Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Získajte BMW príručku majiteľa v slovenskom jazyku

Doviezli ste si BMW zo zahraničia, prípadne ste si u nás kúpili jazdené a chýba vám k nemu slovenský návod na použitie? Teraz môžete získať BMW príručku majiteľa v Slovenčine celkom zadarmo.

Automobil značky BMW je komplexný a sofistikovaný konštrukčný celok. Aby ste si mohli naplno vychutnať Radosť, ktorú vám prinesie, potrebujete mať k dispozícii príručku, podrobne popisujúcu všetky najmenšie nuansy jeho ovládania.

Ak ste si kúpili BMW v zahraničí, je veľmi pravdepodobné, že ste k nemu nedostali návod na použitie v slovenskom jazyku. Príručka majiteľa v rodnej reči vám môže chýbať aj v prípade, že ste jazdené vozidlo zakúpili síce na Slovensku, ale mimo siete autorizovaných predajcov BMW.

Publikáciu, ktorá vám umožní maximálny možný prístup ku všetkým informáciám, súvisiacim s použitím vášho vozidla, teraz môžete získať úplne bezplatne. Ak vaše BMW nebolo vyrobené skôr, než v roku 2005, môžete sa uchádzať o BMW príručku majiteľa, ktorú vám BMW zadarmo zašle v elektronickej forme, na nosiči CD.

Okrem toho, že vám registrácia umožní celkom zadarmo získať BMW príručku majiteľa v slovenskom jazyku, prináša vám ďalšie bezplatné bonusy. Vďaka nej sa postaráme o to, aby sme boli vždy informovaní o vašej spokojnosti s poskytovanými službami, s cieľom neustále zvyšovať ich kvalitu. Okrem toho môžete byť vždy informovaní o najaktuálnejších akciách a špeciálnych ponukách, ako aj o nových produktoch BMW, o ktoré by ste mohli mať záujem.

Na zaslanie bezplatnej BMW príručky majiteľa stačí, aby ste vyplnili registračný formulár.Formulár na registráciu nájdete na adrese www.bmw.sk/manual .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .