Telefonujte jednoducho a lacno

Rozčuľujú vás faktúry za telefón? Zmeňte operátora a využite moderné technológie vo svoj prospech. Výraznú úsporu dosiahnete so službou SKFON - hlas cez internet od spoločnosti Peoplefone Slovakia.

SKFON ponúka bezkonkurenčné ceny volaní, ktoré sa začínajú už na 2 eurocentoch za minútu, doma aj do zahraničia. Pri SKFON môžete naďalej využívať vašu existujúcu telekomunikačnú infraštruktúru. Potrebujete iba širokopásmové pripojenie na internet. Pri kúpe slovenského telefónneho čísla ste dostupný pri volaniach zo všetkých sietí. Neplatíte žiadne mesačné, inštalačné ani aktivačné poplatky.

RIEŠENIE PRE KAŽDÉHO

Telefonujete jednoducho, tak ako ste boli zvyknutý s pevnou linkou a cez svoj klasický telefón. SKFON ponúka aj možnosť volania z Vášho PC prostredníctvom softvérovej aplikácie, ktorá naviac umožňuje posielanie SMS, vytváranie konferenčných hovorov ako aj kontrolu aktuálneho zostatku kreditu.

O SPOLOČNOSTI

Služby SKFON poskytuje spoločnosť Peoplefone Slovakia, 100% dcérska spoločnosť Peoplefone AG so sídlom vo Švajčiarsku, ktorá ponúka služby aj v Rakúsku, Švajčiarsku a Poľsku pre viac ako 50 000 zákazníkov. Na Slovensku pôsobí od októbra 2008.

Na otázky nám odpovedal projektový manažér Dušan Križan.

Sú pre Vás cieľovou skupinou aj firemní zákazníci?

Jednoznačne áno, služby SKFON sú cenovo výhodné aj pre firemných zákazníkov. Spolupracujeme s partnermi, ktorí zabezpečujú neskôr kompletnú starostlivosť a podporu. Máme aj zmluvy s lokálnymi ISP, ktorí implementovali SKFON služby pre svojich firemných zákazníkov.

Nie sú volania na SKFON znevýhodňované?

Nie, volania na SKFON z pevnej linky sú spoplatňované ako miestne volanie a sú súčasťou predplatených minút u operátorov.

Čím sa odlišuje služba SKFON od ostatných služieb na slovenskom trhu?

Služba SKFON je bez viazanosti, bez aktivačných, inštalačných či mesačných poplatkov. Zákazník platí iba za to, čo prevolá. Ceny volaní sú rovnaké 24 hodín denne, sedem dní v týždni. Volania v rámci SKFON sú zadarmo.

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.

Slovensko čaká najdôležitejšie politické rozhodnutie roka

A na faktoch vtedy záleží.

V Tescu vlani zákazníci nakúpili až 700 miliónov sl. potravín

Tesco patrí k maloobchodným reťazcom s najväčším počtom predaných slovenských výrobkov.