Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Aj hviezdy baví Rača...

Neuveriteľná hviezdna zostava sa zíde 19. septembra v bratislavskej časti Rača. Bude tu Louis Armstrong, Fredy Mercury, Elvis Presley, Cher, Michael Jackson, Johny Cash, ... Ako je to možné? Čítajte ďalej!

Na svahoch vinohradov bratislavskej časti Rača sa bude konať akcia, ktorú by ste si nemali nechať ujsť. V rámci dňa otvorených dverí bytového projektu Rača Vineyards tu zažijete vinobranie, avšak vo veľkom štýle. Bude sprevádzané poriadnou dávkou zábavy.

Hviezdy moderujú
Uvidíte dvojníkov vyššie zmienených osobností. Do niektorých z nich sa vtelí herec a imitátor Juraj Mokrý, ktorý vás bude celým dňom sprevádzať. Nebude však sám - po jeho boku sa objaví pôvabná Petra Polnišová.

Hviezdy spievajú
Kto žiadneho dvojníka potrebovať nebude, pretože príde „live", je  Peter Nagy so svojou skupinou.nagy s kapelou.jpg

Hviezdy medzi vami
Kam sa pozriete, tam budú stáť (a voňať) stánky s občerstvením, čakajú na vás súťaže, darčeky a samozrejme víno. Môžete ho ochutnávať čo vám hrdlo ráči. Ale pozor, aby ste mali silu na všetky ostatné aktivity, napríklad tanec. Môže sa stať, že medzi účastníkmi stretnete celebrity, ktoré majú k Rači blízko. Možno aj preto, že sa tam narodili.

A niečo pre naše hviezdičky...
Nezabudnite vziať so sebou deti, pretože by o veľa prišli. Čaká ich napríklad tanečné predstavenie Jumbo dance, čo je súbor mažoretiek, ďalej malá dedinka, ktorá bude postavená špeciálne pre túto príležitosť. Deti tu zažijú lisovanie hrozna alebo ťahanie muštu zo súdka... V rámci keramickej dielne si tu s pomocou inštruktora budú môcť vyrobiť hlinené nádoby alebo ozdoby, a to i na hrnčiarskom kruhu. Výrobky im hrnčiari vypália v peci a pošlú poštou domov. Okrem toho sa deti môžu tešiť na mnoho súťaží a zaujímavé atrakcie, napríklad  bubble show, balloon modeling alebo face painting, a na tých najmenších tu čaká skákací hrad.

Hviezda medzi bytovými projektmi
Ale aby sme nezabudli na to, prečo sa táto báječná veselica vlastne koná. Ako už bolo povedané, program bude súčasťou dňa otvorených dverí Rača Vineyards.

Rezidenčný komplex piatich domov je terasovito zasadený do svahovitého pozemku, čo znamená, že poskytuje nádherné výhľady do krajiny. Ponúka 177 bytových jednotiek, a to od 1+kk s rozlohou okolo 42 m2 až po rozľahlé a komfortne riešené 4+kk s obytnou plochou viac než 155 m2, samozrejme s terasami či balkónmi. Náročnejší klienti tu nájdu niekoľko mezonetových bytov 4+kk a 5+kk s rozlohou 179 m2 vrátane balkónov a terás. Na mieste je pre vás pripravený prezentačný byt, ktorým vás prevedú odborníci na slovo vzatí.
Viac informácii a ďalšie výhody nájdete na www.skanska.sk/reality.

Tak nezabudnite: 19. septembra o 10 hodine Kadnárova ulica Bratislava - Rača!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .