Vianoce s hviezdami filmového neba

V novembrovom čase i nečase spôsobujú bolenia hlavy nielen virózy. Omnoho častejšie sú problémy s výberom darčekov pre svojich najbližších pod stromček.

Blížiaci sa čas Vianoc znamená aj príjemné starosti, čímobdarovať rodinných príslušníkov, či priateľov. Niektorí svoju predstavuo očakávanom darčeku dajú najavo, ale najkrajšie darčeky sú vždy tie,ktoré sú súčasne aj milým prekvapením. A to treba pripraviť.

K darčekom, ktoré isto nesklamú, jednoznačne patriafilmy. Spríjemnia dlhé zimné večery, prinesú k vám príbehy plné lásky činapínavých dobrodružstiev, navodia romantický či erotický večer.

S výberom však netreba otáľať, aby tie najlepšie filmyvaši milí naozaj na Štedrý deň z obalov vybalili.

Kliknite už teraz na webovú stránku www.filmy.sme.sk!Čaká na vás skutočné bohatstvo: viac ako 6 500 filmových titulov. Štedro obdarení budete aj vy, lebo práve terazprebieha VIANOČNÁHRA. Objednajte si u nás v čase do 15. decembra 2009 filmy minimálneza 10 eur a budete zaradení do losovania o krásne ceny. Prvou je Kolekciatoho najlepšieho z National Geographic a 19 ďalších filmových hitov(napr. IndianaJones a Kráľovstvo krištáľovej lebky, Horton,PánVčielka, Alvina Chipmunkovia, Dostaňteagenta Smarta, Americkýgangster). Zoznama podmienky zákazníckej hry nájdete tu.

Vylosovanie bude už 16. decembra a zoznam výhercov nájdetevzápätí na webovej stránke, konkrétni šťastlivci budú informovaní e-mailoma výhru dostanú ešte pred Štedrým dňom.

Prezrite si pozorne ponuku www.filmy.sme.sk,vyberte si správny nosič, či už to je DVDalebo Blu-raya overte si krédo e-shopu filmy.sme.sk,ktorým je rýchle vybavenie objednávok, kvalitná komunikácia so zákazníkoma vždy dobré ceny.

Prajeme vám nerušený úspešný výber darčekov i kusšťastia pri losovaní, aby sa vaše Vianoce šťastne ligotali.

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.

Slovensko čaká najdôležitejšie politické rozhodnutie roka

A na faktoch vtedy záleží.

V Tescu vlani zákazníci nakúpili až 700 miliónov sl. potravín

Tesco patrí k maloobchodným reťazcom s najväčším počtom predaných slovenských výrobkov.