Ponuka, ktorá sa neodmieta...

Ako jednoducho vyťažiť zo sporenia maximum

Ak dvaja, resp. traja robia to isté, nie je to to isté! Ani stavebné sporiteľne nie sú výnimka. Na Slovensku pôsobia tri. Východiskové podmienky majú v podstate rovnaké - riadia sa rovnakým zákonom o bankách, rovnakým zákonom o stavebnom sporení aj štátom stanovená max. prémia, ktorú môžu klienti získať, je rovnaká. A napriek tomu, nie je celkom jedno, kde si stavebné sporenie uzavriete.

Wüstenrot stavebná sporiteľňa sa svojou produktovou ponukou jednoznačne vymyká z priemeru. Má najširšiu ponuku spomedzi stavebných sporiteľní a viaceré špecifiká, ktoré by ste u konkurencie hľadali márne. Navyše, práve teraz prichádza s ponukou, ktorá sa neodmieta...

Poznáte to, niečo kupujete a neviete si vybrať. Na jednom vám vyhovuje to, na inom tamto. Vy by ste však chceli viaceré pozitíva v jednom „balení". Nestáva sa to často, no občas môžete mať šťastie...

V závere roka, keď zvykneme obdarovávať tých, ktorých si vážime a sú pre nás dôležití, pripravila aj Wüstenrot stavebná sporiteľňa „darček" pre svojich klientov. Spojila hlavné prednosti svojej produktovej ponuky a vďaka tomu môžete do konca roka 2009 získať 3 hlavné výhody najvýnosnejších a najžiadanejších produktov v jednom - v rodinnom sporení istota.

1) Stavebné sporenie s najvyšším úrokovým bonusom

So sporením ISTOTA získa jednotlivec i celá rodina k 2% vkladovému úroku a 12,5% štátnej prémii ešte aj extra úrokový bonus až do výšky 4% . Výnos 2% + 12,5% máte istý, a o koľko môže byť ešte vyšší, závisí hlavne od vás, presnejšie od vašich vkladov. Tie nie sú povinné v nejakej predpísanej výške, no čím vyššie vklady v roku 2009 zrealizujete, tým vyšší bude výnos.

• 100% ochrana vkladov je samozrejmosťou, a k tomu atraktívne a garantované úrokové bonusy

Zhodnotenie vkladov vo Wüstenrot stavebnej sporiteľni, SPORENIE ISTOTA

súčet vkladov v r. 2009

štandardný úrok

štátna prémia

úrokový bonus

0 - 999 €

1 000 - 1 999 €

2 000 - 2 999 €

3 000 € a viac

2) Jednoduché sporenie celej rodiny so zlomkom zvyčajných poplatkov

Wüstenrot stavebná sporiteľňa sa od začiatku profiluje ako rodinná stavebná sporiteľňa. Ako jediná z troch sporiteľní umožňuje členom jednej rodiny (rodičom a neplnoletým deťom, max. až 6 osobám) sporiť spolu na jednej rodinnej zmluve. Každému klientovi na takejto zmluve prináležia všetky výhody sporenia jednotlivca, a súčasne je rodinné sporenie administratívne jednoduchšie, prehľadné, poplatkovo výhodnejšie a ziskovejšie.

• jedna zmluva stačí pre celú rodinu, preto aj poplatok za uzavretie zmluvy je iba jeden
  • spoplatnené spájanie zmlúv nie je potrebné, ak máte rodinné sporenie vo WSS (neskôr i rodinný úver)

wustenrot - porovnanie

3) Maximálne až 6 štátnych prémií na jednej rodinnej zmluve

Štátna prémia v roku 2009 je vo výške 12,5% z ročných vkladov, max. 66,39 eur na osobu. Znamená to, že ak chcete získať štátnu prémiu v plnej výške, celkovo by vaše vklady za rok 2009 mali dosiahnuť min. 530,10 eur. V prípade efektívneho sporenia na spoločnej rodinnej zmluve je možné získať štátnu prémiu až 6 x na jednu zmluvu (6-členná rodina). Optimálny ročný vklad potom predstavuje sumu 531,10 vynásobenú počtom sporiteľov s nárokom na štátnu prémiu uvedených na rodinnej zmluve.

• štátna prémia pre každého člena rodiny uvedeného na rodinnej zmluve, max. až 6 x 66,39 eur
  • zisk zo sporenia 2 - 6 člennej rodiny bude po 6 rokoch sporenia na rodinnej zmluve vyšší o 117 až 603 eur než pri sporení rovnakého počtu členov v inej stavebnej sporiteľni

S týmito informáciami už nemusíte pri rozhodovaní kam investovať rodinné úspory riešiť žiadnu dilemu. Zisk z úspor plus nárok na výhodný garantovaný úver a môžete posunúť kvalitu svojho života o úroveň vyššie.

Najviac získate jedine vo Wüstenrot stavebnej sporiteľni!

Bližšie informácie: www.wustenrot.sk alebo telefonicky na 02 / 592 75 111, 0800 111 123

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.