Mobil na splátky je výhodný pre zákazníka

Máte dobrý výber a viete, koľko naozaj zaplatíte.

Mobil na splátky - a viete, koľko platíte.

Autor: Ladislav Laurinčík

FÉROVO - Dobrý výber telefónov a jasná cena - to sú hlavné výhody nákupu mobilného telefónu na splátky. Poskytuje ho mobilný operátor O2. Zákazníci si tak môžu kúpiť ktorýkoľvek z ponúkaných telefónov a nemusia sa rozhodovať iba medzi niekoľkými, ktoré sú práve v akcii.

Koľko platíte?

Žiaden telefón nestojí 1 Sk (0,03 €), ako niekedy deklarujú reklamné letáky. Skutočná cena dotovaného mobilného telefónu je skrytá vo vyšších cenách za minútu volania a v zmluvách, ktoré môžu byť pre zákazníka nevýhodné. Iba pri kúpe mobilu za "plnú" cenu alebo na splátky zákazník presne vie, koľko zaplatí. Navyše si zákazník môže vybrať taký telefón, aký sa mu najviac páči. Už sa nemusí rozhodovať podľa toho, ktoré telefóny dotuje operátor. Je to jednoduché, a najmä: je to férové voči zákazníkovi.

Už žiadne pokuty

Zákazník, ktorý sa rozhodne kúpiť si nový telefón na splátky, môže tak urobiť priamo v O2 Predajniach. Na úvod zaplatí akontáciu 10 % a potom uhrádza 12 pevných mesačných splátok. (rt)

Ceny sú prepočítané podľa konverzného kurzu 1 € = 30,1260 Sk.

Viac informácií

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.