chceli by ste platiť naozaj len za to, čo prevoláte? Túto možnosť prináša nová ponuka O2 Fér, vďaka ktorej nemusíte platiť žiadny povinný mesačný paušál.

O2 Fér znamená jednoduché volanie bez skrytých poplatkov, chytákov alebo nevýhodných zmlúv s dvojročnou viazanosťou.

Žiadne povinné mesačné poplatky

Zákazníci mobilných operátorov si zvykli na to, že každý mesiac musia zaplatiť minimálne výšku svojho paušálu. To platí aj v prípade, ak neprevolajú svoje „voľné", teda predplatené minúty. Za minútu volania tak často vlastne zaplatia viac. Ponuka O2 Fér úplne ruší povinné mesačné poplatky. Zákazník zaplatí výhodnú cenu 4 Sk (0,133 €), ale len za tie minúty, ktoré naozaj prevolá. Je to jednoduché - ak prevolá menej, príde mu nižšia faktúra.

Bez chytákov

Niektorí operátori účtujú svojim zákazníkom vyššie ceny za volania počas dňa a cez pracovný týždeň. Ponuka O2 Fér však zákazníkom ponúka jasné ceny a istotu, že vždy vedia, za čo platia. (rt)

Viac informácií

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.