Platíte len za to, čo naozaj prevoláte

Bez povinného mesačného paušálu a bez chytákov

Prečo platiť zbytočne veľa?

Autor: Ladislav Laurinčík

FÉROVO - Chceli by ste platiť naozaj len za to, čo prevoláte? Túto možnosť prináša nová ponuka O2 Fér, vďaka ktorej nemusíte platiť žiadny povinný mesačný paušál.

O2 Fér znamená jednoduché volanie bez skrytých poplatkov, chytákov alebo nevýhodných zmlúv s dvojročnou viazanosťou.

Žiadne povinné mesačné poplatky

Zákazníci mobilných operátorov si zvykli na to, že každý mesiac musia zaplatiť minimálne výšku svojho paušálu. To platí aj v prípade, ak neprevolajú svoje „voľné", teda predplatené minúty. Za minútu volania tak často vlastne zaplatia viac. Ponuka O2 Fér úplne ruší povinné mesačné poplatky. Zákazník zaplatí výhodnú cenu 4 Sk (0,133 €), ale len za tie minúty, ktoré naozaj prevolá. Je to jednoduché - ak prevolá menej, príde mu nižšia faktúra.

Bez chytákov

Niektorí operátori účtujú svojim zákazníkom vyššie ceny za volania počas dňa a cez pracovný týždeň. Ponuka O2 Fér však zákazníkom ponúka jasné ceny a istotu, že vždy vedia, za čo platia. (rt)

Viac informácií

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.