Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

S O2 voláte bez záväzkov

Výhodne volať z mobilu môžete aj bez zmluvy na dva roky.

FÉROVO - Volať výhodnejšie už môžete aj bez toho, aby ste sa operátorovi zaväzovali na dlhšie obdobie. Umožňuje to nová ponuka od operátora O2.

Jednoducho a férovo

Ponuka s názvom O2 Fér nevyužíva obvyklé praktiky operátorov, ktorí nabádajú ľudí podpisovať dvojročné zmluvy. Jednoducho si aktivujete SIM kartu a voláte. Predstavitelia O2 nehovoria o produkte, ale o ponuke zámerne. Tento operátor totiž svoje poslanie nevidí primárne v predaji telefónov, ale najmä v poskytovaní kvalitných služieb. Aj preto neviaže zvýhodnené volanie na obmedzenú ponuku takzvaných "akciových" telefónov.

Oveľa väčší výber

Jednoducho si vyberiete telefón, aký chcete, a nemusíte sa rozhodovať len medzi niekoľkými mobilmi, ktoré sú práve v akcii. Telefón si potom samostatne splácate formou splátkového predaja. Operátor vám zároveň poskytne vyhovujúce služby. Generálny riaditeľ O2 Juraj Šedivý toto oddelenie "železa" od služieb vysvetľuje takto: „Nie je férové voči zákazníkovi, aby ho operátor nútil pod hrozbou sankcií využívať jeho služby, hoci mu už nemusia vyhovovať, len preto, že mu po túto dobu spláca akciový telefón." (rt) Viac informácií.

Ceny sú prepočítané podľa konverzného kurzu 1 € = 30,1260 Sk.

Viac informácií

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.