Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Internet bude sexy 22. a 23. septembra

22. a 23. septembra 2009 sa v priestoroch bratislavskej Gallerie Cvernovka uskutoční druhý ročník prvej interaktívnej konferencie na Slovensku - Internet je sexy. Pre každý deň je vyhradených 100 miest.

Ide o unikátny projekt, ktorý má za cieľ odprezentovať možnosti Webu 2.0 a umožniť účastníkom vyskúšať si jeho praktické využitie pre reklamu a PR. Cieľovou skupinou sú marketéri, marketingoví riaditelia a všetci decision-makeri s inovatívnym myslením.

K dispozícii bude obmedzený počet miest (100 v jeden deň), konferencia bude klásť veľký dôraz na individuálny prístup pri získavaní skúseností s Webom 2.0. Internet je sexy bude obsahovať 8 prezentácií jednotlivých nástrojov Webu 2.0 a dvoch kľúčových spíkrov, ktorí budú prezentovať trendy a možnosti internetu a online marketingu u nás aj celosvetovo.

Spíkrom prvého dňa bude Mat Morrison, Digital Director siete Porter Novelli pre trhy Európy, Stredného východu a Afriky a spoluorganizátor London Digital Week. Druhý deň konferencie bude otvárať Ján Šifra zo spoločnosti Etarget.

V spolupráci so spoločnosťami Microsoft Slovakia a Asus sme pripravili pre účastníkov Internet je sexy ponuku, ktorá sa neodmieta. Najrýchlejších 30 záujemcov si spolu s dvojdňovým vstupom na Internet je sexy bude môcť kúpiť netbook ASUS Eee PC 1005HA Black 10" ATOM 1024M 160G XPH s novým operačným systémom Windows 7 za 175 Eur (+ DPH). Prečítajte si viac o tejto akcii.

Organizátorom a odborným garantom Internet je sexy (www.internetjesexy.sk) je odborný mesačník Stratégie (www.strategie.sk), hlavným partnerom konferencie je Magio Internet a mediálnym partnerom je SMEonline.

Tešíme sa na vás.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.

Vitajte v postapokalyptickom svete

Akú máte víziu, keď si predstavíte svet o 100-200 rokov?

NAŽIVO: Čo čaká ekonomiku? Sledujte #akonato konferenciu

Práve sa koná najväčšie biznis podujatie jesene. Na konferencii #akonato od Slovenskej sporiteľne debatujú významné osobnosti.