Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

S O2 voláte bez záväzkov

Výhodne volať z mobilu môžete aj bez zmluvy na dva roky.

FÉROVO - Volať výhodnejšie už môžete aj bez toho, aby ste sa operátorovi zaväzovali na dlhšie obdobie. Umožňuje to nová ponuka od operátora O2.

Jednoducho a férovo

Ponuka s názvom O2 Fér nevyužíva obvyklé praktiky operátorov, ktorí nabádajú ľudí podpisovať dvojročné zmluvy. Jednoducho si aktivujete SIM kartu a voláte. Predstavitelia O2 nehovoria o produkte, ale o ponuke zámerne. Tento operátor totiž svoje poslanie nevidí primárne v predaji telefónov, ale najmä v poskytovaní kvalitných služieb. Aj preto neviaže zvýhodnené volanie na obmedzenú ponuku takzvaných "akciových" telefónov.

Oveľa väčší výber

Jednoducho si vyberiete telefón, aký chcete, a nemusíte sa rozhodovať len medzi niekoľkými mobilmi, ktoré sú práve v akcii. Telefón si potom samostatne splácate formou splátkového predaja. Operátor vám zároveň poskytne vyhovujúce služby. Generálny riaditeľ O2 Juraj Šedivý toto oddelenie "železa" od služieb vysvetľuje takto: „Nie je férové voči zákazníkovi, aby ho operátor nútil pod hrozbou sankcií využívať jeho služby, hoci mu už nemusia vyhovovať, len preto, že mu po túto dobu spláca akciový telefón." (rt) Viac informácií.

Ceny sú prepočítané podľa konverzného kurzu 1 € = 30,1260 Sk.

Viac informácií

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.