Novinka pre manželov

Ste manželia? Povedzte nám to! Prijmite naše pozvanie a navštívte ktorúkoľvek pobočku Tatra banky, kde už na vás čakajú 2 balíky služieb za cenu jedného!

Tatra banka predstavila novinku Manželská zľavaTB, vďaka ktorej môžete využívať dva samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB za cenu jedného. To znamená, že za vedenie balíka služieb Tatra PersonalTB už nezaplatíte 5 €, ale iba 2,50 €. Tento zvýhodnený poplatok si môžete ešte znížiť o 50 alebo 100 % vďaka Programu odmeňovaniaTB. Ale pozor, Manželská zľavaTB nie je automaticky aktivovaná!

Manželom, ktorí už majú v banke vedené dva samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB, stačí prísť do ktorejkoľvek pobočky Tatra banky a požiadať o túto novinku. Manželia následne získajú zvýhodnený poplatok za vedenie 2 balíkov služieb Tatra PersonalTB.

Manželská zľavaTB je určená tiež novým klientom. Otvorte si u nás s partnerom 2 samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB, povedzte nám, že ste manželia a novinka je vaša!

Viac informácií o novinke prinášame na stránke www.manzelskazlava.sk.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.