LPG prestavby na bezúročné splátky. Splň si sen!

V marci naša spoločnosť odštartovala obchodnú aktivitu „Splň si sen". „Splň si sen" je aktivitou, ktorou chce naša spoločnosť podporiť záujem o prestavby automobilov na LPG-pohon na Slovensku.

V marci naša spoločnosť odštartovala obchodnú aktivitu „Splň si sen". „Splň si sen" je aktivitou, ktorou chce naša spoločnosť podporiť záujem o prestavby automobilov na LPG-pohon na Slovensku.

PRÍKLAD

Menová jednotka SKK
Cena za prestavbu s DPH 1500,0045189
Cena za prestavbu bez DPH 1260,5037974
Akontácia28%592,4417848

Štvrťročná splátka

Odber LPG FLAGA75,632278
Odber LPG ľubovoľný134,884063
 Konverzný kurz 1€/SKK = 30,1260

V tejto jednoduchej tabuľke sú takpovediac zakliate všetky najdôležitejšie informácie o podmienkach za akých chceme podporiť prestavby vozidiel na LPG-pohon. Princíp je vcelku jednoduchý - za určitých podmienok pomôžeme záujemcovi prefinancovať prestavbu jeho vozidla na LPG-pohon. Systém je rozplánovaný na obdobie troch rokov do 12-ich štvrťročných splátok, je bezúročný a po zaplatení akontácie môžete prakticky v ten istý deň používať pohon na LPG. Pokiaľ v priebehu štvrťroka načerpáte minimálne 300 litrov LPG v sieti čerpacích staníc FLAGY, sú splátky významne nižšie. Po vykonaní prestavby každý od nás dostane plnú nádrž LPG zdarma!

Fakt, že FLAGA Progas, s. r. o. je v súčasnosti vlastne jedinou firmou, ktorá svojou konkrétnou ponukou reaguje takpovediac na celospoločenskú objednávku šetrenia životného prostredia, šetrenia energií a motoristickú objednávku na vytváranie možností pre záujemcov z radov širokej motoristickej verejnosti o prestavbu svojho motorového vozidla na LPG-pohon, je potešiteľný a zároveň zaväzujúci.

Prestavba hneď + bezúročné splátky na 3 roky + plná nádrž zdarma = splnený sen

Potešiteľný hlavne z toho dôvodu, že i v časoch stále viac a viac sa prehlbujúcej hospodárskej krízy sa dajú pripraviť reálne podmienky na plnenie snov, ktoré by pre mnohých motoristov boli finančne náročné i v bezkrízových časoch. Projekt v podstate ponúka prefinancovanie prestavby vozidla na LPG-pohon po zaplatení akontácie formou bezúročných splátok v priebehu troch rokov.

A zaväzujúci? Áno, zaväzujúci hlavne pre FLAGU Progas, s. r. o. z dôvodu zvládnutia náročnosti na kvalitu realizovanej prestavby a organizačné zabezpečenie celého projektu. Zaväzujúce i z titulu zodpovednosti obstáť v konkurencii rôznych teoretických, ale i realizovaných alebo ešte sa len pripravujúcich podobných aktivít na trhu s LPG. Ale najviac zaväzujúce voči konkrétnemu záujemcovi, nesklamať jeho dôveru a celý projekt dotiahnuť do úspešného konca v podobe jazdy na LPG-pohon.

Šetrenie peňazí + vozidla + životného prostredia = LPG-pohon

Túto obchodnú aktivitu považujeme za systémový krok na ceste k oživeniu záujmu o LPG ako pohonnú látku, ktorý prináša prospech nielen jedincovi, ale celej spoločnosti. Tento náš produkt je rovnako dostupný fyzickým i právnickým osobám a z tohto pohľadu je neselektívny. Na druhej strane okrem citeľného zvýšenia efektívnosti hospodárenia v rodinných, či firemných rozpočtoch, prináša používanie LPG ako pohonnej látky i celý rad efektov, ktoré nie sú na prvý pohľad až také hmatateľné - napríklad nižšie množstvo škodlivých splodín v ovzduší. V neposlednom rade viac motoristov jazdiacich na LPG-pohon znižuje počet motoristov používajúcich na pohon látky, ktoré sú pre životné prostredie oveľa zaťažujúcejšie. Presne tak, ako hovorí jeden zo sloganov projektu: „Šetríte 3-krát: svoje peniaze, svoje vozidlo a naše životné prostredie".

Kontrolovaná kvalita + záruka + dôvera = Certifikát kvality a čistoty

Samozrejme, že FLAGA Progas chce výškou splátok zvýhodniť tých, ktorí budú LPG tankovať len v jej sieti čerpacích staníc. Okrem logickej väzby na autora projektu je to i preto, že len tu je zákazníkovi k dispozícii LPG FLAGA-plyn v zaručenej kvalite, ktorú pravidelne kontrolujú štátne a certifikované odborné laboratóriá. Na potvrdenie kvality LPG a zvýšenie zákazníckej istoty FLAGA Progas, s. r. o. vydáva tzv. „Certifikát kvality a čistoty", ktorým verejne deklaruje  kontrolovanú kvalitu a čistotu FLAGA-plynu a zároveň takto koncovému zákazníkovi zľahčuje orientáciu pri jeho hľadaní na čerpacích staniciach LPG v SR.

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.

Slovensko čaká najdôležitejšie politické rozhodnutie roka

A na faktoch vtedy záleží.

V Tescu vlani zákazníci nakúpili až 700 miliónov sl. potravín

Tesco patrí k maloobchodným reťazcom s najväčším počtom predaných slovenských výrobkov.