Aj hviezdy baví Rača...

Neuveriteľná hviezdna zostava sa zíde 19. septembra v bratislavskej časti Rača. Bude tu Louis Armstrong, Fredy Mercury, Elvis Presley, Cher, Michael Jackson, Johny Cash, ... Ako je to možné? Čítajte ďalej!

Na svahoch vinohradov bratislavskej časti Rača sa bude konať akcia, ktorú by ste si nemali nechať ujsť. V rámci dňa otvorených dverí bytového projektu Rača Vineyards tu zažijete vinobranie, avšak vo veľkom štýle. Bude sprevádzané poriadnou dávkou zábavy.

Hviezdy moderujú
Uvidíte dvojníkov vyššie zmienených osobností. Do niektorých z nich sa vtelí herec a imitátor Juraj Mokrý, ktorý vás bude celým dňom sprevádzať. Nebude však sám - po jeho boku sa objaví pôvabná Petra Polnišová.

Hviezdy spievajú
Kto žiadneho dvojníka potrebovať nebude, pretože príde „live", je  Peter Nagy so svojou skupinou.nagy s kapelou.jpg

Hviezdy medzi vami
Kam sa pozriete, tam budú stáť (a voňať) stánky s občerstvením, čakajú na vás súťaže, darčeky a samozrejme víno. Môžete ho ochutnávať čo vám hrdlo ráči. Ale pozor, aby ste mali silu na všetky ostatné aktivity, napríklad tanec. Môže sa stať, že medzi účastníkmi stretnete celebrity, ktoré majú k Rači blízko. Možno aj preto, že sa tam narodili.

A niečo pre naše hviezdičky...
Nezabudnite vziať so sebou deti, pretože by o veľa prišli. Čaká ich napríklad tanečné predstavenie Jumbo dance, čo je súbor mažoretiek, ďalej malá dedinka, ktorá bude postavená špeciálne pre túto príležitosť. Deti tu zažijú lisovanie hrozna alebo ťahanie muštu zo súdka... V rámci keramickej dielne si tu s pomocou inštruktora budú môcť vyrobiť hlinené nádoby alebo ozdoby, a to i na hrnčiarskom kruhu. Výrobky im hrnčiari vypália v peci a pošlú poštou domov. Okrem toho sa deti môžu tešiť na mnoho súťaží a zaujímavé atrakcie, napríklad  bubble show, balloon modeling alebo face painting, a na tých najmenších tu čaká skákací hrad.

Hviezda medzi bytovými projektmi
Ale aby sme nezabudli na to, prečo sa táto báječná veselica vlastne koná. Ako už bolo povedané, program bude súčasťou dňa otvorených dverí Rača Vineyards.

Rezidenčný komplex piatich domov je terasovito zasadený do svahovitého pozemku, čo znamená, že poskytuje nádherné výhľady do krajiny. Ponúka 177 bytových jednotiek, a to od 1+kk s rozlohou okolo 42 m2 až po rozľahlé a komfortne riešené 4+kk s obytnou plochou viac než 155 m2, samozrejme s terasami či balkónmi. Náročnejší klienti tu nájdu niekoľko mezonetových bytov 4+kk a 5+kk s rozlohou 179 m2 vrátane balkónov a terás. Na mieste je pre vás pripravený prezentačný byt, ktorým vás prevedú odborníci na slovo vzatí.
Viac informácii a ďalšie výhody nájdete na www.skanska.sk/reality.

Tak nezabudnite: 19. septembra o 10 hodine Kadnárova ulica Bratislava - Rača!

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 700
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 528
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 555
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 706
  5. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 10 032
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 991
  7. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 704
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 441
SkryťVypnúť reklamu

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 12 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

20 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.

21 h
SkryťZatvoriť reklamu