Sobota, 25. jún, 2022 | Meniny má Tadeáš

Prihláste sa alebo niekoho nominujte na ocenenie Gypsy Spirit 2009

Projekt Gypsy Spirit je zameraný na podporu aktívnej snahy všetkých, ktorí sa podieľajú na zlepšení situácie Rómov na Slovensku. Cieľom projektu je vytvoriť tradíciu v ocenení práce pre rómsku komunitu, podporiť informovanosť o projektoch a aktivitách, ktoré predstavujú pre rómskych obyvateľov skutočnú pomoc, vytvoriť verejnú platformu na prezentáciu pozitívnych prínosov, a tak priblížiť širokej verejnosti aktivity organizácií a jednotlivcov zamerané na podporu integrácie rómskej menšiny do spoločnosti.

Vyplnené prihlášky zasielajte do 20. marca 2009 na adresu:

Asociácia pre kultúru, vzdelávanie a komunikáciu (ACEC)
Laurinská 2
81101 Bratislava

alebo mailom na gypsyspirit@acec.sk

Viac informácií nájdete na www.gypsyspirit.eu.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH