Novinka pre manželov

Ste manželia? Povedzte nám to! Prijmite naše pozvanie a navštívte ktorúkoľvek pobočku Tatra banky, kde už na vás čakajú 2 balíky služieb za cenu jedného!

Tatra banka predstavila novinku Manželská zľavaTB, vďaka ktorej môžete využívať dva samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB za cenu jedného. To znamená, že za vedenie balíka služieb Tatra PersonalTB už nezaplatíte 5 €, ale iba 2,50 €. Tento zvýhodnený poplatok si môžete ešte znížiť o 50 alebo 100 % vďaka Programu odmeňovaniaTB. Ale pozor, Manželská zľavaTB nie je automaticky aktivovaná!

Manželom, ktorí už majú v banke vedené dva samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB, stačí prísť do ktorejkoľvek pobočky Tatra banky a požiadať o túto novinku. Manželia následne získajú zvýhodnený poplatok za vedenie 2 balíkov služieb Tatra PersonalTB.

Manželská zľavaTB je určená tiež novým klientom. Otvorte si u nás s partnerom 2 samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB, povedzte nám, že ste manželia a novinka je vaša!

Viac informácií o novinke prinášame na stránke www.manzelskazlava.sk.

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.