Generali Slovensko vyžrebovala už 30 výhercov GPS a hrá sa ďalej!

Generali Slovensko pripravila k tohtoročnému povinnému zmluvnému poisteniu auta (PZP) súťaž o GPS navigátory. Za prvých 10 dní súťaže už bolo vyžrebovaných 30 výhercov a hra pokračuje až do konca novembra.

Súčasťou tohtoročného PZP v Generali Slovensko je súťaž o 3 GPS navigátory denne , do ktorej sú klienti zaradení automaticky. Popri možnosti vyhrať značkový GPS navigátor Garmin s pokrytím 33 európskych štátov dostane každý klient zadarmo k poistke aj praktickú automapu Slovenska.

Šance vyhrať sú naozaj vysoké, keďže každý pracovný deň sa žrebujú až traja výhercovia spomedzi klientov, ktorí v poisťovni predchádzajúci deň uzatvorili zmluvu o PZP (rátajú sa aj víkendy). Žrebuje sa spomedzi všetkých nových klientov, ktorí uzatvoria zmluvu v mesiaci novembri.

Dohodnite si cenu na 3 roky

Prechod na euro prináša obavy aj v oblasti zvyšovania cien PZP. Na trhu sa však objavila novinka - akcia „Istota na 3" , ktorá prináša garantovanie podmienok a ceny PZP na roky 2009 až 2011. Ak uzatvorí poistenie v Generali Slovensko napríklad 34-ročný majiteľ Škody Fabia 1,2 Classic, ktorý má v súčasnosti tehotnú manželku, a pri uzatváraní využije akciu „Istota na 3", má garantovanú cenu 2 967 (98,49 €) Sk až do roku 2011.

Ďalšou novinkou, ktorú Generali Slovensko ponúka, je akcia pre autá s objemom motora nad 2 501 cm3 len za 8 500 Sk (282,15 €). Okrem toho pokračuje akcia pre majiteľov áut s kubatúrou 1 801 cm3 - 2 500 cm3 len za 5 500 Sk (182,57 €). Novinkou na trhu v minulom roku bola zľava pre vodičov, ktorí jazdia len v SR a ČR. Túto výhodnú cenu ponúka Generali Slovensko aj tento rok, rovnako, ako aj zľavy pre majiteľov áut, ktorí majú dieťa či vnúča, pre budúcich rodičov, majiteľov starších áut a zľavu 500 Sk (16,60 €) za poistenie cez internet a cez 205x86px_malegenerali_3d_rgb.giftelefón.

Keby niečo, www.gsl.sk , 0850 111 116.

Pre potreby duálneho zobrazenia finančných hodnôt v tomto dokumente bol použitý konverzný kurz: 1 EUR = 30,1260 SKK.)

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.