Streda, 28. júl, 2021 | Meniny má KrištofKrížovkyKrížovky

Vďaka svojim obyvateľom sa Petržalka zazelená

V Petržalke pribudne zeleň, ktorú v súťaži Orangeu pre svoju mestskú časť vyhrali obyvatelia za svoje ekologické aktivity.

Minulý rok dostali obyvatelia celého Slovenska možnosť zapojiť sa do súťaže Zeleň pre mesto. Vďaka eko aktivitám ako je aktivácia elektronickej faktúry, odovzdanie starého či nepoužívaného mobilu a podobným, mohli v predajniach Orangeu zbierať body, za ktoré potom víťazné mestá získali novú zeleň. Jedným zo šiestich víťazov sa stala aj bratislavská Petržalka. Preto už tento utorok pribudne vo vnútrobloku na Jungmannovej ulici v Bratislave zeleň, ktorá bude obyvateľom za ich ekologické skutky skrášľovať okolie, kde žijú. Ak to chcete vidieť na vlastné oči, príďte sa v utorok 4. mája o 14:00 hodine pozrieť, ako sa vybraná lokalita nanovo zazelená. Výhru – až 3 300 eur na zeleň pre víťazné mesto venovala spoločnosť Orange. Aj tento projekt je súčasťou množstva dlhodobých aktivít, vďaka ktorým bol Orange už po tretíkrát vo svojej histórii ocenený ako spoločensky najzodpovednejšia firma na Slovensku - stal sa držiteľom Hlavnej ceny Via bona Slovakia pre veľké podniky za komplexný prístup k zodpovednému podnikaniu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

3 h
Projekt na Šancovej.

Investičná skupina Proxenta získala do portfólia developerský projekt v Bratislave v blízkosti bratislavskej Hlavnej stanice.

5 h

Potreba zmeny životného štýlu na zníženie environmentálneho dopadu rezonuje v rôznych spoločenských a komunitných kruhoch.

6 h