Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

LPG prestavby na bezúročné splátky. Splň si sen!

V marci naša spoločnosť odštartovala obchodnú aktivitu „Splň si sen". „Splň si sen" je aktivitou, ktorou chce naša spoločnosť podporiť záujem o prestavby automobilov na LPG-pohon na Slovensku.

V marci naša spoločnosť odštartovala obchodnú aktivitu „Splň si sen". „Splň si sen" je aktivitou, ktorou chce naša spoločnosť podporiť záujem o prestavby automobilov na LPG-pohon na Slovensku.

PRÍKLAD

Menová jednotka SKK
Cena za prestavbu s DPH 1500,0045189
Cena za prestavbu bez DPH 1260,5037974
Akontácia28%592,4417848

Štvrťročná splátka

Odber LPG FLAGA75,632278
Odber LPG ľubovoľný134,884063
 Konverzný kurz 1€/SKK = 30,1260

V tejto jednoduchej tabuľke sú takpovediac zakliate všetky najdôležitejšie informácie o podmienkach za akých chceme podporiť prestavby vozidiel na LPG-pohon. Princíp je vcelku jednoduchý - za určitých podmienok pomôžeme záujemcovi prefinancovať prestavbu jeho vozidla na LPG-pohon. Systém je rozplánovaný na obdobie troch rokov do 12-ich štvrťročných splátok, je bezúročný a po zaplatení akontácie môžete prakticky v ten istý deň používať pohon na LPG. Pokiaľ v priebehu štvrťroka načerpáte minimálne 300 litrov LPG v sieti čerpacích staníc FLAGY, sú splátky významne nižšie. Po vykonaní prestavby každý od nás dostane plnú nádrž LPG zdarma!

Fakt, že FLAGA Progas, s. r. o. je v súčasnosti vlastne jedinou firmou, ktorá svojou konkrétnou ponukou reaguje takpovediac na celospoločenskú objednávku šetrenia životného prostredia, šetrenia energií a motoristickú objednávku na vytváranie možností pre záujemcov z radov širokej motoristickej verejnosti o prestavbu svojho motorového vozidla na LPG-pohon, je potešiteľný a zároveň zaväzujúci.

Prestavba hneď + bezúročné splátky na 3 roky + plná nádrž zdarma = splnený sen

Potešiteľný hlavne z toho dôvodu, že i v časoch stále viac a viac sa prehlbujúcej hospodárskej krízy sa dajú pripraviť reálne podmienky na plnenie snov, ktoré by pre mnohých motoristov boli finančne náročné i v bezkrízových časoch. Projekt v podstate ponúka prefinancovanie prestavby vozidla na LPG-pohon po zaplatení akontácie formou bezúročných splátok v priebehu troch rokov.

A zaväzujúci? Áno, zaväzujúci hlavne pre FLAGU Progas, s. r. o. z dôvodu zvládnutia náročnosti na kvalitu realizovanej prestavby a organizačné zabezpečenie celého projektu. Zaväzujúce i z titulu zodpovednosti obstáť v konkurencii rôznych teoretických, ale i realizovaných alebo ešte sa len pripravujúcich podobných aktivít na trhu s LPG. Ale najviac zaväzujúce voči konkrétnemu záujemcovi, nesklamať jeho dôveru a celý projekt dotiahnuť do úspešného konca v podobe jazdy na LPG-pohon.

Šetrenie peňazí + vozidla + životného prostredia = LPG-pohon

Túto obchodnú aktivitu považujeme za systémový krok na ceste k oživeniu záujmu o LPG ako pohonnú látku, ktorý prináša prospech nielen jedincovi, ale celej spoločnosti. Tento náš produkt je rovnako dostupný fyzickým i právnickým osobám a z tohto pohľadu je neselektívny. Na druhej strane okrem citeľného zvýšenia efektívnosti hospodárenia v rodinných, či firemných rozpočtoch, prináša používanie LPG ako pohonnej látky i celý rad efektov, ktoré nie sú na prvý pohľad až také hmatateľné - napríklad nižšie množstvo škodlivých splodín v ovzduší. V neposlednom rade viac motoristov jazdiacich na LPG-pohon znižuje počet motoristov používajúcich na pohon látky, ktoré sú pre životné prostredie oveľa zaťažujúcejšie. Presne tak, ako hovorí jeden zo sloganov projektu: „Šetríte 3-krát: svoje peniaze, svoje vozidlo a naše životné prostredie".

Kontrolovaná kvalita + záruka + dôvera = Certifikát kvality a čistoty

Samozrejme, že FLAGA Progas chce výškou splátok zvýhodniť tých, ktorí budú LPG tankovať len v jej sieti čerpacích staníc. Okrem logickej väzby na autora projektu je to i preto, že len tu je zákazníkovi k dispozícii LPG FLAGA-plyn v zaručenej kvalite, ktorú pravidelne kontrolujú štátne a certifikované odborné laboratóriá. Na potvrdenie kvality LPG a zvýšenie zákazníckej istoty FLAGA Progas, s. r. o. vydáva tzv. „Certifikát kvality a čistoty", ktorým verejne deklaruje  kontrolovanú kvalitu a čistotu FLAGA-plynu a zároveň takto koncovému zákazníkovi zľahčuje orientáciu pri jeho hľadaní na čerpacích staniciach LPG v SR.

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.