Utorok, 19. január, 2021 | Meniny má MárioKrížovkyKrížovky

Buď IT (Aj Ty)

Máš na to pracovať v spoločnosti, ktorá poskytuje služby pre viac ako 160 000 firiem po celom svete? Na Slovensku máme ľudí, ktorí túto prácu zvládajú na jednotku.

Máš na to pracovať v spoločnosti, ktorá poskytuje služby pre viac ako 160 000 firiem po celom svete? Na Slovensku máme ľudí, ktorí túto prácu zvládajú na jednotku.

Nehovoria 20 cudzími jazykmi, neprecestujú každý deň celú zemeguľu, a predsa pomáhajú v rôznych častiach sveta od najbližších susedov až po krajiny, ktoré ešte nikdy nenavštívili. Pracujú totiž v spoločnosti, ktorá ponúka služby v globálnom rozsahu. T-Systems Slovakia sídli v Košiciach a na Slovensku vznikla v roku 2006 ako dcérska spoločnosť Deutsche Telekom Group. Poskytuje služby vzdialenej administrácie operačných systémov, aplikácií, databáz a ICT infraštruktúry aj architektúry pre svojich klientov na celom svete, najmä pre medzinárodné korporácie a veľké inštitúcie verejného sektora.

Každý rok v T-Systems Slovakia pribudnú noví informatici, ktorí si prácu pochvaľujú a v Košiciach dostávajú skvelú možnosť sebarealizácie, kariérneho rastu a ďalšieho vzdelávania.

Pracovať v medzinárodne uznávanej spoločnosti má mnoho výhod. Benefity si namixujete sami zo zaujímavého výberu a môžete sa prepracovať aj k skvelému kariérneho rastu. O rôznorodú prácu a mladý kolektív, ktorý nepozná slovo nuda, nie je núdza. Samozrejme, veď práca pre spoločnosti v rôznych krajinách na celom svete určite prináša stále nové výzvy a ponúka riešenie rôznych problémov a operácií. Práca pre uznávanú medzinárodnú spoločnosť, ktorá zahŕňa správu ICT technológií na najvyššej úrovni, je pre mnohých informatikov ideálnym zamestnaním.

Máš na to? Láka aj teba svet ICT? Pohybuješ sa v ňom, máš skúsenosti a chceš v ňom dokázať viac?

Zober svoju kariéru do vlastných rúk a pridaj sa k šikovnému tímu ľudí. T-Systems Slovakia ponúka nadšencom najlepší štart pre skvelú budúcnosť.

Buď IT aj TY v T-Systems Slovakia!

www.t-systems.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?

Porovnali sme život v Bratislave na štyroch rôznych miestach.

Najobľúbenejšie auto Slovákov je opäť ŠKODA

Značka aj napriek pandémii trhala rekordy.

Predajom kraľovala FABIA, ŠKODA valcovala jednotlivé segmenty. Jednoznačné prvenstvo značky ŠKODA potvrdzujú aj celkové predaje jednotlivých modelov, ktoré suverénne vedie model FABIA – 4 607 ks.

PLANEO Elektro funguje aj počas lockdownu - má akčný výpredaj

V najrozšírenejšej sieti elektropredajní môžete stále POHODLNE NAKUPOVAŤ A TOVAR mať doma EŠTE DNES. Teraz dokonca ešte lacnejšie.