Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Za olympijskými úspechmi je silná energia

Na historicky najúspešnejšie vystúpenie slovenských športovcov na zimnej olympiáde bude Slovensko ešte dlho spomínať. Sú to okamihy, ktoré sa zapisujú do pamäte ľudí na dlhé desaťročia. Medailová žatva biatlonistov Anastasie Kuzminovej a Pavla Hurajta, vystúpenie hokejistov alebo pekné 10. miesto lyžiarky Veroniky Zuzulovej, však neboli dielom náhody.

V pozadí každého úspechu je najprv silná vôľa a chuť niečo dosiahnuť. Profesionálne a vrcholné majstrovstvo sa nerodí ľahko a predchádzajú mu niekedy roky neúspechov. Na to, aby snaha v akejkoľvek podobe bola korunovaná úspechom, je potrebná najmä trpezlivosť a neustály prísun pozitívnej energie. Rovnako podstatné je aj stabilné a silné zázemie tých, ktorí stoja v pozadí veľkých úspechov a krok po kroku idú spoločne za vytúženým cieľom. Slovenský olympijský výbor (SOV), športové zväzy, jednotlivé športové kluby, všetci dokážu robiť pre našich športovcov maximum iba vtedy, ak vedia, že sa môžu spoľahnúť na silných a stabilných partnerov, ktorí s nimi spolupracujú v dlhodobom horizonte.

Jediným generálnym partnerom SOV, ktorý dodáva energiu našim športovcom už viac ako jedno olympijské obdobie, je Západoslovenská energetika , a.s., člen skupiny E.ON. Od roku 2005 podporuje v rámci olympijského partnerstva tak vrcholový olympijský tím, ako aj rozvoj regionálneho a mládežníckeho športu. Energia, ktorú všetkým doslovne i obrazne dodáva, je prirodzeným odzrkadlením jej zodpovedného podnikania. Komu inému by malo záležať na rozvoji a úspechoch Slovenska ako tomu, kto je denne s vami doma, v kancelárii či na cestách. Podstatou pevného zväzku ZSE so svojimi zákazníkmi, je energia robiť veci lepšie, úspešnejšie a so zreteľom na našu budúcnosť.

www.zse.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .