Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Vďaka svojim obyvateľom sa Petržalka zazelená

V Petržalke pribudne zeleň, ktorú v súťaži Orangeu pre svoju mestskú časť vyhrali obyvatelia za svoje ekologické aktivity.

Minulý rok dostali obyvatelia celého Slovenska možnosť zapojiť sa do súťaže Zeleň pre mesto. Vďaka eko aktivitám ako je aktivácia elektronickej faktúry, odovzdanie starého či nepoužívaného mobilu a podobným, mohli v predajniach Orangeu zbierať body, za ktoré potom víťazné mestá získali novú zeleň. Jedným zo šiestich víťazov sa stala aj bratislavská Petržalka. Preto už tento utorok pribudne vo vnútrobloku na Jungmannovej ulici v Bratislave zeleň, ktorá bude obyvateľom za ich ekologické skutky skrášľovať okolie, kde žijú. Ak to chcete vidieť na vlastné oči, príďte sa v utorok 4. mája o 14:00 hodine pozrieť, ako sa vybraná lokalita nanovo zazelená. Výhru – až 3 300 eur na zeleň pre víťazné mesto venovala spoločnosť Orange. Aj tento projekt je súčasťou množstva dlhodobých aktivít, vďaka ktorým bol Orange už po tretíkrát vo svojej histórii ocenený ako spoločensky najzodpovednejšia firma na Slovensku - stal sa držiteľom Hlavnej ceny Via bona Slovakia pre veľké podniky za komplexný prístup k zodpovednému podnikaniu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot