Nové PC, tablet či technologické vychytávky ?

Ak si zariaďujete pracovisko alebo domov a hľadáte kde výhodne kúpiť televízor, počítač alebo technologické vychytávky, skúste náš nový obchod elektronikou.

Portál Sme.sk rozširuje od polovice mája svoju sekciu nákupných služieb o nový obchod elektro.sme.sk. Nová akvizícia pripravená vydavateľstvom Petit Press v úzkej spolupráci s partnerskou spoločnosťou Gratex International, prináša tovarovo bohato zastúpený eshop s výpočtovou, kancelárskou a fotografickou technikou, počítačovými a konzolovými hrami, čiernou technikou, elektronickými pomôckami pre zdravie a kondíciu, zábavný a profesionálny softvér i počítačovú literatúru. Podľa Jána Košaru z partnerskej spoločnosti, s pomedzi takmer 25 tisíc produktov nájdu užívatelia v ponuke aj najhorúcejšie technické novinky renomovaných svetových značiek dostupných za zaujímavé ceny. Cieľom nového obchodu je osloviť najširšiu verejnosť spotrebiteľov všetkých generácií, ktorí si zariaďujú svoje pracovisko či domov, alebo chcú s rozmyslom investovať do svojich záľub a zdravia. Sortiment pamätá aj na progresívne zmýšľajúcich ľudí vyhľadávajúcich technologické vychytávky. Samozrejmosťou bude škála možností spôsobov platby - vrátane nákupu na splátky, doručenie tovaru poštou alebo kuriérom, resp. možnosť využiť osobný odber. Užívatelia môžu rátať s rýchlou odozvou na svoje otázky k dostupnosti, či parametrom výrobkov. Užitočnou sekciou bude nepochybne aj pomocník pri výbere, ktorý je určený rôznym skupinám zákazníkov.

Jednoducho - nový internetový obchod elektro.sme.sk sa oplatí vyskúšať !

(pr)

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch