Čas povzbudiť váš biznis s ČSOB!

Po letných dovolenkách prichádza jesenné obdobie, kedy mnohí z nás začínajú revidovať svoje plány v snahe stihnúť ich realizáciu ešte do konca roka. To platí pre podnikateľský segment dvojnásobne, keďže do uzávierky účtovného obdobia veľa času nezostáva.

Po letných dovolenkách prichádza jesenné obdobie, kedy mnohí z nás začínajú revidovať svoje plány v snahe stihnúť ich realizáciu ešte do konca roka. To platí pre podnikateľský segment dvojnásobne, keďže do uzávierky účtovného obdobia veľa času nezostáva. Preto je ten správny čas na zefektívnenie a povzbudenie vášho biznisu.  Na realizáciu plánov je však potrebné mať kedykoľvek k dispozícii dostatočnú finančnú rezervu.  Ak na financovanie vašich podnikateľských zámerov nemáte dostatok vlastných zdrojov, existujú aj ďalšie jednoduché možnosti.

ČSOB PONÚKA RIEŠENIE PRE VÁŠ BIZNIS

Pre podnikateľov s ročným obchodným obratom do 50 miliónov Sk/ 1 695 695,94 eur  ponúka ČSOB riešenie, ktoré  prináša okamžité povzbudenie pre váš biznis - Rýchly podnikateľský úver. Tento úver umožní prečerpanie účtu vždy, keď je pre podnikateľa potrebné preklenúť krátkodobý nedostatok financií. Hlavným prínosom je však rýchlosť a jednoduchosť spracovania v porovnaní s väčšinou na trhu ponúkaných úverových  produktov pre podnikateľov. Stačí, aby podnikateľ predložil požadované doklady, a takmer na počkanie sa dozvie výšku poskytnuteľného limitu, pričom úver je možné získať až do výšky 800 000 Sk/ 1 659 695,94 eur a už za jeden deň. O tento úver môžu požiadať nielen existujúci klienti ČSOB, ale i noví klienti, ktorí nemajú v ČSOB otvorený podnikateľský účet.

Ďalšie dôvody, prečo sa Rýchly podnikateľský úver oplatí:

• jednoduché zabezpečenie formou biankozmenky,
  • úverový limit poskytnutý na dobu neurčitú (v prípade, že budú splnené bankou stanovené podmienky),
  • úroky sa účtujú na konci mesiaca - len z vyčerpanej sumy a len počas lehoty čerpania,
  • vyčerpanú sumu stačí splácať priebežne podľa možností.

S VÝHODNÝMI ZĽAVAMI

ČSOB navyše ponúka do 30. novembra aj extra cenové zvýhodnenia. Podnikatelia, ktorí požiadajú o Rýchly podnikateľský úver, ho môžu získať bez spracovateľského poplatku. K úveru dostanú navyše naši existujúci aj noví klienti balík služieb Podnikateľské konto plus na 6 mesiacov zadarmo.

Ak hľadáte to pravé povzbudenie pre váš biznis a zaujal vás Rýchly podnikateľský úver, navštívte ktorúkoľvek z pobočiek ČSOB. Bližšie informácie vám radi poskytneme aj na nonstop ČSOB Linke 24: 0850 111 777 alebo ich nájdete aj na www.csob.sk.

Prepočet v tomto dokumente je vykonaný v súlade s princípmi a zásadami duálneho zobrazovania podľa zákona 659/2007 Z. z. o zavedení meny euro v Slovenskej republike pri stanovenom konverznom kurze 30,1260 Sk/EUR.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.