Nové služby pre vaše pohodlie

Zemný plyn je súčasťou života mnohých ľudí. Preto prinášame nové služby a produkty, ktoré vám čo najviac uľahčia život.

Poradíme vám ako ušetriť so službou SPP PORADÍME VÁM. Vďaka službe SPP BEZ STAROSTÍ môžete starostlivosť o plynové spotrebiče nechať na odborníkov a užívať si pohodlie domova. Staráme sa o bezpečnosť vašich domovov so službou SPP BEZPEČNE.

SPP PORADÍME VÁM – Spolu sa pozrieme ako ušetriť

Nikomu nie je ľahostajné, koľko energie v domácnosti využije a koľko za ňu zaplatí. Cesta k zníženiu spotreby, a teda k úsporám vedie často cez jednoduché opatrenia. Pomocou služby SPP PORADÍME VÁM môžete získať praktické rady o úsporách pri vykurovaní a prevádzke plynových zariadení. Pretože najlacnejšia je tá energia, ktorú nie je potrebné vyrobiť.
Službu môžete využiť prostredníctvom:

- webovej stránky www.sppporadimevam.sk , kde nájdete rady a informácie ako znížiť spotrebu energie a tým ušetriť,

- osobných konzultácií v Zákazníckych centrách SPP,

- tématických informačných brožúr, ktoré nájdete v Zákazníckych centrách SPP alebo na www.spp.sk .

SPP BEZ STAROSTÍ - Pohodlne vybavíte, čo potrebujete

Snažíme sa vám maximálne uľahčiť proces vybudovania (služba Pripájame sa) a starostlivosť o odberné plynové zariadenie, a jeho prípadnú modernizáciu (služba Rekonštruujeme). Keďže vám chceme poskytnúť kvalitné a cenovo výhodné riešenia, spolupracujeme s mnohými spoločnosťami. Výsledkom tejto spolupráce sú produkty a služby SPP BEZ STAROSTÍ, ktoré vám pomôžu pri riešení vašich potrieb a problémov.

Certifikovaní parneri SPP sú spoľahliví partneri pri tvorbe projektovej dokumentácie, montáži a rekonštrukcii rozvodov zemného plynu, či dodávke a montáži plynových spotrebičov.

Plynoúver,zvýhodnený účelový spotrebný úver pripravený s partnerskou bankou (Slovenskou sporiteľňou, a. s.), je špecializovaný úver určený na prefinancovanie investícií do plynových zariadení. Jeho hlavnou výhodou je znížená úroková sadzba.

Výhodná ponuka plynových spotrebičov - do svojej domácnosti si môžete vybrať spotrebiče od zmluvných partnerov SPP, renomovaných spoločnosti v oblasti výroby a distribúcie plynových spotrebičov, ktorí pravidelne prichádzajú s výhodnou ponukou na nákup vybraného sortimentu.

Podrobnejšie informacie sa dozviete na www.sppbezstarosti.sk .

SPP BEZPEČNE - Vieme, ako vás ochrániť

Záleží nám na vašej bezpečnosti, preto chceme aby ste vedeli ako sa správne starať o plynový spotrebič, aby jeho prevádzka bola bezpečná a spoľahlivá. Súčasťou prevádzky je aj kontrola plynového spotrebiča, preto by ste mali dať svoj spotrebič pravidelne skontrolovať formou Preventívnej prehliadky plynových spotrebičov.

Viac o tom, ako často je potrebné dať si plynové spotrebiče skontrolovať, o zásadách správneho využívania zemného plynu ako bezpečného a spoľahlivého zdroja energie, sa dozviete v informačných brožúrach dostupných v Zákazníckych centách SPP a na www.sppbezpecne.sk .

Sme tu pre vás - kde nás nájdete?

telefonicky na Zákazníckej linke SPP 0850 111 363, e-mailom na: zakaznickalinka@spp.sk , faxom na čísle: +421 2 58 69 9000

Ak uprednostňujete osobný kontakt, sme vám k dispozícií v Zákazníckych centrách SPP.

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.