Úspešný hattrick: Slovákom trikrát pridali!

Mimoriadne štedrej ponuky poisťovne Genertel neodolalo počas uplynulých týždňov niekoľko tisíc slovenských vodičov. Špeciálnu akciu na nákup povinného zmluvného poistenia za garantovanú najnižšiu cenu na trhu určenú majiteľom vozidiel od 80 kW a do 2250 kg musela táto on-line poisťovňa trikrát predlžovať, aby uspokojila veľký záujem nových klientov.

Tí popri výhodnej cene ocenili aj možnosť uzatvoriť PZP za výhodných podmienok už teraz, i keď im stará poistka vyprší napríklad až v novembri. Ako ale pripomenul Samuel Martiš z poisťovne Genertel, majitelia vozidiel od 80 kW a do 2250 kg majú ešte teraz poslednú príležitosť uzatvoriť výhodné PZP. „Ponuka končí 18. mája a určite ju už predlžovať nebudeme. Chceme osloviť aj iné skupiny slovenských vodičov, pre ktorých pripravujeme ďalšie zaujímavé ponuky,“ uviedol.

Veľký záujem o PZP jasne dokazuje, že pre Slovákov je vždy najdôležitejšia cena. Garancia najnižšej ceny je v tomto prípade pre poistencov od 29 rokov, s 5 ročným bezškodovým priebehom PZP.

Poisťovňa Genertel tiež prichádza s tým, že pokiaľ záujemca nájde niekde výhodnejšiu ponuku a preukáže to, poisťovňa mu vráti rozdiel a poistí ho s extra 5 percentnou zľavou. Toto poistenie je možné uzatvoriť na www.genertel.sk.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.