Nové PC, tablet či technologické vychytávky ?

Ak si zariaďujete pracovisko alebo domov a hľadáte kde výhodne kúpiť televízor, počítač alebo technologické vychytávky, skúste náš nový obchod elektronikou.

Portál Sme.sk rozširuje od polovice mája svoju sekciu nákupných služieb o nový obchod elektro.sme.sk. Nová akvizícia pripravená vydavateľstvom Petit Press v úzkej spolupráci s partnerskou spoločnosťou Gratex International, prináša tovarovo bohato zastúpený eshop s výpočtovou, kancelárskou a fotografickou technikou, počítačovými a konzolovými hrami, čiernou technikou, elektronickými pomôckami pre zdravie a kondíciu, zábavný a profesionálny softvér i počítačovú literatúru. Podľa Jána Košaru z partnerskej spoločnosti, s pomedzi takmer 25 tisíc produktov nájdu užívatelia v ponuke aj najhorúcejšie technické novinky renomovaných svetových značiek dostupných za zaujímavé ceny. Cieľom nového obchodu je osloviť najširšiu verejnosť spotrebiteľov všetkých generácií, ktorí si zariaďujú svoje pracovisko či domov, alebo chcú s rozmyslom investovať do svojich záľub a zdravia. Sortiment pamätá aj na progresívne zmýšľajúcich ľudí vyhľadávajúcich technologické vychytávky. Samozrejmosťou bude škála možností spôsobov platby - vrátane nákupu na splátky, doručenie tovaru poštou alebo kuriérom, resp. možnosť využiť osobný odber. Užívatelia môžu rátať s rýchlou odozvou na svoje otázky k dostupnosti, či parametrom výrobkov. Užitočnou sekciou bude nepochybne aj pomocník pri výbere, ktorý je určený rôznym skupinám zákazníkov.

Jednoducho - nový internetový obchod elektro.sme.sk sa oplatí vyskúšať !

(pr)

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.