Na slovenský trh prichádza ďalšia Becherovka

Úplne nový produkt, likér s názvom Becherovka Lemond, dnes v Bratislave predstavili zástupcovia spoločnosti Jan Becher - Slovensko, s.r.o. Ide o mladšiu sestru svetoznámeho karlovarského likéru, ktorého chuť je založená na báze Becherovky Original, ale ponúka jemnú, sviežu, ovocnú chuť a menej percent alkoholu. Preto je plne v súlade s chuťou žiadanou mladšou generáciou spotrebiteľov, pre ktorých je predovšetkým určená.

Becherovka Lemond je postavená na chuťovej báze Becherovky Original, avšak naviac je obohatená o ovocnú zložku. Charakteristická je pre ňu citrusová vôňa a chuť. Jednou zo zložiek jej receptúry je veľmi zaujímavý citrusový plod kumquat (Fortunella Hindsii), označovaný taktiež ako trpasličia mandarínka. Patrí medzi najmenšie citrusové plody, je len 2-4 cm dlhý, má výraznú arómu a pochádza z Číny.

Rovnako ako Becherovka Original, aj Becherovka Lemond sa vyrába na jednom jedinom mieste, a to v Karlových Varoch, a jej receptúra je taktiež tajná. Becherovka Lemond sa zaraďuje do kategórie horkastobylinných alebo ovocných likérov a je 100%-ným prírodným produktom. Doporučuje sa konzumovať vychladená, chladiť by sa však mala len do max. -9 °C. Na rozdiel od Becherovky Original nie je dobré ju dávať do mrazničky, pretože vďaka nižšiemu obsahu alkoholu mrzne.

Dizajn fľaše pochádza z autorskej dielne dnes už takmer dvorného dizajnéra Karlovarskej Becherovky, Angličana Martina Blunta. Ten s vedomím historického odkazu, ktorý Becherovka má, vytvoril z charakteristickej oválnej fľaše moderný, atraktívny, nadčasový obal nového výrobku.

Nové sklo pre Becherovku. Geniálne vo svojej jednoduchosti, originálne aj klasické. Také je nové „sklo" pre starú - dobrú Becherovku. Elegantný shot aj jedinečná likérka prišli do vybraných českých a slovenských podnikov na prelome septembra a októbra, a sú ako stvorené pre vychutnávanie si tradičného českého likéru, či už jeho mladšej sestry Lemond.

Viac informácií

((video))

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.