Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Úspešný hattrick: Slovákom trikrát pridali!

Mimoriadne štedrej ponuky poisťovne Genertel neodolalo počas uplynulých týždňov niekoľko tisíc slovenských vodičov. Špeciálnu akciu na nákup povinného zmluvného poistenia za garantovanú najnižšiu cenu na trhu určenú majiteľom vozidiel od 80 kW a do 2250 kg musela táto on-line poisťovňa trikrát predlžovať, aby uspokojila veľký záujem nových klientov.

Tí popri výhodnej cene ocenili aj možnosť uzatvoriť PZP za výhodných podmienok už teraz, i keď im stará poistka vyprší napríklad až v novembri. Ako ale pripomenul Samuel Martiš z poisťovne Genertel, majitelia vozidiel od 80 kW a do 2250 kg majú ešte teraz poslednú príležitosť uzatvoriť výhodné PZP. „Ponuka končí 18. mája a určite ju už predlžovať nebudeme. Chceme osloviť aj iné skupiny slovenských vodičov, pre ktorých pripravujeme ďalšie zaujímavé ponuky,“ uviedol.

Veľký záujem o PZP jasne dokazuje, že pre Slovákov je vždy najdôležitejšia cena. Garancia najnižšej ceny je v tomto prípade pre poistencov od 29 rokov, s 5 ročným bezškodovým priebehom PZP.

Poisťovňa Genertel tiež prichádza s tým, že pokiaľ záujemca nájde niekde výhodnejšiu ponuku a preukáže to, poisťovňa mu vráti rozdiel a poistí ho s extra 5 percentnou zľavou. Toto poistenie je možné uzatvoriť na www.genertel.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot