Rovnaké ceny do všetkých sietí? V O2 áno

Už si nemusíte dávať pozor, komu práve voláte. Ceny sú vždy rovnaké.

Teraz môžete volať komukoľvek.

Autor: Ladislav Laurinčík

FÉROVO - Volanie z mobilu je teraz prehľadnejšie ako kedykoľvek predtým. Nech voláte kamkoľvek, nezaskočí vás vysoký účet. Cena do všetkých sietí je odteraz rovnaká, iba 4 Sk (0,133 €) za minútu. Za volanie v rámci siete O2 dokonca neplatíte vôbec nič, a to už po troch minútach hovoru. V prípade, že máte aktivovaný niektorý z výhodných Extra balíčkov, získavate tento benefit hneď po jeho vyčerpaní. Fikcia? Vôbec nie. Takéto jednoduché volanie umožňuje nová ponuka O2 Fér , ktorú poskytuje mobilný operátor O2.

Férovo a jednoducho

Pri tvorbe tejto ponuky sa operátor riadil dvoma kľúčovými hodnotami - férovosť a jednoduchosť. „Rovnakými cenami za volanie do všetkých sietí chceme zákazníkom čo najviac uľahčiť orientáciu," vysvetľuje generálny riaditeľ O2 Juraj Šedivý.

Voláte bez obáv

Obvyklou praxou niektorých operátorov je účtovanie vyšších cien za hovory do konkurenčných sietí. Klient je tak vlastne „chytený" do siete svojho operátora a pri volaní napríklad známemu do inej siete sa nevyhne vysokým účtom. Táto prax dokonca vyústila do absurdnej situácie, keď si niektorí zákazníci kupujú viac SIM kariet alebo mobilov pre rôzne siete, len preto, aby predišli riziku vysokých účtov. „Je neúnosné, aby zákazník pred každým volaním doslova pátral, do akej siete ide zavolať a koľko ho to bude stáť. Veríme, že mu nová ponuka O2 Fér pomôže a sprehľadní ceny," dodáva Šedivý. (rt)

Ceny sú prepočítané podľa konverzného kurzu 1 € = 30,1260 Sk.

Viac informácií

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.