Štvrtok, 25. apríl , 2019

Rovnaké ceny do všetkých sietí? V O2 áno

Už si nemusíte dávať pozor, komu práve voláte. Ceny sú vždy rovnaké.

Teraz môžete volať komukoľvek.

Autor: Ladislav Laurinčík

FÉROVO - Volanie z mobilu je teraz prehľadnejšie ako kedykoľvek predtým. Nech voláte kamkoľvek, nezaskočí vás vysoký účet. Cena do všetkých sietí je odteraz rovnaká, iba 4 Sk (0,133 €) za minútu. Za volanie v rámci siete O2 dokonca neplatíte vôbec nič, a to už po troch minútach hovoru. V prípade, že máte aktivovaný niektorý z výhodných Extra balíčkov, získavate tento benefit hneď po jeho vyčerpaní. Fikcia? Vôbec nie. Takéto jednoduché volanie umožňuje nová ponuka O2 Fér , ktorú poskytuje mobilný operátor O2.

Férovo a jednoducho

Pri tvorbe tejto ponuky sa operátor riadil dvoma kľúčovými hodnotami - férovosť a jednoduchosť. „Rovnakými cenami za volanie do všetkých sietí chceme zákazníkom čo najviac uľahčiť orientáciu," vysvetľuje generálny riaditeľ O2 Juraj Šedivý.

Voláte bez obáv

Obvyklou praxou niektorých operátorov je účtovanie vyšších cien za hovory do konkurenčných sietí. Klient je tak vlastne „chytený" do siete svojho operátora a pri volaní napríklad známemu do inej siete sa nevyhne vysokým účtom. Táto prax dokonca vyústila do absurdnej situácie, keď si niektorí zákazníci kupujú viac SIM kariet alebo mobilov pre rôzne siete, len preto, aby predišli riziku vysokých účtov. „Je neúnosné, aby zákazník pred každým volaním doslova pátral, do akej siete ide zavolať a koľko ho to bude stáť. Veríme, že mu nová ponuka O2 Fér pomôže a sprehľadní ceny," dodáva Šedivý. (rt)

Ceny sú prepočítané podľa konverzného kurzu 1 € = 30,1260 Sk.

Viac informácií

ENVIRO DEŇ v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.