Nové PC, tablet či technologické vychytávky ?

Ak si zariaďujete pracovisko alebo domov a hľadáte kde výhodne kúpiť televízor, počítač alebo technologické vychytávky, skúste náš nový obchod elektronikou.

Portál Sme.sk rozširuje od polovice mája svoju sekciu nákupných služieb o nový obchod elektro.sme.sk. Nová akvizícia pripravená vydavateľstvom Petit Press v úzkej spolupráci s partnerskou spoločnosťou Gratex International, prináša tovarovo bohato zastúpený eshop s výpočtovou, kancelárskou a fotografickou technikou, počítačovými a konzolovými hrami, čiernou technikou, elektronickými pomôckami pre zdravie a kondíciu, zábavný a profesionálny softvér i počítačovú literatúru. Podľa Jána Košaru z partnerskej spoločnosti, s pomedzi takmer 25 tisíc produktov nájdu užívatelia v ponuke aj najhorúcejšie technické novinky renomovaných svetových značiek dostupných za zaujímavé ceny. Cieľom nového obchodu je osloviť najširšiu verejnosť spotrebiteľov všetkých generácií, ktorí si zariaďujú svoje pracovisko či domov, alebo chcú s rozmyslom investovať do svojich záľub a zdravia. Sortiment pamätá aj na progresívne zmýšľajúcich ľudí vyhľadávajúcich technologické vychytávky. Samozrejmosťou bude škála možností spôsobov platby - vrátane nákupu na splátky, doručenie tovaru poštou alebo kuriérom, resp. možnosť využiť osobný odber. Užívatelia môžu rátať s rýchlou odozvou na svoje otázky k dostupnosti, či parametrom výrobkov. Užitočnou sekciou bude nepochybne aj pomocník pri výbere, ktorý je určený rôznym skupinám zákazníkov.

Jednoducho - nový internetový obchod elektro.sme.sk sa oplatí vyskúšať !

(pr)

Atos a Google Cloud nadviazali globálne partnerstvo

Podnikom vďaka tomu poskytnú bezpečný hybridný cloud, riešenia pre spoluprácu i strojové učenie

Košice majú svoju prvú Kozlovnu s najdlhším výčapom

Majestátna socha kozla pozerajúceho sa na všetkých naokolo, kovový reliéf s kopýtkami na stenách či jeden z najdlhších výčapov.

V špeciálnom kole sú vyčlenené 4 milióny € pre kotly a čerpadlá

Ak chcete príspevok z projektu Zelená domácnostiam, o poukážku žiadajte v máji.

NBS od leta opäť sprísňuje hypotéky. Viete čo vás čaká?

Od 1. júla 2018 sa opäť sprísňujú pravidlá hypoték. Ak ste doteraz váhali, či kúpiť nehnuteľnosť, rozhodnite sa čím skôr.