Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Na všetky vozidlá značky Kia sa odteraz vzťahuje nová 7-ročná záruka

Spoločnosť Kia Motors ponúka od nového roka 2010 bezkonkurenčnú novú 7-ročnú záruku už na všetky vozidlá značky Kia, počnúc najmenším Picantom, končiac vozidlom z triedy SUV Kia Sorento.

Spoločnosť Kia Motors ponúka od nového roka 2010 bezkonkurenčnú novú 7-ročnú záruku už na všetky vozidlá značky Kia, počnúc najmenším Picantom, končiac vozidlom z triedy SUV Kia Sorento.

7yw_kia.jpg

Nasledujúc úspech unikátnej a inovatívnej 7-ročnej Kia záruky, ktorá bola po prvýkrát uvedená s výrobou slovenskej Kia cee'd koncom roka 2006, Kia Motors v súčasnosti ponúka podobnú záruku na všetky vozidlá počas 7 rokov, alebo na 150 000 km, pričom prvé tri roky sú bez obmedzenia kilometrov. Nová 7-ročná Kia záruka je najdlhšia a najlepšia plnohodnotná záruka dostupná na akékoľvek vozidlo ponúkané kdekoľvek v Európe. Poskytuje majiteľom až 2 555 dní bezstarostného užívania vozidla značky Kia, ktorý bol predaný a registrovaný vo viac ako 20 európskych krajinách od 1. januára 2010.

Významnou zákazníckou výhodou novej 7-ročnej záruky, okrem bezstarostného používania vozidla pre súčasného majiteľa, je aj prenesenie záruky na ďalšieho majiteľa v prípade predaja vozidla. Každý nový majiteľ vozidla si môže užívať nefalšované dlhodobé bezstarostné používanie vozidla spolu s pridaným bonusom, ktorý zvyšuje hodnotu vozidla na trhu s jazdenými vozidlami,

Táto nová 7-ročná Kia záruka sa vzťahuje na celé portfólio vozidiel a zahŕňa záruku na celé vozidlo bez obmedzenia počtu kilometrov počas prvých troch rokov (výnimku tvoria vozidlá využívané ako taxíky, kde je obmedzenie 150 000 km na celú dobu záruky), a následne do 150 000 km vrátane 7 až 12-ročnej záruke proti prehrdzaveniu karosérie (v závislosti od typu vozidla). Podmienky, ktoré sa vzťahujú na novú záruku zahŕňajú záruku na lak počas 5 rokov (v závislosti od modelu), audiosústavu a navigačný systém počas 3 rokov (do 100 000 km) a záruku na náhradné diely, príslušenstvo a autobatériu počas 2 rokov.

Nová 7-ročná záruka sa však nevzťahuje na úžitkové vozidlo Kia K 2900 (v záruke je tri roky alebo 100 000 km), zo záruky je vyňaté aj bežné opotrebovanie pneumatík, brzdových doštičiek a spojkového obloženia.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .