Vďaka svojim obyvateľom sa Petržalka zazelená

V Petržalke pribudne zeleň, ktorú v súťaži Orangeu pre svoju mestskú časť vyhrali obyvatelia za svoje ekologické aktivity.

Minulý rok dostali obyvatelia celého Slovenska možnosť zapojiť sa do súťaže Zeleň pre mesto. Vďaka eko aktivitám ako je aktivácia elektronickej faktúry, odovzdanie starého či nepoužívaného mobilu a podobným, mohli v predajniach Orangeu zbierať body, za ktoré potom víťazné mestá získali novú zeleň. Jedným zo šiestich víťazov sa stala aj bratislavská Petržalka. Preto už tento utorok pribudne vo vnútrobloku na Jungmannovej ulici v Bratislave zeleň, ktorá bude obyvateľom za ich ekologické skutky skrášľovať okolie, kde žijú. Ak to chcete vidieť na vlastné oči, príďte sa v utorok 4. mája o 14:00 hodine pozrieť, ako sa vybraná lokalita nanovo zazelená. Výhru – až 3 300 eur na zeleň pre víťazné mesto venovala spoločnosť Orange. Aj tento projekt je súčasťou množstva dlhodobých aktivít, vďaka ktorým bol Orange už po tretíkrát vo svojej histórii ocenený ako spoločensky najzodpovednejšia firma na Slovensku - stal sa držiteľom Hlavnej ceny Via bona Slovakia pre veľké podniky za komplexný prístup k zodpovednému podnikaniu.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.