Získajte BMW príručku majiteľa v slovenskom jazyku

Doviezli ste si BMW zo zahraničia, prípadne ste si u nás kúpili jazdené a chýba vám k nemu slovenský návod na použitie? Teraz môžete získať BMW príručku majiteľa v Slovenčine celkom zadarmo.

Automobil značky BMW je komplexný a sofistikovaný konštrukčný celok. Aby ste si mohli naplno vychutnať Radosť, ktorú vám prinesie, potrebujete mať k dispozícii príručku, podrobne popisujúcu všetky najmenšie nuansy jeho ovládania.

Ak ste si kúpili BMW v zahraničí, je veľmi pravdepodobné, že ste k nemu nedostali návod na použitie v slovenskom jazyku. Príručka majiteľa v rodnej reči vám môže chýbať aj v prípade, že ste jazdené vozidlo zakúpili síce na Slovensku, ale mimo siete autorizovaných predajcov BMW.

Publikáciu, ktorá vám umožní maximálny možný prístup ku všetkým informáciám, súvisiacim s použitím vášho vozidla, teraz môžete získať úplne bezplatne. Ak vaše BMW nebolo vyrobené skôr, než v roku 2005, môžete sa uchádzať o BMW príručku majiteľa, ktorú vám BMW zadarmo zašle v elektronickej forme, na nosiči CD.

Okrem toho, že vám registrácia umožní celkom zadarmo získať BMW príručku majiteľa v slovenskom jazyku, prináša vám ďalšie bezplatné bonusy. Vďaka nej sa postaráme o to, aby sme boli vždy informovaní o vašej spokojnosti s poskytovanými službami, s cieľom neustále zvyšovať ich kvalitu. Okrem toho môžete byť vždy informovaní o najaktuálnejších akciách a špeciálnych ponukách, ako aj o nových produktoch BMW, o ktoré by ste mohli mať záujem.

Na zaslanie bezplatnej BMW príručky majiteľa stačí, aby ste vyplnili registračný formulár.Formulár na registráciu nájdete na adrese www.bmw.sk/manual .

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.