Nová služba SME: poistite auto cez web

Bratislava, 23. októbra - Denník SME dnes spustil novú službu poistenie.sme.sk, ktorá čitateľom umožní ušetriť na povinnom zmluvnom poistení auta a odbremení ich od nutnosti stáť pred koncom roka v radoch v poisťovniach.

Na poistenie.sme.sk môžete:

• po zadaní typu vášho auta zistiť presnú cenu jeho poistky vo všetkých deviatich poisťovniach
  • uzavrieť povinné zmluvné poistenie kompletne cez internet

Unikátnym prvkom služby je, že poistenie je účinné okamžite, v momente odoslania formulára cez internet. Na rozdiel od iných internetových služieb nie je nutné čakať na doručenie zmluvy poštou a odosielať ju späť do poisťovne.

Ak sa poisťujete k aktuálnemu dátumu, napríklad pri kúpe nového auta, stačí si doma vytlačiť vyplnenú bielu kartu, ktorú vám systém ponúkne, a na aute môžete hneď jazdiť.

Zaplatiť môžete ihneď cez internetové bankovníctvo, alebo do pätnástich dní bankovým prevodom či poštovou poukážkou.

Okrem porovnania cien na stránke nájdete napríklad aj informácie, ako zmeniť poisťovňu vrátane vzoru výpovede poistnej zmluvy (DOC). Nájdete tu aj praktické informácie, čo robiť, ak ste mali nehodu alebo práve kupujete či predávate auto.

Poisťovne sú tento rok povinné zverejniť svoje cenníky do konca októbra - nové cenníky budú na poistenie.sme.sk aktualizované okamžite po ich zverejnení poisťovňami. Už dnes sa však možno poisťovať k aktuálnemu dátumu a niektoré poisťovne stále umožňujú aj uzavretie zmluvy na budúci rok cez web ešte za tohtoročné ceny.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.