Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Vianoce s hviezdami filmového neba

V novembrovom čase i nečase spôsobujú bolenia hlavy nielen virózy. Omnoho častejšie sú problémy s výberom darčekov pre svojich najbližších pod stromček.

Blížiaci sa čas Vianoc znamená aj príjemné starosti, čímobdarovať rodinných príslušníkov, či priateľov. Niektorí svoju predstavuo očakávanom darčeku dajú najavo, ale najkrajšie darčeky sú vždy tie,ktoré sú súčasne aj milým prekvapením. A to treba pripraviť.

K darčekom, ktoré isto nesklamú, jednoznačne patriafilmy. Spríjemnia dlhé zimné večery, prinesú k vám príbehy plné lásky činapínavých dobrodružstiev, navodia romantický či erotický večer.

S výberom však netreba otáľať, aby tie najlepšie filmyvaši milí naozaj na Štedrý deň z obalov vybalili.

Kliknite už teraz na webovú stránku www.filmy.sme.sk!Čaká na vás skutočné bohatstvo: viac ako 6 500 filmových titulov. Štedro obdarení budete aj vy, lebo práve terazprebieha VIANOČNÁHRA. Objednajte si u nás v čase do 15. decembra 2009 filmy minimálneza 10 eur a budete zaradení do losovania o krásne ceny. Prvou je Kolekciatoho najlepšieho z National Geographic a 19 ďalších filmových hitov(napr. IndianaJones a Kráľovstvo krištáľovej lebky, Horton,PánVčielka, Alvina Chipmunkovia, Dostaňteagenta Smarta, Americkýgangster). Zoznama podmienky zákazníckej hry nájdete tu.

Vylosovanie bude už 16. decembra a zoznam výhercov nájdetevzápätí na webovej stránke, konkrétni šťastlivci budú informovaní e-mailoma výhru dostanú ešte pred Štedrým dňom.

Prezrite si pozorne ponuku www.filmy.sme.sk,vyberte si správny nosič, či už to je DVDalebo Blu-raya overte si krédo e-shopu filmy.sme.sk,ktorým je rýchle vybavenie objednávok, kvalitná komunikácia so zákazníkoma vždy dobré ceny.

Prajeme vám nerušený úspešný výber darčekov i kusšťastia pri losovaní, aby sa vaše Vianoce šťastne ligotali.

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.