Generali Slovensko vyžrebovala už 30 výhercov GPS a hrá sa ďalej!

Generali Slovensko pripravila k tohtoročnému povinnému zmluvnému poisteniu auta (PZP) súťaž o GPS navigátory. Za prvých 10 dní súťaže už bolo vyžrebovaných 30 výhercov a hra pokračuje až do konca novembra.

Súčasťou tohtoročného PZP v Generali Slovensko je súťaž o 3 GPS navigátory denne , do ktorej sú klienti zaradení automaticky. Popri možnosti vyhrať značkový GPS navigátor Garmin s pokrytím 33 európskych štátov dostane každý klient zadarmo k poistke aj praktickú automapu Slovenska.

Šance vyhrať sú naozaj vysoké, keďže každý pracovný deň sa žrebujú až traja výhercovia spomedzi klientov, ktorí v poisťovni predchádzajúci deň uzatvorili zmluvu o PZP (rátajú sa aj víkendy). Žrebuje sa spomedzi všetkých nových klientov, ktorí uzatvoria zmluvu v mesiaci novembri.

Dohodnite si cenu na 3 roky

Prechod na euro prináša obavy aj v oblasti zvyšovania cien PZP. Na trhu sa však objavila novinka - akcia „Istota na 3" , ktorá prináša garantovanie podmienok a ceny PZP na roky 2009 až 2011. Ak uzatvorí poistenie v Generali Slovensko napríklad 34-ročný majiteľ Škody Fabia 1,2 Classic, ktorý má v súčasnosti tehotnú manželku, a pri uzatváraní využije akciu „Istota na 3", má garantovanú cenu 2 967 (98,49 €) Sk až do roku 2011.

Ďalšou novinkou, ktorú Generali Slovensko ponúka, je akcia pre autá s objemom motora nad 2 501 cm3 len za 8 500 Sk (282,15 €). Okrem toho pokračuje akcia pre majiteľov áut s kubatúrou 1 801 cm3 - 2 500 cm3 len za 5 500 Sk (182,57 €). Novinkou na trhu v minulom roku bola zľava pre vodičov, ktorí jazdia len v SR a ČR. Túto výhodnú cenu ponúka Generali Slovensko aj tento rok, rovnako, ako aj zľavy pre majiteľov áut, ktorí majú dieťa či vnúča, pre budúcich rodičov, majiteľov starších áut a zľavu 500 Sk (16,60 €) za poistenie cez internet a cez 205x86px_malegenerali_3d_rgb.giftelefón.

Keby niečo, www.gsl.sk , 0850 111 116.

Pre potreby duálneho zobrazenia finančných hodnôt v tomto dokumente bol použitý konverzný kurz: 1 EUR = 30,1260 SKK.)

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.