Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Finančná istota v čase krízy

Najvyššie zhodnotenie a výhodné úvery ponúka Wüstenrot stavebná sporiteľňa

Najvyššie zhodnotenie a výhodné úvery ponúka Wüstenrot stavebná sporiteľňa

Hľadáte finančnú istotu pre vašu rodinu? Ponúka ju Sporenie Istota od Wüstenrot stavebnej sporiteľne (WSS). S Istotou získate momentálne najvyššie zhodnotenie vašich peňazí ale aj ďalšie výhody.

Až 4 % navyše

So sporením Istota získate okrem ročného úroku 2 % a štátnej prémie 12,5 %  navyše aj úrokový bonus až do výšky 4 %. Všetko závisí iba od vašich možností. Ak sú vaše vklady napríklad 1000 eur, v rámci Sporenia Istota automaticky získate úrokový bonus 2 %. Ak sa však rozhodnete odložiť na horšie časy 2000 eur, bude tento bonus už 3 % a pri vklade 3000 eur získate bonus až 4 %.

Ďalšie eurá do domáceho rozpočtu

Môžete však získať ešte viac. Wüstenrot stavebná sporiteľňa totiž ako jediná ponúka možnosť rozšíriť zmluvu o stavebnom sporení aj na vašich najbližších. To znamená, že bežná 4-členná rodina môže získať až 4 štátne prémie na jednu zmluvu. Ďalšou nezanedbateľnou výhodou sporenia s Wüstenrot stavebnou sporiteľňou je, že až počas troch rokov sporenia neplatíte žiadne poplatky za vedenie účtu v prípade, že ste jej dlhoročným klientom.

Úver stále len za 3 %

Navyše po ukončení sporenia máte nárok na výhodný stavebný úver. V čase sprísnených podmienok na získanie bankových úverov ponúka Wüstenrot stavebná sporiteľňa tak ako doteraz stavebný úver z úrokovou sadzbou len 3 %. Túto sadzbu má pritom klient garantovanú po celú dobu splácania. ,,Náš klient má istotu, že bez ohľadu na akýkoľvek vývoj na finančných trhoch bude jeho úverová splátka aj o 15 rokov v rovnakej výške ako dnes," uviedol predseda predstavenstva Karl Peter Giller.

Sporenie ISTOTA

Zdroj: Wüstenrot stavebná sporiteľňa

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.