Na slovenský trh prichádza ďalšia Becherovka

Úplne nový produkt, likér s názvom Becherovka Lemond, dnes v Bratislave predstavili zástupcovia spoločnosti Jan Becher - Slovensko, s.r.o. Ide o mladšiu sestru svetoznámeho karlovarského likéru, ktorého chuť je založená na báze Becherovky Original, ale ponúka jemnú, sviežu, ovocnú chuť a menej percent alkoholu. Preto je plne v súlade s chuťou žiadanou mladšou generáciou spotrebiteľov, pre ktorých je predovšetkým určená.

Becherovka Lemond je postavená na chuťovej báze Becherovky Original, avšak naviac je obohatená o ovocnú zložku. Charakteristická je pre ňu citrusová vôňa a chuť. Jednou zo zložiek jej receptúry je veľmi zaujímavý citrusový plod kumquat (Fortunella Hindsii), označovaný taktiež ako trpasličia mandarínka. Patrí medzi najmenšie citrusové plody, je len 2-4 cm dlhý, má výraznú arómu a pochádza z Číny.

Rovnako ako Becherovka Original, aj Becherovka Lemond sa vyrába na jednom jedinom mieste, a to v Karlových Varoch, a jej receptúra je taktiež tajná. Becherovka Lemond sa zaraďuje do kategórie horkastobylinných alebo ovocných likérov a je 100%-ným prírodným produktom. Doporučuje sa konzumovať vychladená, chladiť by sa však mala len do max. -9 °C. Na rozdiel od Becherovky Original nie je dobré ju dávať do mrazničky, pretože vďaka nižšiemu obsahu alkoholu mrzne.

Dizajn fľaše pochádza z autorskej dielne dnes už takmer dvorného dizajnéra Karlovarskej Becherovky, Angličana Martina Blunta. Ten s vedomím historického odkazu, ktorý Becherovka má, vytvoril z charakteristickej oválnej fľaše moderný, atraktívny, nadčasový obal nového výrobku.

Nové sklo pre Becherovku. Geniálne vo svojej jednoduchosti, originálne aj klasické. Také je nové „sklo" pre starú - dobrú Becherovku. Elegantný shot aj jedinečná likérka prišli do vybraných českých a slovenských podnikov na prelome septembra a októbra, a sú ako stvorené pre vychutnávanie si tradičného českého likéru, či už jeho mladšej sestry Lemond.

Viac informácií

((video))

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.