Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Novinka pre manželov

Ste manželia? Povedzte nám to! Prijmite naše pozvanie a navštívte ktorúkoľvek pobočku Tatra banky, kde už na vás čakajú 2 balíky služieb za cenu jedného!

Tatra banka predstavila novinku Manželská zľavaTB, vďaka ktorej môžete využívať dva samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB za cenu jedného. To znamená, že za vedenie balíka služieb Tatra PersonalTB už nezaplatíte 5 €, ale iba 2,50 €. Tento zvýhodnený poplatok si môžete ešte znížiť o 50 alebo 100 % vďaka Programu odmeňovaniaTB. Ale pozor, Manželská zľavaTB nie je automaticky aktivovaná!

Manželom, ktorí už majú v banke vedené dva samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB, stačí prísť do ktorejkoľvek pobočky Tatra banky a požiadať o túto novinku. Manželia následne získajú zvýhodnený poplatok za vedenie 2 balíkov služieb Tatra PersonalTB.

Manželská zľavaTB je určená tiež novým klientom. Otvorte si u nás s partnerom 2 samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB, povedzte nám, že ste manželia a novinka je vaša!

Viac informácií o novinke prinášame na stránke www.manzelskazlava.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.