Utorok, 22. október, 2019 | Meniny má Sergej

Hľadáte trendový darček?

Neviete, aký darček venovať na narodeniny alebo pri príležitosti promócií? Darujte exkluzívnu trblietavú Darčekovú kartuTB s predplateným kreditom a balením, ktoré poteší aj tých najnáročnejších!

Tatra banka prináša v spolupráci so spoločnosťou VISA Europe na trh novinku medzi platobnými kartami – unikátnu Darčekovú kartuTB s kreditom 50 alebo 100 EUR. Výnimočnosť karty podčiarkuje exkluzívny trblietavý povrch a atraktívne darčekové balenie.

Darčeková kartaTB je medzinárodná karta VISA Electron bez evidencie údajov o držiteľovi v systémoch banky. Nabitá je kreditom v hodnote 50 alebo 100 EUR a zabalená v exkluzívnom dámskom alebo pánskom obale. Kartu je veľmi ľahké získať. Netreba podávať žiadosť, ani čakať na schválenie. Stačí prísť do pobočky Tatra banky a kúpiť si ju. Celý proces vybavovania karty tak netrvá ani 5 minút. Darčeková kartaTB je určená klientom aj neklientom Tatra banky.

Za použitie Darčekovej kartyTB a transakcie vám nie sú účtované žiadne poplatky, platíte iba jednorazový poplatok 7 EUR pri kúpe karty. Platby sú realizované na podpis, ku karte nie je vydávaný PIN kód. Darčekovú kartuTB nemožno opätovne dobíjať, ani vyberať ňou hotovosť. Platnosť karty je 18 mesiacov.

Darčekovú kartu nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky a viac informácií o nej si môžete prečítať na www.tatrabanka.sk/darcekovakarta.sk

Ako jazdí VW T-Roc s výkonom 300 koní?

Zaviedli nás na tie najkrajšie šoférske cesty v južnom Francúzsku, aby sme si vyskúšali nový T-Roc R.

IT je dokonalá ukážka slovenskej kreativity. Tretia časť

Ítečkári sa v tom čase fotili všade, len nie za počítačmi.

V prvom roku fixný výnos až do 8,5 % ročne

Vybrané dlhopisy teraz nakúpite s výnimočným benefitom