Novinka pre manželov

Ste manželia? Povedzte nám to! Prijmite naše pozvanie a navštívte ktorúkoľvek pobočku Tatra banky, kde už na vás čakajú 2 balíky služieb za cenu jedného!

Tatra banka predstavila novinku Manželská zľavaTB, vďaka ktorej môžete využívať dva samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB za cenu jedného. To znamená, že za vedenie balíka služieb Tatra PersonalTB už nezaplatíte 5 €, ale iba 2,50 €. Tento zvýhodnený poplatok si môžete ešte znížiť o 50 alebo 100 % vďaka Programu odmeňovaniaTB. Ale pozor, Manželská zľavaTB nie je automaticky aktivovaná!

Manželom, ktorí už majú v banke vedené dva samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB, stačí prísť do ktorejkoľvek pobočky Tatra banky a požiadať o túto novinku. Manželia následne získajú zvýhodnený poplatok za vedenie 2 balíkov služieb Tatra PersonalTB.

Manželská zľavaTB je určená tiež novým klientom. Otvorte si u nás s partnerom 2 samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB, povedzte nám, že ste manželia a novinka je vaša!

Viac informácií o novinke prinášame na stránke www.manzelskazlava.sk.

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.