Štvrtok, 17. jún, 2021 | Meniny má AdolfKrížovkyKrížovky

Prihláste sa alebo niekoho nominujte na ocenenie Gypsy Spirit 2009

Projekt Gypsy Spirit je zameraný na podporu aktívnej snahy všetkých, ktorí sa podieľajú na zlepšení situácie Rómov na Slovensku. Cieľom projektu je vytvoriť tradíciu v ocenení práce pre rómsku komunitu, podporiť informovanosť o projektoch a aktivitách, ktoré predstavujú pre rómskych obyvateľov skutočnú pomoc, vytvoriť verejnú platformu na prezentáciu pozitívnych prínosov, a tak priblížiť širokej verejnosti aktivity organizácií a jednotlivcov zamerané na podporu integrácie rómskej menšiny do spoločnosti.

Vyplnené prihlášky zasielajte do 20. marca 2009 na adresu:

Asociácia pre kultúru, vzdelávanie a komunikáciu (ACEC)
Laurinská 2
81101 Bratislava

alebo mailom na gypsyspirit@acec.sk

Viac informácií nájdete na www.gypsyspirit.eu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Záchrana planéty sa začína v domácnostiach.

7 h

Secesná ostrovanka, ktorá bez zbytočných rečí už vyše sto rokov rozumie tej najnáročnejšej slovenskej i svetovej klientele.

7 h

Vďaka našim jednoduchým radám, ako správne pracovať so želé či želatínou, pripravíte krásne zákusky ako z cukrárne. Poďme na to!