Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Zmeny na webovom portáli www.setri.sk (inzercia)

Dňa 21. 7. 2009 spoločnosť ZSE Energia spustila aktualizovanú verziu portálu www.setri.sk.

Dňa 21. 7. 2009 spoločnosť ZSE Energia, a.s., spustila aktualizovanú verziu portálu www.setri.sk doplneného o ďalšie funkcionality, určeného pre segment domácností, a to nielen pre svojich zákazníkov, ale aj pre ostatných návštevníkov, ktorí majú záujem zistiť informácie ako ušetriť, prípadne oboznámiť sa s praktickými radami na úsporu energií.

Webový portál www.setri.sk zahŕňa novinky, akými sú diskusné fórum off-line formou, zmena štruktúry a vyššia frekvencia nových správ v Aktualitách, pridanie newslettera s najnovšími informáciami portálu, nový RSS kanál a taktiež možnosť registrácie pre návštevníkov, ktorí sa chcú dozvedieť viac a popritom aj ušetriť.

Samotný portál vznikol v septembri 2008 ako reakcia na dopyt po informáciách zo strany domácností a zároveň ako pridaná hodnota spoločnosti ZSE Energia, a.s., v podobe poskytovania energetického poradenstva v oblasti úspor prostredníctvom tipov a rád.

Novinkami na portáli www.setri.sk sú nasledovné zmeny, resp. nové funkcionality:

1. modul Aktuality - na úvodnej stránke sa nachádzajú top 3 najaktuálnejšie správy. V časti „Najnovšie" je zobrazených ďalších 30 správ z oblasti energetiky, v časti „Archív" sú chronologicky zoradené všetky správy, ktoré je možné sledovať aj na základe zadania určitého časového intervalu,
  2. modul Otázky a odpovede - na úvodnej stránke je zobrazená najnovšie pridaná otázka spolu s odkazom na odpoveď, v tomto module sú momentálne tri oblasti, na ktoré odpovedajú odborníci za príslušné témy - Biela technika, Osvetlenie, Elektrina v domácnosti,
  3. RSS modul - s RSS kanálom v dolnom paneli odkazov,
  4. modul Registrácia - umožňuje zaregistrovať návštevníka stránky a stať sa tak registrovaným používateľom, ktorý môže plnohodnotne využívať modul otázky a odpovede, t.j. nielen prečítať si odpovede jednotlivých otázok, ale aj odoslať otázku za príslušnú tému, ďalej prezerať si archív správ a taktiež históriu newsletterov,
  5. modul Newsletter - možnosť sledovať najnovší newsletter s aktuálnymi informáciami portálu spolu s históriou newsletterov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.