Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Buď IT (Aj Ty)

Máš na to pracovať v spoločnosti, ktorá poskytuje služby pre viac ako 160 000 firiem po celom svete? Na Slovensku máme ľudí, ktorí túto prácu zvládajú na jednotku.

Máš na to pracovať v spoločnosti, ktorá poskytuje služby pre viac ako 160 000 firiem po celom svete? Na Slovensku máme ľudí, ktorí túto prácu zvládajú na jednotku.

Nehovoria 20 cudzími jazykmi, neprecestujú každý deň celú zemeguľu, a predsa pomáhajú v rôznych častiach sveta od najbližších susedov až po krajiny, ktoré ešte nikdy nenavštívili. Pracujú totiž v spoločnosti, ktorá ponúka služby v globálnom rozsahu. T-Systems Slovakia sídli v Košiciach a na Slovensku vznikla v roku 2006 ako dcérska spoločnosť Deutsche Telekom Group. Poskytuje služby vzdialenej administrácie operačných systémov, aplikácií, databáz a ICT infraštruktúry aj architektúry pre svojich klientov na celom svete, najmä pre medzinárodné korporácie a veľké inštitúcie verejného sektora.

Každý rok v T-Systems Slovakia pribudnú noví informatici, ktorí si prácu pochvaľujú a v Košiciach dostávajú skvelú možnosť sebarealizácie, kariérneho rastu a ďalšieho vzdelávania.

Pracovať v medzinárodne uznávanej spoločnosti má mnoho výhod. Benefity si namixujete sami zo zaujímavého výberu a môžete sa prepracovať aj k skvelému kariérneho rastu. O rôznorodú prácu a mladý kolektív, ktorý nepozná slovo nuda, nie je núdza. Samozrejme, veď práca pre spoločnosti v rôznych krajinách na celom svete určite prináša stále nové výzvy a ponúka riešenie rôznych problémov a operácií. Práca pre uznávanú medzinárodnú spoločnosť, ktorá zahŕňa správu ICT technológií na najvyššej úrovni, je pre mnohých informatikov ideálnym zamestnaním.

Máš na to? Láka aj teba svet ICT? Pohybuješ sa v ňom, máš skúsenosti a chceš v ňom dokázať viac?

Zober svoju kariéru do vlastných rúk a pridaj sa k šikovnému tímu ľudí. T-Systems Slovakia ponúka nadšencom najlepší štart pre skvelú budúcnosť.

Buď IT aj TY v T-Systems Slovakia!

www.t-systems.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .