Za olympijskými úspechmi je silná energia

Na historicky najúspešnejšie vystúpenie slovenských športovcov na zimnej olympiáde bude Slovensko ešte dlho spomínať. Sú to okamihy, ktoré sa zapisujú do pamäte ľudí na dlhé desaťročia. Medailová žatva biatlonistov Anastasie Kuzminovej a Pavla Hurajta, vystúpenie hokejistov alebo pekné 10. miesto lyžiarky Veroniky Zuzulovej, však neboli dielom náhody.

V pozadí každého úspechu je najprv silná vôľa a chuť niečo dosiahnuť. Profesionálne a vrcholné majstrovstvo sa nerodí ľahko a predchádzajú mu niekedy roky neúspechov. Na to, aby snaha v akejkoľvek podobe bola korunovaná úspechom, je potrebná najmä trpezlivosť a neustály prísun pozitívnej energie. Rovnako podstatné je aj stabilné a silné zázemie tých, ktorí stoja v pozadí veľkých úspechov a krok po kroku idú spoločne za vytúženým cieľom. Slovenský olympijský výbor (SOV), športové zväzy, jednotlivé športové kluby, všetci dokážu robiť pre našich športovcov maximum iba vtedy, ak vedia, že sa môžu spoľahnúť na silných a stabilných partnerov, ktorí s nimi spolupracujú v dlhodobom horizonte.

Jediným generálnym partnerom SOV, ktorý dodáva energiu našim športovcom už viac ako jedno olympijské obdobie, je Západoslovenská energetika , a.s., člen skupiny E.ON. Od roku 2005 podporuje v rámci olympijského partnerstva tak vrcholový olympijský tím, ako aj rozvoj regionálneho a mládežníckeho športu. Energia, ktorú všetkým doslovne i obrazne dodáva, je prirodzeným odzrkadlením jej zodpovedného podnikania. Komu inému by malo záležať na rozvoji a úspechoch Slovenska ako tomu, kto je denne s vami doma, v kancelárii či na cestách. Podstatou pevného zväzku ZSE so svojimi zákazníkmi, je energia robiť veci lepšie, úspešnejšie a so zreteľom na našu budúcnosť.

www.zse.sk

Atos a Google Cloud nadviazali globálne partnerstvo

Podnikom vďaka tomu poskytnú bezpečný hybridný cloud, riešenia pre spoluprácu i strojové učenie

Košice majú svoju prvú Kozlovnu s najdlhším výčapom

Majestátna socha kozla pozerajúceho sa na všetkých naokolo, kovový reliéf s kopýtkami na stenách či jeden z najdlhších výčapov.

V špeciálnom kole sú vyčlenené 4 milióny € pre kotly a čerpadlá

Ak chcete príspevok z projektu Zelená domácnostiam, o poukážku žiadajte v máji.

NBS od leta opäť sprísňuje hypotéky. Viete čo vás čaká?

Od 1. júla 2018 sa opäť sprísňujú pravidlá hypoték. Ak ste doteraz váhali, či kúpiť nehnuteľnosť, rozhodnite sa čím skôr.