Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Zabavte sa so Setri.sk a dozviete sa ako ušetriť

Poradenský webový portál www.setri.sk, ktorý prevádzkuje spoločnosť ZSE Energia, a.s., opäť doplnil ďalšie novinky pre svojich návštevníkov – redizajn stránky, CO2 kalkulačka, on-line hra,...

Poradenský webový portál www.setri.sk , ktorý prevádzkuje spoločnosť ZSE Energia, a.s., opäť doplnil ďalšie novinky pre svojich návštevníkov – redizajn stránky, CO2 kalkulačka, on-line hra,...

Nový dizajn úvodnej stránky sa zmenil k lepšej orientácii navigácie v štruktúre stránok. Samotný portál Setri.sk bol doplnený o novú CO2 kalkulačku, on-line interaktívnu hru „Virtuálna rodinka“ a fulltextové vyhľadávanie.

Pre všetkých z vás, ktorí hľadáte konkrétnu informáciu v oblasti úspor, šetrenia v domácnosti alebo ohľadne záležitosti elektriny, Setri.sk doplnil fulltextové vyhľadávacie pole spolu s výsledkami vo forme indexu stránok. Informácie budú tak pre vás opäť bližšie, a zároveň sa uľahčí a zjednoduší hľadanie požadovanej informácie a ušetríte čas.

Ďalšou novinkou je CO2 kalkulačka , ktorá vám vypočíta celkovú ročnú produkciu týchto CO2 plynov. Tie sú zodpovedné za skleníkový efekt a globálne otepľovanie. Vyplnením hodnôt za bývanie (vykurovanie, elektrina) a dopravu tak zistíte, aká je vaša osobná produkcia CO2 nielen v domácnosti, ale aj na jedného člena.

Najzaujímavejšou a možno aj najlákavejšou novinkou, ktorú sme pripravili, je flashová animovaná hra Virtuálna rodinka . Cieľom hry je nájsť a vypínať energožrútov vo virtuálnej domácnosti, ktoré bude rodinka bezhlavo zapínať. Setri.sk chce touto zábavnou formou vás naučiť, ako je možné znížiť spotrebu elektriny a kde všade nájdete doma mrhačov energie. Po každom leveli sa zobrazí prehľadná tabuľka spotrebičov s ich aktuálnou spotrebou a užitočnými tipmi na úsporu.

Okrem fanušikovskej stránky na Facebook-u (setri.sk ) má portál pre tých, ktorí využívajú sociálnu sieť Twitter svoj vlastný účet SetriSk s najaktuálnejšími informáciami.

Šetrite so Setri.sk

www.setri.sk

zsepodclankom.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .