Nedeľa, 21. apríl , 2019

Platíte len za to, čo naozaj prevoláte

Bez povinného mesačného paušálu a bez chytákov

Prečo platiť zbytočne veľa?

Autor: Ladislav Laurinčík

FÉROVO - Chceli by ste platiť naozaj len za to, čo prevoláte? Túto možnosť prináša nová ponuka O2 Fér, vďaka ktorej nemusíte platiť žiadny povinný mesačný paušál.

O2 Fér znamená jednoduché volanie bez skrytých poplatkov, chytákov alebo nevýhodných zmlúv s dvojročnou viazanosťou.

Žiadne povinné mesačné poplatky

Zákazníci mobilných operátorov si zvykli na to, že každý mesiac musia zaplatiť minimálne výšku svojho paušálu. To platí aj v prípade, ak neprevolajú svoje „voľné", teda predplatené minúty. Za minútu volania tak často vlastne zaplatia viac. Ponuka O2 Fér úplne ruší povinné mesačné poplatky. Zákazník zaplatí výhodnú cenu 4 Sk (0,133 €), ale len za tie minúty, ktoré naozaj prevolá. Je to jednoduché - ak prevolá menej, príde mu nižšia faktúra.

Bez chytákov

Niektorí operátori účtujú svojim zákazníkom vyššie ceny za volania počas dňa a cez pracovný týždeň. Ponuka O2 Fér však zákazníkom ponúka jasné ceny a istotu, že vždy vedia, za čo platia. (rt)

Viac informácií

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.