Hľadáte trendový darček?

Neviete, aký darček venovať na narodeniny alebo pri príležitosti promócií? Darujte exkluzívnu trblietavú Darčekovú kartuTB s predplateným kreditom a balením, ktoré poteší aj tých najnáročnejších!

Tatra banka prináša v spolupráci so spoločnosťou VISA Europe na trh novinku medzi platobnými kartami – unikátnu Darčekovú kartuTB s kreditom 50 alebo 100 EUR. Výnimočnosť karty podčiarkuje exkluzívny trblietavý povrch a atraktívne darčekové balenie.

Darčeková kartaTB je medzinárodná karta VISA Electron bez evidencie údajov o držiteľovi v systémoch banky. Nabitá je kreditom v hodnote 50 alebo 100 EUR a zabalená v exkluzívnom dámskom alebo pánskom obale. Kartu je veľmi ľahké získať. Netreba podávať žiadosť, ani čakať na schválenie. Stačí prísť do pobočky Tatra banky a kúpiť si ju. Celý proces vybavovania karty tak netrvá ani 5 minút. Darčeková kartaTB je určená klientom aj neklientom Tatra banky.

Za použitie Darčekovej kartyTB a transakcie vám nie sú účtované žiadne poplatky, platíte iba jednorazový poplatok 7 EUR pri kúpe karty. Platby sú realizované na podpis, ku karte nie je vydávaný PIN kód. Darčekovú kartuTB nemožno opätovne dobíjať, ani vyberať ňou hotovosť. Platnosť karty je 18 mesiacov.

Darčekovú kartu nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky a viac informácií o nej si môžete prečítať na www.tatrabanka.sk/darcekovakarta.sk

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.