Získajte BMW príručku majiteľa v slovenskom jazyku

Doviezli ste si BMW zo zahraničia, prípadne ste si u nás kúpili jazdené a chýba vám k nemu slovenský návod na použitie? Teraz môžete získať BMW príručku majiteľa v Slovenčine celkom zadarmo.

Automobil značky BMW je komplexný a sofistikovaný konštrukčný celok. Aby ste si mohli naplno vychutnať Radosť, ktorú vám prinesie, potrebujete mať k dispozícii príručku, podrobne popisujúcu všetky najmenšie nuansy jeho ovládania.

Ak ste si kúpili BMW v zahraničí, je veľmi pravdepodobné, že ste k nemu nedostali návod na použitie v slovenskom jazyku. Príručka majiteľa v rodnej reči vám môže chýbať aj v prípade, že ste jazdené vozidlo zakúpili síce na Slovensku, ale mimo siete autorizovaných predajcov BMW.

Publikáciu, ktorá vám umožní maximálny možný prístup ku všetkým informáciám, súvisiacim s použitím vášho vozidla, teraz môžete získať úplne bezplatne. Ak vaše BMW nebolo vyrobené skôr, než v roku 2005, môžete sa uchádzať o BMW príručku majiteľa, ktorú vám BMW zadarmo zašle v elektronickej forme, na nosiči CD.

Okrem toho, že vám registrácia umožní celkom zadarmo získať BMW príručku majiteľa v slovenskom jazyku, prináša vám ďalšie bezplatné bonusy. Vďaka nej sa postaráme o to, aby sme boli vždy informovaní o vašej spokojnosti s poskytovanými službami, s cieľom neustále zvyšovať ich kvalitu. Okrem toho môžete byť vždy informovaní o najaktuálnejších akciách a špeciálnych ponukách, ako aj o nových produktoch BMW, o ktoré by ste mohli mať záujem.

Na zaslanie bezplatnej BMW príručky majiteľa stačí, aby ste vyplnili registračný formulár.Formulár na registráciu nájdete na adrese www.bmw.sk/manual .

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.