Novinka pre manželov

Ste manželia? Povedzte nám to! Prijmite naše pozvanie a navštívte ktorúkoľvek pobočku Tatra banky, kde už na vás čakajú 2 balíky služieb za cenu jedného!

Tatra banka predstavila novinku Manželská zľavaTB, vďaka ktorej môžete využívať dva samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB za cenu jedného. To znamená, že za vedenie balíka služieb Tatra PersonalTB už nezaplatíte 5 €, ale iba 2,50 €. Tento zvýhodnený poplatok si môžete ešte znížiť o 50 alebo 100 % vďaka Programu odmeňovaniaTB. Ale pozor, Manželská zľavaTB nie je automaticky aktivovaná!

Manželom, ktorí už majú v banke vedené dva samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB, stačí prísť do ktorejkoľvek pobočky Tatra banky a požiadať o túto novinku. Manželia následne získajú zvýhodnený poplatok za vedenie 2 balíkov služieb Tatra PersonalTB.

Manželská zľavaTB je určená tiež novým klientom. Otvorte si u nás s partnerom 2 samostatné balíky služieb Tatra PersonalTB, povedzte nám, že ste manželia a novinka je vaša!

Viac informácií o novinke prinášame na stránke www.manzelskazlava.sk.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.