Väčšinu bankových služieb nosíte vo vrecku

Spomenuli ste si cestou do práce či do kina, že ste zabudli poslať peniaze cez svoj Internet banking? Nevadí. Zaplatiť faktúru či nájom môžete na akomkoľvek mieste. Ak máte pri sebe svoj iPhone, za pár minút nielen že odošlete platbu, ale rýchlo nájdete aj najbližší bankomat.

Faktom je, že mobilné telefóny sme už zapracovali do takmer každého nášho rituálu. Ráno si aktualizujete predpoveď počasia, skontrolujete úlohy v diári a smskou potvrdíte stretnutie a podobne. Tak prečo by ste si potom kvôli vášmu každodennému bankovníctvu mali zapínať počítač, keď vám stačí mobil?

S aplikáciou zvládnete takmer všetko

Môžete využiť aplikáciu Internet bankingu pre iPhone od Tatra banky. Ocenia ju práve tí, ktorí potrebujú rýchly a jednoduchý prístup k svojim peniazom. Funguje tu všetko takmer ako vo vašom elektronickom bankovníctve, platbu zrealizujete napríklad aj cestou vo výťahu.

Prihlásenie do vášho Internet bankingu je ešte rýchlejšie. Kartu a čítačku totiž potrebujete len pre prvé prihlásenie, kým si zvolíte prístupové heslo. A od vtedy budete na prihlásenie používať iba to.

Bankomat je hneď za rohom

Vo aktuálnej verzii aplikácie 1.3.0 Tatra banka priniesla aj novú verziu mapy pobočiek a bankomatov. Pomocou GPS telefón určí vašu polohu a nájde najbližšiu pobočku či bankomat blízko vás. Ušetríte tak mnoho času a zbytočných krokov. Na dovolenke v zahraničí zase možno oceníte praktický kurzový lístok.

Postačí aj smartfón

Ak nevyužívate iPhone, postačí vám aj smartfón s operačným systémom. Internet banking Tatra banky je upravený aj pre tento typ mobilu. Prihlásite sa tak, ako sa štandardne zvyknete cez váš počítač a čokoľvek vo vašom elektronickom bankovníctve potrebujete, zrealizujete prostredníctvom telefónu. Môžete si tak napríklad zmeniť sms notifikáciu ešte počas dovolenky alebo si skontrolovať platby realizované vašou kartou.

Aplikáciu si môžete bezplatne stiahnuť z Appstoru pod názvom Tatra banka. Viac aj na www.tbinnovations.sk.

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.