Nedeľa, 17. november, 2019 | Meniny má Klaudia

Na slovenský trh prichádza ďalšia Becherovka

Úplne nový produkt, likér s názvom Becherovka Lemond, dnes v Bratislave predstavili zástupcovia spoločnosti Jan Becher - Slovensko, s.r.o. Ide o mladšiu sestru svetoznámeho karlovarského likéru, ktorého chuť je založená na báze Becherovky Original, ale ponúka jemnú, sviežu, ovocnú chuť a menej percent alkoholu. Preto je plne v súlade s chuťou žiadanou mladšou generáciou spotrebiteľov, pre ktorých je predovšetkým určená.

Becherovka Lemond je postavená na chuťovej báze Becherovky Original, avšak naviac je obohatená o ovocnú zložku. Charakteristická je pre ňu citrusová vôňa a chuť. Jednou zo zložiek jej receptúry je veľmi zaujímavý citrusový plod kumquat (Fortunella Hindsii), označovaný taktiež ako trpasličia mandarínka. Patrí medzi najmenšie citrusové plody, je len 2-4 cm dlhý, má výraznú arómu a pochádza z Číny.

Rovnako ako Becherovka Original, aj Becherovka Lemond sa vyrába na jednom jedinom mieste, a to v Karlových Varoch, a jej receptúra je taktiež tajná. Becherovka Lemond sa zaraďuje do kategórie horkastobylinných alebo ovocných likérov a je 100%-ným prírodným produktom. Doporučuje sa konzumovať vychladená, chladiť by sa však mala len do max. -9 °C. Na rozdiel od Becherovky Original nie je dobré ju dávať do mrazničky, pretože vďaka nižšiemu obsahu alkoholu mrzne.

Dizajn fľaše pochádza z autorskej dielne dnes už takmer dvorného dizajnéra Karlovarskej Becherovky, Angličana Martina Blunta. Ten s vedomím historického odkazu, ktorý Becherovka má, vytvoril z charakteristickej oválnej fľaše moderný, atraktívny, nadčasový obal nového výrobku.

Nové sklo pre Becherovku. Geniálne vo svojej jednoduchosti, originálne aj klasické. Také je nové „sklo" pre starú - dobrú Becherovku. Elegantný shot aj jedinečná likérka prišli do vybraných českých a slovenských podnikov na prelome septembra a októbra, a sú ako stvorené pre vychutnávanie si tradičného českého likéru, či už jeho mladšej sestry Lemond.

Viac informácií

((video))

Sloboda na Slovensku oslavuje 30 rokov

Dnes je to už 30 rokov, čo si Slováci a Česi vybojovali niečo nepredstaviteľné.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.