Zabavte sa so Setri.sk a dozviete sa ako ušetriť

Poradenský webový portál www.setri.sk, ktorý prevádzkuje spoločnosť ZSE Energia, a.s., opäť doplnil ďalšie novinky pre svojich návštevníkov – redizajn stránky, CO2 kalkulačka, on-line hra,...

Poradenský webový portál www.setri.sk , ktorý prevádzkuje spoločnosť ZSE Energia, a.s., opäť doplnil ďalšie novinky pre svojich návštevníkov – redizajn stránky, CO2 kalkulačka, on-line hra,...

Nový dizajn úvodnej stránky sa zmenil k lepšej orientácii navigácie v štruktúre stránok. Samotný portál Setri.sk bol doplnený o novú CO2 kalkulačku, on-line interaktívnu hru „Virtuálna rodinka“ a fulltextové vyhľadávanie.

Pre všetkých z vás, ktorí hľadáte konkrétnu informáciu v oblasti úspor, šetrenia v domácnosti alebo ohľadne záležitosti elektriny, Setri.sk doplnil fulltextové vyhľadávacie pole spolu s výsledkami vo forme indexu stránok. Informácie budú tak pre vás opäť bližšie, a zároveň sa uľahčí a zjednoduší hľadanie požadovanej informácie a ušetríte čas.

Ďalšou novinkou je CO2 kalkulačka , ktorá vám vypočíta celkovú ročnú produkciu týchto CO2 plynov. Tie sú zodpovedné za skleníkový efekt a globálne otepľovanie. Vyplnením hodnôt za bývanie (vykurovanie, elektrina) a dopravu tak zistíte, aká je vaša osobná produkcia CO2 nielen v domácnosti, ale aj na jedného člena.

Najzaujímavejšou a možno aj najlákavejšou novinkou, ktorú sme pripravili, je flashová animovaná hra Virtuálna rodinka . Cieľom hry je nájsť a vypínať energožrútov vo virtuálnej domácnosti, ktoré bude rodinka bezhlavo zapínať. Setri.sk chce touto zábavnou formou vás naučiť, ako je možné znížiť spotrebu elektriny a kde všade nájdete doma mrhačov energie. Po každom leveli sa zobrazí prehľadná tabuľka spotrebičov s ich aktuálnou spotrebou a užitočnými tipmi na úsporu.

Okrem fanušikovskej stránky na Facebook-u (setri.sk ) má portál pre tých, ktorí využívajú sociálnu sieť Twitter svoj vlastný účet SetriSk s najaktuálnejšími informáciami.

Šetrite so Setri.sk

www.setri.sk

zsepodclankom.jpg

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov? Dá sa to aj na Slovensku

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.