Na všetky vozidlá značky Kia sa odteraz vzťahuje nová 7-ročná záruka

Spoločnosť Kia Motors ponúka od nového roka 2010 bezkonkurenčnú novú 7-ročnú záruku už na všetky vozidlá značky Kia, počnúc najmenším Picantom, končiac vozidlom z triedy SUV Kia Sorento.

Spoločnosť Kia Motors ponúka od nového roka 2010 bezkonkurenčnú novú 7-ročnú záruku už na všetky vozidlá značky Kia, počnúc najmenším Picantom, končiac vozidlom z triedy SUV Kia Sorento.

7yw_kia.jpg

Nasledujúc úspech unikátnej a inovatívnej 7-ročnej Kia záruky, ktorá bola po prvýkrát uvedená s výrobou slovenskej Kia cee'd koncom roka 2006, Kia Motors v súčasnosti ponúka podobnú záruku na všetky vozidlá počas 7 rokov, alebo na 150 000 km, pričom prvé tri roky sú bez obmedzenia kilometrov. Nová 7-ročná Kia záruka je najdlhšia a najlepšia plnohodnotná záruka dostupná na akékoľvek vozidlo ponúkané kdekoľvek v Európe. Poskytuje majiteľom až 2 555 dní bezstarostného užívania vozidla značky Kia, ktorý bol predaný a registrovaný vo viac ako 20 európskych krajinách od 1. januára 2010.

Významnou zákazníckou výhodou novej 7-ročnej záruky, okrem bezstarostného používania vozidla pre súčasného majiteľa, je aj prenesenie záruky na ďalšieho majiteľa v prípade predaja vozidla. Každý nový majiteľ vozidla si môže užívať nefalšované dlhodobé bezstarostné používanie vozidla spolu s pridaným bonusom, ktorý zvyšuje hodnotu vozidla na trhu s jazdenými vozidlami,

Táto nová 7-ročná Kia záruka sa vzťahuje na celé portfólio vozidiel a zahŕňa záruku na celé vozidlo bez obmedzenia počtu kilometrov počas prvých troch rokov (výnimku tvoria vozidlá využívané ako taxíky, kde je obmedzenie 150 000 km na celú dobu záruky), a následne do 150 000 km vrátane 7 až 12-ročnej záruke proti prehrdzaveniu karosérie (v závislosti od typu vozidla). Podmienky, ktoré sa vzťahujú na novú záruku zahŕňajú záruku na lak počas 5 rokov (v závislosti od modelu), audiosústavu a navigačný systém počas 3 rokov (do 100 000 km) a záruku na náhradné diely, príslušenstvo a autobatériu počas 2 rokov.

Nová 7-ročná záruka sa však nevzťahuje na úžitkové vozidlo Kia K 2900 (v záruke je tri roky alebo 100 000 km), zo záruky je vyňaté aj bežné opotrebovanie pneumatík, brzdových doštičiek a spojkového obloženia.

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.