Platíte len za to, čo naozaj prevoláte

Bez povinného mesačného paušálu a bez chytákov

Prečo platiť zbytočne veľa?

Autor: Ladislav Laurinčík

FÉROVO - Chceli by ste platiť naozaj len za to, čo prevoláte? Túto možnosť prináša nová ponuka O2 Fér, vďaka ktorej nemusíte platiť žiadny povinný mesačný paušál.

O2 Fér znamená jednoduché volanie bez skrytých poplatkov, chytákov alebo nevýhodných zmlúv s dvojročnou viazanosťou.

Žiadne povinné mesačné poplatky

Zákazníci mobilných operátorov si zvykli na to, že každý mesiac musia zaplatiť minimálne výšku svojho paušálu. To platí aj v prípade, ak neprevolajú svoje „voľné", teda predplatené minúty. Za minútu volania tak často vlastne zaplatia viac. Ponuka O2 Fér úplne ruší povinné mesačné poplatky. Zákazník zaplatí výhodnú cenu 4 Sk (0,133 €), ale len za tie minúty, ktoré naozaj prevolá. Je to jednoduché - ak prevolá menej, príde mu nižšia faktúra.

Bez chytákov

Niektorí operátori účtujú svojim zákazníkom vyššie ceny za volania počas dňa a cez pracovný týždeň. Ponuka O2 Fér však zákazníkom ponúka jasné ceny a istotu, že vždy vedia, za čo platia. (rt)

Viac informácií

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.