Získajte BMW príručku majiteľa v slovenskom jazyku

Doviezli ste si BMW zo zahraničia, prípadne ste si u nás kúpili jazdené a chýba vám k nemu slovenský návod na použitie? Teraz môžete získať BMW príručku majiteľa v Slovenčine celkom zadarmo.

Automobil značky BMW je komplexný a sofistikovaný konštrukčný celok. Aby ste si mohli naplno vychutnať Radosť, ktorú vám prinesie, potrebujete mať k dispozícii príručku, podrobne popisujúcu všetky najmenšie nuansy jeho ovládania.

Ak ste si kúpili BMW v zahraničí, je veľmi pravdepodobné, že ste k nemu nedostali návod na použitie v slovenskom jazyku. Príručka majiteľa v rodnej reči vám môže chýbať aj v prípade, že ste jazdené vozidlo zakúpili síce na Slovensku, ale mimo siete autorizovaných predajcov BMW.

Publikáciu, ktorá vám umožní maximálny možný prístup ku všetkým informáciám, súvisiacim s použitím vášho vozidla, teraz môžete získať úplne bezplatne. Ak vaše BMW nebolo vyrobené skôr, než v roku 2005, môžete sa uchádzať o BMW príručku majiteľa, ktorú vám BMW zadarmo zašle v elektronickej forme, na nosiči CD.

Okrem toho, že vám registrácia umožní celkom zadarmo získať BMW príručku majiteľa v slovenskom jazyku, prináša vám ďalšie bezplatné bonusy. Vďaka nej sa postaráme o to, aby sme boli vždy informovaní o vašej spokojnosti s poskytovanými službami, s cieľom neustále zvyšovať ich kvalitu. Okrem toho môžete byť vždy informovaní o najaktuálnejších akciách a špeciálnych ponukách, ako aj o nových produktoch BMW, o ktoré by ste mohli mať záujem.

Na zaslanie bezplatnej BMW príručky majiteľa stačí, aby ste vyplnili registračný formulár.Formulár na registráciu nájdete na adrese www.bmw.sk/manual .

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.