Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Internet bude sexy 22. a 23. septembra

22. a 23. septembra 2009 sa v priestoroch bratislavskej Gallerie Cvernovka uskutoční druhý ročník prvej interaktívnej konferencie na Slovensku - Internet je sexy. Pre každý deň je vyhradených 100 miest.

Ide o unikátny projekt, ktorý má za cieľ odprezentovať možnosti Webu 2.0 a umožniť účastníkom vyskúšať si jeho praktické využitie pre reklamu a PR. Cieľovou skupinou sú marketéri, marketingoví riaditelia a všetci decision-makeri s inovatívnym myslením.

K dispozícii bude obmedzený počet miest (100 v jeden deň), konferencia bude klásť veľký dôraz na individuálny prístup pri získavaní skúseností s Webom 2.0. Internet je sexy bude obsahovať 8 prezentácií jednotlivých nástrojov Webu 2.0 a dvoch kľúčových spíkrov, ktorí budú prezentovať trendy a možnosti internetu a online marketingu u nás aj celosvetovo.

Spíkrom prvého dňa bude Mat Morrison, Digital Director siete Porter Novelli pre trhy Európy, Stredného východu a Afriky a spoluorganizátor London Digital Week. Druhý deň konferencie bude otvárať Ján Šifra zo spoločnosti Etarget.

V spolupráci so spoločnosťami Microsoft Slovakia a Asus sme pripravili pre účastníkov Internet je sexy ponuku, ktorá sa neodmieta. Najrýchlejších 30 záujemcov si spolu s dvojdňovým vstupom na Internet je sexy bude môcť kúpiť netbook ASUS Eee PC 1005HA Black 10" ATOM 1024M 160G XPH s novým operačným systémom Windows 7 za 175 Eur (+ DPH). Prečítajte si viac o tejto akcii.

Organizátorom a odborným garantom Internet je sexy (www.internetjesexy.sk) je odborný mesačník Stratégie (www.strategie.sk), hlavným partnerom konferencie je Magio Internet a mediálnym partnerom je SMEonline.

Tešíme sa na vás.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.