Rovnaké ceny do všetkých sietí? V O2 áno

Už si nemusíte dávať pozor, komu práve voláte. Ceny sú vždy rovnaké.

Teraz môžete volať komukoľvek.

Autor: Ladislav Laurinčík

FÉROVO - Volanie z mobilu je teraz prehľadnejšie ako kedykoľvek predtým. Nech voláte kamkoľvek, nezaskočí vás vysoký účet. Cena do všetkých sietí je odteraz rovnaká, iba 4 Sk (0,133 €) za minútu. Za volanie v rámci siete O2 dokonca neplatíte vôbec nič, a to už po troch minútach hovoru. V prípade, že máte aktivovaný niektorý z výhodných Extra balíčkov, získavate tento benefit hneď po jeho vyčerpaní. Fikcia? Vôbec nie. Takéto jednoduché volanie umožňuje nová ponuka O2 Fér , ktorú poskytuje mobilný operátor O2.

Férovo a jednoducho

Pri tvorbe tejto ponuky sa operátor riadil dvoma kľúčovými hodnotami - férovosť a jednoduchosť. „Rovnakými cenami za volanie do všetkých sietí chceme zákazníkom čo najviac uľahčiť orientáciu," vysvetľuje generálny riaditeľ O2 Juraj Šedivý.

Voláte bez obáv

Obvyklou praxou niektorých operátorov je účtovanie vyšších cien za hovory do konkurenčných sietí. Klient je tak vlastne „chytený" do siete svojho operátora a pri volaní napríklad známemu do inej siete sa nevyhne vysokým účtom. Táto prax dokonca vyústila do absurdnej situácie, keď si niektorí zákazníci kupujú viac SIM kariet alebo mobilov pre rôzne siete, len preto, aby predišli riziku vysokých účtov. „Je neúnosné, aby zákazník pred každým volaním doslova pátral, do akej siete ide zavolať a koľko ho to bude stáť. Veríme, že mu nová ponuka O2 Fér pomôže a sprehľadní ceny," dodáva Šedivý. (rt)

Ceny sú prepočítané podľa konverzného kurzu 1 € = 30,1260 Sk.

Viac informácií

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?

Firmy, pri ktorých sa nemusíte obávať dvojakej kvality potravín

Značka nie je všetko. Rozhoduje chuť.

Klima efekt bez klimatizácie

Budovy utesňujeme stále viac a viac. Ale aké to má pre nás následky?

S novou optikou máte v Poprade rýchlosť a kvalitu zaručenú

Reč nie je o predajni s okuliarmi, ale technológii, s ktorou môžete naplno využívať všetky prednosti super rýchleho internetu.