Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Nezvládate platiť účty? Poistite sa.

Súčasná ekonomická situácia Slovenska vyvolaná hospodárskou krízou má negatívny dopad na rozpočty čoraz väčšieho počtu domácností. S tým súvisia aj obavy Slovákov z toho, či budú schopní splácať svoje pôžičky a účty.

Súčasná ekonomická situácia Slovenska vyvolaná hospodárskou krízou má negatívny dopad na rozpočty čoraz väčšieho počtu domácností. S tým súvisia aj obavy Slovákov z toho, či budú schopní splácať svoje pôžičky a účty.

Priemerná slovenská rodina vynaloží na mesačné poplatky takmer 300 euro (9 037,80 Sk). Nielen ekonomické dôvody a narastajúca nezamestnanosť, v dôsledku ktorej je dnes bez práce na Slovensku už viac ako 350 tisíc ľudí, ale aj ďalšie neočakávané situácie ako napríklad dlhodobá práceneschopnosť môžu mať za následok stratu pravidelného príjmu, čím sa automaticky naruší vyváženosť domáceho hospodárenia. Aby vaše účty nezostali nezaplatené, odporúčame vám poistiť sa voči neschopnosti platiť faktúry.

Orange v spolupráci s poisťovňou Amslico AIG Life vám umožňuje poistiť sa voči neschopnosti splácať vaše faktúry za poskytnuté telekomunikačné služby, či už ide o mesačnú faktúru za telefonovanie, mobilný internet alebo služby Orange Doma. Ak prídete o zamestnanie, alebo zostanete dlhodobo práceneschopný, po splnení poistných podmienok uhradí za vás vašu faktúru poisťovňa. Výška mesačného poisteného nie je vysoká, klient platí iba jedno euro mesačne. Navyše, ak sa rozhodnete uzavrieť poistenie teraz, za prvý mesiac poistné neplatíte. Aktivácia služby je veľmi jednoduchá. Zašlite SMS s textom „A" na číslo 230 alebo navštívte predajňu Orangeu, kde vypíšete prihlášku pre poisťovňu.

Všetky dôležité informácie o poistení vrátane poistných podmienok nájdete aj na stránke  www.orange.sk/amslico.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.