Nové PC, tablet či technologické vychytávky ?

Ak si zariaďujete pracovisko alebo domov a hľadáte kde výhodne kúpiť televízor, počítač alebo technologické vychytávky, skúste náš nový obchod elektronikou.

Portál Sme.sk rozširuje od polovice mája svoju sekciu nákupných služieb o nový obchod elektro.sme.sk. Nová akvizícia pripravená vydavateľstvom Petit Press v úzkej spolupráci s partnerskou spoločnosťou Gratex International, prináša tovarovo bohato zastúpený eshop s výpočtovou, kancelárskou a fotografickou technikou, počítačovými a konzolovými hrami, čiernou technikou, elektronickými pomôckami pre zdravie a kondíciu, zábavný a profesionálny softvér i počítačovú literatúru. Podľa Jána Košaru z partnerskej spoločnosti, s pomedzi takmer 25 tisíc produktov nájdu užívatelia v ponuke aj najhorúcejšie technické novinky renomovaných svetových značiek dostupných za zaujímavé ceny. Cieľom nového obchodu je osloviť najširšiu verejnosť spotrebiteľov všetkých generácií, ktorí si zariaďujú svoje pracovisko či domov, alebo chcú s rozmyslom investovať do svojich záľub a zdravia. Sortiment pamätá aj na progresívne zmýšľajúcich ľudí vyhľadávajúcich technologické vychytávky. Samozrejmosťou bude škála možností spôsobov platby - vrátane nákupu na splátky, doručenie tovaru poštou alebo kuriérom, resp. možnosť využiť osobný odber. Užívatelia môžu rátať s rýchlou odozvou na svoje otázky k dostupnosti, či parametrom výrobkov. Užitočnou sekciou bude nepochybne aj pomocník pri výbere, ktorý je určený rôznym skupinám zákazníkov.

Jednoducho - nový internetový obchod elektro.sme.sk sa oplatí vyskúšať !

(pr)

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.