Rytmus to vychytal!!!

Kontroverzný spevák Rytmus rozdáva 30.000 €!

Opäť sa mu podarilo šokovať a úplne „zabiť“ s vecou, ktorú by nikto nečakal. Napriek jeho drsnému imidžu sa prekvapujúco spojil s internetovým PC obchodom a v pokračovaní SMS súťaže Datinmania 2, ponúka peňažnú výhru vo výške 30.000 € a ako bonus – vlastný koncert pre víťaza a jeho partiu. Zároveň bude každý týždeň prebiehať zlosovanie o 1.000 €, ktoré výhercovi prinesie Rytmus osobne.

Súťaž bola spustená 17. apríla, odpálil ju sám Rytmus reklamným spotom po Česko-Slovenskej Superstar. Ihneď po nedeľnom štarte a umiestnení videa na jeho profile na Facebooku sa rozpútala ohnivá diskusia. V reklamnom videu na Datinmaniu 2 je vtipne postavený Rytmusov luxusný štýl do kontrastu s dedinskou atmosférou. Súťaž sa rozhodol promovať aj prostredníctvom videí, zachytávajúcich ho v súkromí, ktoré uverejňuje na youtube a na Facebooku. Reklamné video na Datinmaniu 2, si len za prvý deň pozrelo vyše 10.000 ľudí! Stalo sa tak druhým najsledovanejším videom celkovo v Českej a Slovenskej republike.

Viac informácií o súťaži a jej podmienkach, ako aj spomínané reklamné video, v hlavnej úlohe s Rytmusom, nájdete na www.datinmania.sk, Facebooku alebo na youtube.

rytmus.jpg

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.