Hľadáte trendový darček?

Neviete, aký darček venovať na narodeniny alebo pri príležitosti promócií? Darujte exkluzívnu trblietavú Darčekovú kartuTB s predplateným kreditom a balením, ktoré poteší aj tých najnáročnejších!

Tatra banka prináša v spolupráci so spoločnosťou VISA Europe na trh novinku medzi platobnými kartami – unikátnu Darčekovú kartuTB s kreditom 50 alebo 100 EUR. Výnimočnosť karty podčiarkuje exkluzívny trblietavý povrch a atraktívne darčekové balenie.

Darčeková kartaTB je medzinárodná karta VISA Electron bez evidencie údajov o držiteľovi v systémoch banky. Nabitá je kreditom v hodnote 50 alebo 100 EUR a zabalená v exkluzívnom dámskom alebo pánskom obale. Kartu je veľmi ľahké získať. Netreba podávať žiadosť, ani čakať na schválenie. Stačí prísť do pobočky Tatra banky a kúpiť si ju. Celý proces vybavovania karty tak netrvá ani 5 minút. Darčeková kartaTB je určená klientom aj neklientom Tatra banky.

Za použitie Darčekovej kartyTB a transakcie vám nie sú účtované žiadne poplatky, platíte iba jednorazový poplatok 7 EUR pri kúpe karty. Platby sú realizované na podpis, ku karte nie je vydávaný PIN kód. Darčekovú kartuTB nemožno opätovne dobíjať, ani vyberať ňou hotovosť. Platnosť karty je 18 mesiacov.

Darčekovú kartu nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky a viac informácií o nej si môžete prečítať na www.tatrabanka.sk/darcekovakarta.sk

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.