Hľadáte trendový darček?

Neviete, aký darček venovať na narodeniny alebo pri príležitosti promócií? Darujte exkluzívnu trblietavú Darčekovú kartuTB s predplateným kreditom a balením, ktoré poteší aj tých najnáročnejších!

Tatra banka prináša v spolupráci so spoločnosťou VISA Europe na trh novinku medzi platobnými kartami – unikátnu Darčekovú kartuTB s kreditom 50 alebo 100 EUR. Výnimočnosť karty podčiarkuje exkluzívny trblietavý povrch a atraktívne darčekové balenie.

Darčeková kartaTB je medzinárodná karta VISA Electron bez evidencie údajov o držiteľovi v systémoch banky. Nabitá je kreditom v hodnote 50 alebo 100 EUR a zabalená v exkluzívnom dámskom alebo pánskom obale. Kartu je veľmi ľahké získať. Netreba podávať žiadosť, ani čakať na schválenie. Stačí prísť do pobočky Tatra banky a kúpiť si ju. Celý proces vybavovania karty tak netrvá ani 5 minút. Darčeková kartaTB je určená klientom aj neklientom Tatra banky.

Za použitie Darčekovej kartyTB a transakcie vám nie sú účtované žiadne poplatky, platíte iba jednorazový poplatok 7 EUR pri kúpe karty. Platby sú realizované na podpis, ku karte nie je vydávaný PIN kód. Darčekovú kartuTB nemožno opätovne dobíjať, ani vyberať ňou hotovosť. Platnosť karty je 18 mesiacov.

Darčekovú kartu nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky a viac informácií o nej si môžete prečítať na www.tatrabanka.sk/darcekovakarta.sk

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.