Nové služby pre vaše pohodlie

Zemný plyn je súčasťou života mnohých ľudí. Preto prinášame nové služby a produkty, ktoré vám čo najviac uľahčia život.

Poradíme vám ako ušetriť so službou SPP PORADÍME VÁM. Vďaka službe SPP BEZ STAROSTÍ môžete starostlivosť o plynové spotrebiče nechať na odborníkov a užívať si pohodlie domova. Staráme sa o bezpečnosť vašich domovov so službou SPP BEZPEČNE.

SPP PORADÍME VÁM – Spolu sa pozrieme ako ušetriť

Nikomu nie je ľahostajné, koľko energie v domácnosti využije a koľko za ňu zaplatí. Cesta k zníženiu spotreby, a teda k úsporám vedie často cez jednoduché opatrenia. Pomocou služby SPP PORADÍME VÁM môžete získať praktické rady o úsporách pri vykurovaní a prevádzke plynových zariadení. Pretože najlacnejšia je tá energia, ktorú nie je potrebné vyrobiť.
Službu môžete využiť prostredníctvom:

- webovej stránky www.sppporadimevam.sk , kde nájdete rady a informácie ako znížiť spotrebu energie a tým ušetriť,

- osobných konzultácií v Zákazníckych centrách SPP,

- tématických informačných brožúr, ktoré nájdete v Zákazníckych centrách SPP alebo na www.spp.sk .

SPP BEZ STAROSTÍ - Pohodlne vybavíte, čo potrebujete

Snažíme sa vám maximálne uľahčiť proces vybudovania (služba Pripájame sa) a starostlivosť o odberné plynové zariadenie, a jeho prípadnú modernizáciu (služba Rekonštruujeme). Keďže vám chceme poskytnúť kvalitné a cenovo výhodné riešenia, spolupracujeme s mnohými spoločnosťami. Výsledkom tejto spolupráce sú produkty a služby SPP BEZ STAROSTÍ, ktoré vám pomôžu pri riešení vašich potrieb a problémov.

Certifikovaní parneri SPP sú spoľahliví partneri pri tvorbe projektovej dokumentácie, montáži a rekonštrukcii rozvodov zemného plynu, či dodávke a montáži plynových spotrebičov.

Plynoúver,zvýhodnený účelový spotrebný úver pripravený s partnerskou bankou (Slovenskou sporiteľňou, a. s.), je špecializovaný úver určený na prefinancovanie investícií do plynových zariadení. Jeho hlavnou výhodou je znížená úroková sadzba.

Výhodná ponuka plynových spotrebičov - do svojej domácnosti si môžete vybrať spotrebiče od zmluvných partnerov SPP, renomovaných spoločnosti v oblasti výroby a distribúcie plynových spotrebičov, ktorí pravidelne prichádzajú s výhodnou ponukou na nákup vybraného sortimentu.

Podrobnejšie informacie sa dozviete na www.sppbezstarosti.sk .

SPP BEZPEČNE - Vieme, ako vás ochrániť

Záleží nám na vašej bezpečnosti, preto chceme aby ste vedeli ako sa správne starať o plynový spotrebič, aby jeho prevádzka bola bezpečná a spoľahlivá. Súčasťou prevádzky je aj kontrola plynového spotrebiča, preto by ste mali dať svoj spotrebič pravidelne skontrolovať formou Preventívnej prehliadky plynových spotrebičov.

Viac o tom, ako často je potrebné dať si plynové spotrebiče skontrolovať, o zásadách správneho využívania zemného plynu ako bezpečného a spoľahlivého zdroja energie, sa dozviete v informačných brožúrach dostupných v Zákazníckych centách SPP a na www.sppbezpecne.sk .

Sme tu pre vás - kde nás nájdete?

telefonicky na Zákazníckej linke SPP 0850 111 363, e-mailom na: zakaznickalinka@spp.sk , faxom na čísle: +421 2 58 69 9000

Ak uprednostňujete osobný kontakt, sme vám k dispozícií v Zákazníckych centrách SPP.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.