Business centrum Trnava - Aquapolis

Business Centrum Aquapolis Trnava, prvý administratívno – obchodný projekt v Trnavskom kraji, vstupuje do svojej záverečnej fázy.

Developer projektu, spoločnosť Tatra Residence, počíta s tým, že finálne práce v business centre budú ukončené podľa plánu, čiže v priebehu marca tohto roku a tak sa prví nájomcovia do svojich nových kancelárií, či prevádzok, budú môcť nasťahovať už v máji.

Otvorenie business centra tak rozšíri atraktívnu ponuku obchodov a služieb v dynamicky sa rozvíjajúcej lokalite mesta v blízkosti vodárenskej veže. V okolí budovy sa nachádzajú prevádzky veľkých obchodných reťazcov, ako aj nákupno – spoločenské centrum. Aquapolis má zároveň strategicky výhodnú polohu, keďže ide o jednu z najlepšie dostupných lokalít v rámci mesta s priamym napojením na diaľnicu D1.

V budove je k dispozícii viac ako 9 000 m2 kancelárskych priestorov a 1500 m2 priestorov pre obchodné prevádzky a služby. Jednotlivé kancelárie budú plne prispôsobené požiadavkám klientov ako vo veľkosti, tak aj vybavením. Samozrejmosťou je separátne riadená klimatizácia a vykurovanie, ako aj technická podpora riadená cez ústredňu a služby internetového providera.

Investor pripravil pre budúcich nájomcov finančný príspevok, ktorým sa rozhodol prispieť na dohotovenie holopriestorov každému jednému nájomníkovi vo výške 250 eur za m2. V závislosti od dĺžky nájmu a veľkosti priestorov, o ktoré majú potenciálni nájomníci záujem im môžu získať aj výhodu v podobe nájomných prázdnin, ktoré sa pohybujú od dvoch do šiestich mesiacov.Ďalším bonusom je sťahovanie zadarmo, Aquapolis tak svojim novým nájomníkom ušetrí starosti so sťahovaním.

Samostatná časť budovy bude patriť novej poliklinike – 3500 m2, kde sú k dispozícii aj priestory na prenájom ambulancií pre lekárov.

Priestory komplexu poskytnú, okrem iného, 24-hodinový servis, ktorý zahŕňa profesionálnu strážnu službu, kontrolovaný prístup do budovy až po elektronicky kontrolovaný protipožiarny systém. V prízemných častiach budú situované reštaurácie, kaviarne ako aj obchodná galéria, banka, lekáreň, notár, či fitness centrum.

Pod celým komplexom sa nachádzajú dvojpodlažné garáže, ktoré poskytnú parkovanie pre 290 áut. Ďalších 26 parkovacích miest bude na parkovisku pred komplexom.

17. apríla 2010 od 10.00 do 16.00 sa v priestoroch business centra Aquapolis uskutoční deň otvorených dverí, kde si modelové kancelárske priestory ako aj objekt bizniscentra či polikliniky môžu prísť pozrieť nielen záujemcovia, ale aj verejnosť.

Viac sa dozviete na www.aquapolis.sk , alebo Vám poradia makléri projektu na telefónnych číslach 0911 84 00 59 a 0911 34 00 59.

Investorom a vlastníkom projektu je spoločnosť:

PRODEAL, a.s., Továrenska 10, 811 09 Bratislava

Developerom je:

Tatra Residence, s.r.o, Hodžovo námestie 3, 811 06 Bratislava

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.