Na slovenský trh prichádza ďalšia Becherovka

Úplne nový produkt, likér s názvom Becherovka Lemond, dnes v Bratislave predstavili zástupcovia spoločnosti Jan Becher - Slovensko, s.r.o. Ide o mladšiu sestru svetoznámeho karlovarského likéru, ktorého chuť je založená na báze Becherovky Original, ale ponúka jemnú, sviežu, ovocnú chuť a menej percent alkoholu. Preto je plne v súlade s chuťou žiadanou mladšou generáciou spotrebiteľov, pre ktorých je predovšetkým určená.

Becherovka Lemond je postavená na chuťovej báze Becherovky Original, avšak naviac je obohatená o ovocnú zložku. Charakteristická je pre ňu citrusová vôňa a chuť. Jednou zo zložiek jej receptúry je veľmi zaujímavý citrusový plod kumquat (Fortunella Hindsii), označovaný taktiež ako trpasličia mandarínka. Patrí medzi najmenšie citrusové plody, je len 2-4 cm dlhý, má výraznú arómu a pochádza z Číny.

Rovnako ako Becherovka Original, aj Becherovka Lemond sa vyrába na jednom jedinom mieste, a to v Karlových Varoch, a jej receptúra je taktiež tajná. Becherovka Lemond sa zaraďuje do kategórie horkastobylinných alebo ovocných likérov a je 100%-ným prírodným produktom. Doporučuje sa konzumovať vychladená, chladiť by sa však mala len do max. -9 °C. Na rozdiel od Becherovky Original nie je dobré ju dávať do mrazničky, pretože vďaka nižšiemu obsahu alkoholu mrzne.

Dizajn fľaše pochádza z autorskej dielne dnes už takmer dvorného dizajnéra Karlovarskej Becherovky, Angličana Martina Blunta. Ten s vedomím historického odkazu, ktorý Becherovka má, vytvoril z charakteristickej oválnej fľaše moderný, atraktívny, nadčasový obal nového výrobku.

Nové sklo pre Becherovku. Geniálne vo svojej jednoduchosti, originálne aj klasické. Také je nové „sklo" pre starú - dobrú Becherovku. Elegantný shot aj jedinečná likérka prišli do vybraných českých a slovenských podnikov na prelome septembra a októbra, a sú ako stvorené pre vychutnávanie si tradičného českého likéru, či už jeho mladšej sestry Lemond.

Viac informácií

((video))

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.